Jouer Blush Bouquet Palette a Powder Highlighter

11.04.2019 08:00


Na Jouer produkty sa ja namotám neskutočne ľahko. Odkedy som vyskúšala ich Lip Enhancer, tak ma vždy lákajú ich novinky. Nie vždy im našťastie podľahnem. Produkty, ktoré som od nich vyskúšala boli super, alebo minimálne fajn, takže je to veľmi fajn make-upová značka, na ktorú sa oplatí pozrieť. Má totiž relatívne rozumné ceny, nie sú to ceny úplne ako z drogérie, ale nedá sa o nich povedať ani, že sú drahý. A dôvod prečo ma vždy lákajú je, že majú taký trochu iný inovatívny prístup. Nie sú to najväčší inovátori na trhu, ale definitívne sú iní ako zvyšok trhu a hlavne majú vždy skvelé aj studené odtiene, dostatočne široký výber odtieňov a vždy skvele nafotené swatches na ich stránke, takže sa odoláva ešte ťažšie.



Podobne to bolo aj s touto lícenkovou paletkou, alebo presnejšej duom líceniek. Úplne prvé ma zaujal ten obal, ktorý je proste super pekný a totálne instagramovateľný a potom, keď som si pozrela odtiene, tak som sa totálne namotala na dvojicu studených ružových odtieňov, ktorá sa volá že Coquette. Ešte majú ďalšie dve farebné kombinácie teplú ružovú a teplú broskyňovú, tiež vyzerajú veľmi pekne, ak ste teplý typ, vlastne ešte majú jednu novinku Rose Gold, kde sú obidva odtiene s trblietkami, jeden studený a jeden teplý.



Blush Bouquet teda obsahuje dva odtiene Seduce me a Tease me. Seduce me je matná sýta studená farba lesného ovocia. Celkom výrazná a naozaj super matná, zároveň však krásna, teda ak ste na takéto studené ružové odtiene. Treba s ňou narábať trochu opatrnejšie, lebo skončíte ako marfuša, mne na fotke nižšie tiež trochu ubehlo, ale dá sa to spraviť trochou púdru a dobrý rozotretím. Výsledok sú naozaj svieže a pomerne výrazné líčka, také trochu ako keby vyštípané od mrazu. Povedala by som, že je to môžno skôr večerná farba, alebo je fajn keď chcete zvyšok líčenia skôr nude a neutrálny. Seduce me na fotkách nižšie.




Druhý odtieň je Tease me, čo je saténová studená svetlá ružová. Pre mňa dokonalý nude každodenný odtieň. Má trochu lesku oproti tej výraznejšej farbe, ktorá je naozaj matná, ale je to veľmi jemný lesk, naozaj len taký saténový, žiadne trblietky. Na fotkách je skoro až nevideteľná, ale naživo vám dá takú jemnú sviežu farbu do líčok.




Konzistencia týchto líceniek je super, perfektne pigmetované, jemné, ľahko sa nanášajú. Stačí trochu nabrať štetcom a ľahko prebehnúť po líčkach, skutočne super kvalita. Na lícach držia super, absolútne bez problémov celý deň. Obal je naozaj solídny, kovový aj s pekným veľkým zrkadlom a evidentne celkom ťažko rozbiteľný. Mne totiž paletka padla, preto sú aj vymrvené trochu tie lícenky. Opravila aom ich pomocou alkoholu, ale podlaha si užiala trochu Seduce me. Aj som tú opravu natočila, ale omylom vymazala, takže postup vám ukážem, keď nabudúce rozbijem nejaký make-up. Ale teda, padla mi a prežila, len sa trochu vymrvila, čo mi pri tej gramáži až tak veľmi nevadí, lebo je celkom veľká. Táto paletka by mala vydržať 24 mesiacov od otvorenia. Inak majú aj takú paletku 6 líceniek, kde sú aj tieto dve ružové, ktorá vyzerá úžasne, ak by ste hľadali nejakú naozaj veľkú paletku a tiež má taký krásny obal.




Highlighter som si nekúpila, aj keď sa priznám, že som nad ním uvažovala, ako nad všetkými Jouer produktmi, proste mám túto značku rada, len má smolu, že ju dosť často prebije Hourglass, keď sa mám finálne rozhodnúť, na čo miniem peniaze. Ale teda, tento rozjasňovač, ktorý sa veľmi kreatívne volá Powder Higlighter, bol v goodie bag z CultBeauty.co.uk a je to odtieň Rosegold. Ja by som si asi osobne vybrala iný odtieň, asi Ice alebo Celestial, ale tento je tiež celkom fajn.




Je to taký ten super lesklý a trblietavý odtieň ružového zlata. Nie je to taký ten highlighter, že ja mám takú peknú pleť pijem veľa vody a takto som sa zobudila, ako napríklad Hourglass, toto naozaj vidno, že ste použili rozjasňovač. Hlavne na dennom svetle to celkom vidno, preto je asi lepší skôr na večer. Odtieň je naozaj ružové zlato, fakt ho dobre vystihli, niekedy takéto odtiene bývajú príliš ružové, ale toto taká akurátna zmes ružovej a zlatej, jemne hrajúca do broskyňova. Trblietky sú veľmi jemné a tiež má ešte aj taký kovový lesk, ako zlato.

Konzistencia je super maslová, neskutočne ľahko sa naberá a nanáša a tiež super drží. Dokonca sa mi táto konzistencia páči viac ako tie lícenky, fakt je super. Ja mám len také mini balenie, ale tiež vyzerá veľmi solídne, rovnako ako tá paletka líceniek a tiež má malé zrkadielko. Osobne tento rozjasňovač nemám až tak rada na tvár, tam preferujem niečo prirodzenejšie, ale ak máte radi rozjasňovač, ktorý je vidno, toto sa vám bude páčiť. Veľmi rada ho však používam ako očné tiene na viečka, to vyzerá super, jemná super lesklá ružová, ktorá dodá oku peknú iskru, mám ho na viečkach aj fotkách vyššie. Inak Jouer produkty sú vegánske a cruelty-free.

Jouer Blush Bouquet Palette a takisto aj rozjasňovač kúpite napríklad na beautybay.com alebo na cultbeauty.co.uk. Mňa teraz inak veľmi láka ich nové duo bronzerov, rpetože majú aj odtieň pre svetlé typy a ešte relatívne nový korektor. Ó, vlastne ešte úplne čerstvý púder, ktorý má byť hydratačný a polomatný, vyzerá naozaj zaujímavo.




#Jouer #licenka #make-up #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com