Grown Alchemist Hydra-Restore Cream Cleanser: Olive Leaf & Plantago Extract

02.01.2020 08:00


Ešte minulý rok na jar som dostala pri uvedení Grown Alchemist na náš a český trh niekoľko produktov na vyskúšanie a prvý produkt, ktorý som otvorila bol tento čistiaci krém. Aj preto, že mám pocit, že čistiacich krémov je ako šafranu, mliek je veľa, balzamov a olejov už teraz tiež, ale keď chcete niečo, čo je príjemne krémové a dá sa tým masírovať ako s balzamom, ale nie to tak mastné ako balzam, tak sa nahľadáte. A tento čistiaci krém je presne taký, stále bohatý a výživný, nevysušujúci, veľmi príjemný na masírovanie, ale nie mastný.



Hydra-Restore Cream Cleanser je super hustý, ale zároveň ľahký a nemastný krém, ktorý presne taký ostane aj pri rozmasírovaní. Krásne po pleti kĺže, pekne ju čistí, ale zároveň ju vyživuje a nevysušuje. Tá konzistencia je nesmierne príjemná, čo až také príjemné nie je vôňa. Vlastne nie je vôbec hrozná, len je zvláštna, tento čistiaci krém vonia tak trochu ako temperky, také tie klasické, čo sme používali v škole na výtvarnej. Aj keď to znie divne, pre mňa je to vlastne príjemná vôňa, celkom upokojujúca a vôbec mi nevadí. Dokonca bol tento krém jedna z mála vecí na čistenie pleti, ktorá mi nebola nepríjemná na jeseň, keď som bola v prvom trimestri tehotenstva a všetko mi smrdelo, alebo príliš silno voňalo, ale bola príjemná aj predtým.



Čo sa týka zloženia, keďže je to prírodná kozmetika, tak je tento krém plný prírodných výťažkov. Tie hlavné ingrediencie sú extrakt z olivových listov, čo je silný antioxidant, ktorý pleť tiež hydratuje, zmierňuje známky starnutia a spevňuje pleť. Potom je tam na zmenšenie a stiahnutie pórov niacinamide, tiež ho nájdete pod názvom vitamín B3. Pleť majú tiež pomôcť stiahnuť a spevniť zinok a výťažok z rebríčka. Hydratačné vlastnosti tohto čistiace krému zabezpečujú výťažky z červených rias. A nakoniec výťažok zo skorocelu a beta-glukán z ovsa pleť upokojujú.



Používanie tohto krému na čistenie je veľmi jednoduché, veľkosť asi lieskového orieška, možno o trochu viac, naniesť na pleť, rozmasírovať a potom zmyť vlažnou vodou, alebo zotrieť uteráčikom namočeným v teplej vode. Môžete ho používať ráno aj večer a takisto je vhodný aj na odličovanie a aj na druhé čistenie, ja dávam prednosť druhému čisteniu, na odličovanie mi to príde ako plytvanie. Podľa Grown Alchemist je ideálny pre normálnu a suchú pleť, podľa mňa je však vhodný pre všetky typy pleti.

Obal je inak celkom praktická tuba, z ktorej krém vytláčate a mám pocit, že budem schopná vytlačiť aj tú najposlednejšiu kvapku, čo je super. Objem je 100 ml a tento krém treba spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.

Grown Alchemist Hydra-Restore Cream Cleanser je veľmi príjemný prírodný čistiaci krém vhodný aj na citlivú pleť a takisto skvelý, ak nemáte radi mastné oleje alebo balzamy. Ja som si ho nesmierne obľúbila a zatiaľ je to pre mňa od Grown Alchemist najlepší produkt, čo som vyskúšala. Kúpite ho napríklad na dougas.cz alebo niche-beauty.com.

PS: A na záver si musím pogratulovať, že som sem dala na prvý šup správny rok uverejnenia a vám poriať šťastný nový rok!




#plet #cistenie-pleti #cistiaci-krem #Grown-Alchemist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com