Jouer dlhotrvácne matné rúže

27.07.2016 08:00


Týchto rúžov som sa nevedela dočkať, celkom dlho som čakala, kým mali všetky odtiene, ktoré som si chcela objednať. Ja nie som typ, ktorý by denne nosil rúž, nepovažujem to za až také dôležité a častokrát aj úplne zabudnem. Ale keď chcem vyzerať úplne dokonale, tak rúž použijem a chcem, aby vydržal, čo najdlhšie. Najradšie mám matné, alebo sátenové textúry, určite nič lesklé ani trblietavé, to absolútne nie je pre mňa. Jouer tekuté rúže vyzerali podľa popisu ako stvorené pre mňa - matné, dlhotrvácne, studené farby na výber. Recenzie na ne boli tiež celkom pozitívne a musím povedať, že ma nesklamali.

Ja som si kúpila tri odtiene:
Pétale De Rose - sýta studená ružová, pre mňa takmer až nude farba a moja najobľúbenejšia (prvá fotka prvý zprava).

Cassis - studená tlmená fialová, na mne je to veľmi príjemná ružová, zvyčajne sa ružovej vyhýbam (prvá fotka v strede)

Fraise Bonbon - studená malinovo červená, aj keď mám pocit, že na fotkách pôsobí skôr do oranžova, naživo je viac ružová, presne ten odtieň červenej aký potrebujem (prvá fotka prvý zľava)

Rúže majú skvelý aplikátor, ktorý je tak akurát veľký a ľahko ním pery aj okontúrujete.Textúra je veľmi ľahká a jemná, skvele sa rozotiera a rýchlo zaschne. Rúže voňajú jemne po vanilke. Napriek tomu, že sú matné na perách pôsobia veľmi prirodzene a nevytvárajú ten efekt popraskanej omietky, aj keď na dotyk sú pery úplne suché. Čo je úplne najlepšie, vôbec pery nevysušujú, ale že absolútne vôbec. Ani večer, keď sa odlíčim, nemám pocit vysušených pier, čo sa mi zatiaľ pri žiadnom inom matnom rúži nestalo.

Výdrž síce nie je extrémna, teda ten červený nevydržal lízanie zmrzliny, ale možno mám len blbú techniku na lízanie zmrzliny. Nezliezol však úplne, ale len veľmi málo zo stredu prier, takže sa to dalo veľmi ľahko opraviť. Tie prirodzenejšie odtiene, keď aj trochu zídu, tak je to takmer nepostrehnuteľné, pretože viac splývajú s prirodzenou farbou pier. Tieto rúže bez problémov vydržia bežné pitie a jedenie, ale to, čo ich dá dole je mastné jedlo, takže pečené bravčové koleno, grilovaná klobása, alebo kačica nie sú vhodná voľba k týmto rúžom. Na odlíčenie treba olejový odličovač, ale ak nemáte taký doma, tak mastná večera ich dá zaručene dole.

Jouer tekúte rúže majú veľmi šikovné celkom malé balenie, ktoré nezaberie v kabelke veľa miesta, vrchnák s aplikátorom sa pohodlne drží v ruke. Na výber je je 15 odtieňov, niektoré sú metalické a pôsobia na perách veľmi zaujímavo. Na stránke Jouer cosmetics ich majú perfektne nafotené aj v porovnaní s inými odtieňmi, takže sa veľmi ľahko vyberá farba aj online. Ja by som si ešte chcela kúpiť Dulce de Leche, Lychee, Fruit de Passion a Orchid, no chcem ich vlastne skoro všetky, tak veľmi sa mi páčia. Kúpite ich na cultbeauty.co.uk.



#make-up #Jouer #ruz

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com