Grow Gorgeous Hair Density Shampoo a Conditioner

07.08.2018 08:00


Grow Gorgeous som objavila z Lookfantastic.com adventného kalendára,nikdy predtým som si túto značku nevšimla, ale keďže Scalp Detox, ktorý bol v kalendári vyzeral veľmi zaujímavo, išla som skontrolovať, čo ďalšie majú. A veľmi ma to zaujalo, pretože ich produkty sú tak nejak iné a navyše majú naozaj vysoké hodnotenia v recenziách, hlavne ich séra na podporu vlasov rastu vlasov.



Mňa najviac zaujala rada Hair Density, keďže mám veľmi jemné vlasy, ktoré veľmi rýchlo strácajú objem, mám ich celkom veľa, len sú naozaj jemnučké a tak nejak si robia, čo chcú a strašne sa zamotávajú, plus sú ešte aj suché. Takže sa chytám čohokoľvek, čo sľubuje, že budú pevnejšie, hustejšie a ľahšie zvládnuteľné a na to mi prišla Hair Density ako stvorená a rovno som si objednala šampón a kondicionér spolu s ďalšími produktmi, ale o tých v inom článku.



Šampón Hair Density je bez sulfátov, čo je super, ale nie je úplne nepenivý, pení tak akurát. Je to celkom obyčajný priesvitný gél a používa sa klasicky ako každý šampón, naniesť, napeniť, zmyť. Obsahuje amino kyseliny, Biotin a B vitamíny pre výživu vlasov a podporu rastu a kofeín pre stimuláciu korienkov. Je parfumovaný, ale nie je to nejaké silná ani nepríjemná vôňa a nepretrváva veľmi dlho, v zásade hodinu po umytí vlasov ju už necítim.

Kondicionér je o niečo zábavnejší, lebo je hnedý ako… no urobte si názor sami podľa fotky nižšie. Raz po mne ostal fľak v sprche a môj manžel sa ma samozrejme prišiel opýtať, čo to tam je v tej sprche, trochu inými slovami :D. Vonia pekne, rovnako ako ten šampón. Obsahuje inovatívnu formu kyseliny hyalurónovej, amino kyseliny, Biotin a B vitamíny pre stimuláciu vlasových korienkov a väčší objem a zlepšenú hustotu vlasov. Funguje zase klasicky naniesť na umyté vlasy, môžete ho vmasírovať aj do pokožky hlavy, má v sebe užitočné výživné látke, nechať chvíľu pôsobiť a zmyť. Krásne vlasy vyhladí, ale nie sú zaťažené ako pri silikónových kondicionéroch.



Napriek tomu, že ten kondicionér by mal byť s kyselinou hyalurónovou a mal by byť hydratačný na moje suché vlasy je táto dvojica málo hydratačná, nemôžem povedať, že by ich vysušovala, ale moja vlasy potrebujú extra hydratáciu. Takže s Grow Gorgeous Hair Density musím použiť niečo extra po umytí, ako oleje a podobne, inak sú moje vlasy suchšie. Preto si myslím, že toto bude vyhovovať ľudom s iným typom vlasov ako suchým. Inak mám pocit, že je to celkom výživný kondicionér. Čo sa týka hustoty a objemu, tak to funguje, naozaj sú pevnejšie a hustejšie. Nie je to, že to bolo super videteľné, že mám zrazu dvakrát taký objem, ale po vyfúkaní mi drží oveľa dlhšie a aj sa mi menej sukujú a zamotávajú.

Zvláštne bolo, že je som najprv začala používať kondicionér s iným šampónom, lebo mne sa proste tieto dve veci nikdy neminú naraz a výsledok bol úplne iný. Vlasy boli oveľa viac drôtovejšie, ale super pevné, bolo to také zvláštne. Preto si myslím, že toto treba používať vyslovene spolu, potom to funguje skvele.

Jedna vec mi ešte celkom vadila a to obal, je funkčný a praktický, je to klasická tuba, len tieto dva produkty vyzerajú takmer totožne. Zvyčajne býva trochu rozdiel v tvare alebo aspoň farbe medzi šampónom a kondicionérom, ale tu je rozdiel len v nie veľmi výraznom obrázku a samozrejme názve na obale. Takže mne sa to podarilo raz popliesť, aj keď šampón je priesvitný a kondicionér hnedý, ale fakt mi to nedocvaklo a umyla som si dvakrát vlasy kondicionérom a ešte som sa čudovala, že čo to ide tak ťažko. Aj keď to znie ako hlúposť mne sa fakt nechce v sprche zakaždým študovať, čo to vlastne držím v ruke. Ten jeden raz som to naozaj poplietla, ale xkrát som zobrala do ruky zlý, lebo sú proste rovnaké.

Grow Gorgeous Hair Density šampón a kondiconér sú fajn, ak chcete vlasy vyživiť a mať ich pevnejšie, ale určite nie sú vhodné pre úplne všetky typy vlasov, veľmi pomáhajú jemným vlasom. Grow Gorgeous bola pôvodne značka Deciem, ale predali ju Hut Group, takže teraz ju najjednoduchšie kúpite na Lookfantastic.com, ale majú ich napríklad aj na nichebeauty.com.




#vlasy #Grow-Gorgeous #sampon #kondicioner

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com