Leahlani Bless Beauty Balm

17.09.2019 08:00


Po takmer roku už vyškrabujem posledné zvyšky Bless Beauty Balm a začína aj trochu inak voňať, takže je čas na recenziu. Už si presne nepamätám, čo bol ten dôvod, prečo som sa rozhodla ako ďalší produkt po nadšení z Mermaid masky vyskúšať práve Bless Beauty Balm, ale fakt je ten, že som si ho vlastne kúpila dvakrát. To prvé balenie som nechala v Bratislave u rodičov, lebo som bola z neho nadšená a tak som ho ospievala, že ho chcela mama tiež. Takže som si ho potom musela kúpiť znova.



Bless Beauty Balm je vlastne moisturizer, čiže vlastne niečo ako pleťový krém, len teda nemá klasickú konzistenciu pleťového krému. Je to skôr taký olejovitý balzam, ako aj napovedá názov, ale zase nie je taký mastný ako bývajú odličovacie, alebo čistiace balzamy. Keď ho naberáte je celkom taký pevný až voskový, ale pri dotyku s pokožkou sa krásne roztopí na hodvábne jemnú konzistenciu.



Je plný super výživných olejov a látok, ktoré majú pleť zjemniť, zvláčniť, vyživiť, stlmiť zápal a posilniť ju. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:


Organický argánový olej bohatý na vitamín E, antioxidanty a mastné kyseliny, skvele sa do pleti vpije a poskytuje dlhodobé zvláčnenie.

Organický čajový olej po anlgicky camellia seed olej, je super ľahký olej bohatý na antioxidanty, vďaka čomu pomáha pleť chrániť pred voľnými radikálmi. Je protizápalový a sťahujúci, vďaka tomu je ideálny pre problematickú pleť.

Organický šípkový olej je bohatý na kyselinu askorbovú a vitamín C a tiež na ďalších 32 minerálov a vitamínov ako beta karotén, bioflavonoidy, kyselina citrónová, kyselina jablčná a fosfor. Šípkový olej pomáha zlepšiť elasticitu pleti a zjednotiť tón pleti.

Organické kakaové a bambucké maslo. Kakaové maslo je bohaté na antioxidanty a mastné kyseliny, ktoré pomáhajú pleť chrániť a hydratovať. Bambucké maslo pomáha s tvorbou kolagénu v pleti a obsahuje kyselinu olejovú, stearovú, pamitovú a linénovú, ktoré pomáhajú pleť vyživiť a chrániť.

Organický olej z kvetov maracuje je bohatý na vitamín A a draslík, čo sú esenciálne vitamíny pre zdravie pleti. Je antibakteriálny a protizápalový, čím pomáha bojovať proti akné. Tiež je bohatý na kyselinu askorbovú, vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú redukovať tvorbu mazu a tým dostať pleť do rovnováhy. Tento olej je veľmi ľahký a skvele sa vpije do pleti.

Organický moringový olej je bohatý na živiny a pomáha spomaliť proces starnutia vďaka množstvu antioxidantov. Má tiež antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu pomáha upokojniť akné a začervenanie.

Organický marulový olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a rýchlo sa vstrebá do pleti. Je tiež bohatý na antioxidanty vďaka čomu pleť chráni pred znečistením a zároveň ju zvláčňuje, hydratuje a zjemňuje.

Olej z orchidey je tiež bohatý na antioxidanty a pomáha regulovať pigmentáciu pleti, zároveň pleť zjemňuje a zvláčňuje.

Esenciálny olej z neroli, alebo teda pomarančového kvetu, pomáha s regeneráciou buniek a zlepšuje elasticitu pleti, tiež pomáha redukovať akné a jazvy. V aromaterapii neroli pomáha s relaxáciou, úzkosťou a nespavosťou.

Blue tansy alebo aj marocká kamilka, je ten legendárny modrý olejček, ktorý dokáže úžasne regenerovať pleť. Pomáha pleť upokojiť a redukovať zápal a začervenanie. Tiež dokáže upokojiť popraskané cievky a zlepšuje pevnosť a elasticitu pleti.

Ako som už písala vyššie nádherne vonia, teda aspoň mne, jemne a exoticky kvetinovo, za vôňu sú zodpovedné hlavne kvety pomaranča a blue tansy.



Používanie je také isté ako pri hydratačnom kréme, len vám stačí oveľa menšie množstvo, keďže toto je naozaj koncentrovaný produkt. Stačí trošičku asi ako veľkosť hrášku vmasírovať do pleti ako posledný krok po všetkých sérach a olejoch, celkom fajn je aj len tak samotný s tonerom alebo nejakou pleťovou hmlou pre lepšie vstrebanie.

Tým, že sú to hlavne oleje a maslá, tak samozrejme ostane na povrchu trochu mastný a lesklý film, nikdy sa úplne nevpije, ale pleť naozaj skvele vyživí. Kvôli tej konzistencii je ideálnejší na zimu a takisto aj na používanie na noc, aj keď sa dá používať aj ráno aj večer, podľa toho, čo vám vyhovuje, pod make-up je napríklad skvelý, hlavne, ak máte suchú pleť ako ja. Vhodný je pre všetky typy pleti, najviac pre suchú, ciltivú a zrelú. Fajn aj pre mastnú pleť, pokiaľ znesiete oleje, pri mastnejšej pleti vám ho stačí použiť menej. Jediné, čo vám môže robiť problém, sú maslá v tomto balzame, ak má vaša pleť tendenciu upchávania pórov, tak toto nebude úplne ideálny produkt.



Bless Beauty Balm je v sklenenom tégliku so šroubovacím viečkom, je to relatívne malý objem, len 30 ml, ale zase stačí ho naozaj máličko, takže vám vydrží celkom dlho. Je to prírodná kozmetika a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.

Ja som z Bless Beauty Balm nadšená, je nesmierne príjemný a výživný so skvelým zložením, úžasne voňavý a relaxačný. Nebude úplne pre každého, ale ja som si ho naozaj obľúbila a toto definitívne nie je môj posledný téglik, ale takto to mám tuším so všetkými Leahlani produktmi, Leahlani je proste láska a naozaj skvelá prírodná kozmetika. Bless Beauty Balm kúpite napríklad naturisimo.com, amazingy.com alebo sonaturalbeauty.com.



#plet #Leahlani-Skincare #hydratacny-krem #hydratacia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com