Lilah B. Lovingly Lip Tinted Lip Oil

06.02.2020 08:00


Tento olej na pery som si prvýkrát kúpila v sete, ktorý som vlastne kupovala hlavne kvôli iným dvom produktom, ale nadchol ma tak, že som si dokúpila ešte jeden odtieň. Lilah B. je prírodná kozmetika, z ktorej som čoraz viac nadšená, zatiaľ všetko, čo som vyskúšala bolo skvelé. Robia hlavne make-up, ale majú aj pár kúskov starostlivosti o pleť.



To, čo ma nadchlo na tomto lesku/oleji na pery je ten pocit. Na perách je absolútne nelepivý, nemastný, ale super hydratačný a výživný. Efekt na perách je super lesklý a pigmentovaný. Vonia veľmi príjemne ovocne, ale tá vôňa zmizne hneď po nanesení a ani tak nechutí. Chutí tak nijak, takže nemáte chuť ho zlízať, čo je vlastne celkom fajn.



Čo sa týka zloženia, tak obsahuje olej zo semienok čučoriedky, ktorý je plný antioxidantov a poskytuje skvelú hydratáciu. Taktiež obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny, ktoré pomáhajú pery chrániť, aby sa nevysušovali. Potom obsahuje extrakt z pestreca mariánskeho, ktorý pomáha pery regenerovať a chrániť. A nakoniec vitamín E, skvelý antioxidant, ktorý bojuje proti voľným radikálom a zároveň pery vyživuje a zjemňuje.



Na výber majú teraz celkovo 6 odtieňov, ale tam, kde som ich kupovala ja majú len pôvodné tri zatiaľ. Ja mám odtieň b. romantic, čo je jemná pastelová ružová a b. remarkable, čo je sýta vínová farba. Ani jeden nie je úplne ideálny pre mňa, najviac by sa mi páčil nejaký mauve odtieň, takže dúfam, že ešte nejaké doplnia, ale obidva sú veľmi pekné. Tento lesk môžete používať ako jemný lesk, kedy ho nanesiete len trochu, alebo, keď chcete super pigmentáciu, tak stačí trochu pridať, stále nebude na perách lepivý a nepríjemný.



Čo sa týka výdrže, tak je taká normálna, ako pri iných leskoch, proste relatívne rýchlo zlezie, aj keď na perách ostane trochu pigmentu a jemná ochranná vrstva ešte pomerne dlho, lesk zmizne celkom rýchlo. Super je aplikátor, je to taká tá labka, ktorú majú aj Clarins olejčeky na pery. Veľmi dobre sa s ňou nánaša a je nesmierne príjemná, aj keď je relatívne veľká. Obal je plastový, veľmi elegantný so zlatým vrchnáčikom. Lovingly Lip Tinted Lip Oil treba spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.



Ja som z týchto leskov, teda vlastne olejov celkom nadšená, aj keď nemajú úplne môj odtieň, respektíve v jedinom obchode v EÚ majú obmedzený výber, pocitovo a hlavne hydratačne sú úžasné. Ak hľadáte luxusnú prírodnú starostlivosť o pery, ktorá je zároveň aj make-up, tak tieto oleje sú naozaj skvelé. Lilah B. Lovingly Lip Tinted Lip Oil kúpite napríklad na niche-beauty.com.





#make-up #prirodna-kozmetika #Lilah-B #balzam-na-pery #lesk-na-pery

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com