L’Oréal Low Shampoo Extraordinary Oil

16.03.2017 08:00


L’Oréal má nový super revolučný spôsob ako si umývať vlasy v jednom jednoduchom kroku a ja samozrejme som ho musela vyskúšať. Low Shampoo je jemný čistiaci krém na vlasy, ktorý vôbec nepení a neobsahuje sulfáty, aj keď s tými sulfátmi to nie je úplne nulový obsah, ak som to správne pochopila, tak nejaký druh tam trochu je. Tento krém by mal jemne odstraňovať nečistoty a zároveň vyživovať vlasy.



Tento konrétne Extraordinary Oil je určený na suché vlasy, ešte majú červený na farbené vlasy. Naozaj nepení a je to taká hustá, lepkavejšia konzistencia. Obohatený je o 6 kvetinových extraktov. Celkom príjemne vonia a aj zanechá vlasy jemne voňavé. Fungovať by to malo asi takto:

  1. Namočíte si vlasy.

  2. Nanesiete rovnomerne a poriadne do končekov aj celých dĺžok Low Shampoon - 10 až 15 v závislosti od dĺžky vlasov, na fotke je 10 pumpičiek, keďže ja mám polodlhé vlasy.

  3. Poriane vmasírujete, aby sa krém dostal naozaj všade a necháte pôsobiť 3 minútý.

  4. Nakoniec poriadne vymyjete, zatiaľ čo si prečesávate vlasy rukami.




Úprimne po prvom použití mi to prišlo celé strašne čudné, vôbec to, že si niečo len raz nanesiem na vlasy a hotovo. Navyše som to spravila celé zle, takže som ich ani poriadne neumyla a ostali mi tak čudne lepkavé. No proste celé zle a chvíľu mi trvalo, kým som sa odhodlala na ďalší pokus. Ale pri druhom použití som si poriadne prečítala návod a vychytala prvotné muchy a bolo to super. Dôležité je naozaj naniesť všade a poriadne vmasírovať tento šampón a potom ho tiež naozaj poriadne vymyť. Celkovo je to však oveľa rýchlejšie ako dvakrát šampón a potom ešte maska alebo kondicionér. Preto tento šampón používam hlavne ak sa ponáhľam, alebo sa mi nechce. Tiež je to dobré na farbené vlasy, keďže ich nepreprachujete vodou tak veľa krát, farba vydrží dlhšie. Vzhľadom na to, že na jedno použitie potrebujete celkom veľa, tak aj fľaša je primerane veľká a obsahuje rovno 400 ml. Celkom praktická je aj tá pumpička, keďže si správne nadávkujete množstvo a navyše je uzatvárateľná, čo je super.

Neprepla som úplne len na tento šampón a striedam ho s normálnym umývaním, takže raz s Low Shampoo a ďalší raz kompletná procedúra - šampón + maska. Chvíľu mi však trvalo, kým som si na tento nový spôsob umývania vlasov zvykla, ale keď už som si zvykla, musím povedať, že je to naozaj super. Rýchle, šetrné k vlasom, zanechá ich to naozaj skvele hydratované, absolútne to vyhovuje mojím suchým vlasom, ktoré sa strašne rady zamotávajú. Odporúčam vyskúšať, ak máte suché vlasy a pravidelne málo času na umývanie. Kúpite na feelunique.com.



#vlasy #Loreal #sampon

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com