Hourglass Ambient Strobe Lighting Powder

22.09.2016 08:00


Teraz pri natáčaní nového videa som si uvedomila, že som vlastne nespravila článok o Hourglass Ambient Strobe Lighting Powder a to už ho mám niekoľko mesiacov. Strobing je teraz veľký hit, ale nie je to vlastne nič nové, je to staré známe rozjasňovanie. Ale nový názov je pekná marketingová namotávka na niečo nové. Teda ja sa s radosťou nechám marketingovo namotať na niečo nové, hlavne, ak sa to týka kozmetiky, ale toto mi príde trochu zbytočné, zmeniť názov a tváriť sa, že sme objavili ameriku. Ale, keď dekódujete marketingové šifrovanie, je v zásadne jedno, či sa to volá strobing alebo highlighting, hlavne, že to funguje. A Hourglass pre mňa funguje takmer vždy, je to podľa mňa absolútne geniálna značka s produktmi, ktoré sú veľmi unikátne. A tento rozjasňovač je presne taký, geniálny a unikátny. Ambient Strobe Lighting Powder dodá pleti absolútne dokonalé svetlo a rozjasnenie, aj keď v ňom sú mikroskopické trblietky, keď sa pozriete zblízka, na pleti ich vôbec nie je vidno. To, čo na pleti vidno je len veľmi prirodzený a jemný jas bez akýchkoľvek metalických odleskov, ktoré sú bežné pri takýchto produktoch. V prípade Incandescent Strobe Light žiaden zlatý nádych ani odlesk, čo je podľa mňa úžasné.

Balenie je typické pre Hourglass, lesklé a so zrkadielkom, ale je celkom maličké, asi 5 krát 5 cm, takže produktu nie je extra veľa. Ale zase highlightera, by ste veľa ani nemali potrebovať. Ja mám odtieň Incandescent Strobe Light, ktorý je opísaný ako trblietajúci perleťový, ktorý má pripomínať nebeské rozjasnenie (prekladať marketingové drísty dá celkom zabrať). Mne tento opisuje evokuje lúče slnka prenikajúce cez oblaky, ktoré krásne zvýraznia niektoré časti krajiny. Incandescent Strobe Light je neutrálny béžový skôr studený odtieň, veľmi univerzálny. Ten efekt je naozaj takmer surreálny, najviac som si to uvedomila, keď som večer v kúpelni pri odličovaní po celom dni na seba pozerala a hovorím si, ako krásne sviežo a jasne vyzerá moja pleť, žeby ten nový krém. Ha, trt makový, tento rozjasňovač to bol. Hourglass Incandescent Strobe Light vydržal dokonalý celý deň a moja pleť pôsobila dokonale hydratovaná a oddýchnutá celý deň, aj keď možno nebola. Vyskúšala som aj Iridenscent Strobe Light (v tejto paletke), ktorý je viac do ružova a tiež je skvelý, ale menej univerzálny. Mám ho už skoro celý minutý, takže si ho asi kúpim tiež takto sólo.

Na prvej fotke bez rozjasňovača, na druhej s rozjasňovačom na lícnej kosti. Musíte sa dobre pozrieť, ale je tam. A to je to, čo sa mi na ňom páči, nedá sa to s ním veľmi prehnať a pôsobí maximálne prirodzene.

Tento rozjasňovač má veľmi jemnú textúru, ktorá sa dokonale ľahko nanáša a rozotriete ju krásne do stratena. Vôbec sa neusádza vo vráskach, ani sa nezgrcne, dokonale drží celý deň tam, kde má. Ja na nanášanie používam štetec na highlighter od Zoevy, alebo sa to dá aj vačším štetcom na lícenku, vtedy je efekt jemnejší a menej výrazný. Ja ho zvyčajne nanášam na lícne kosti, stred čela, chrbát nosa, nad hornú peru a pod obočie, ako na fotke nižšie. Niekedy ho použijem aj na stred očného viečka, keď chcem rozjasniť oko. Na fotkách ho samozrejme nevidieť, ale to svetlo, čo vidíte na mojej tvári, by tam nebolo bez Incandescent Strobe Light pretože, keď som tieto fotky robila bolo pod mrakom.

Určite odporúčam vyskúšať, ak vaša pleť pôsobí unavane a fádne, spolu s dobrou lícenkou (ja som použila na fotkách túto od Max Factor) urobí úplny zázrak, ale zároveň bude pleť stále vyzerať prirodzene. Hourglass kúpite na net-a-porter.com alebo na spacenk.com.



#make-up #Hourglass #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com