Liqoil Kolagén 3000 prémiový kolagén

11.10.2018 08:00


Nezvyknem veľmi písať takéto recenzie, ale od minulej zimy som rozmýšľala, že by som si občas mala dávať kolagén, lebo nemladnem a moje šľachy nikdy neboli v super stave, zopár je nezvratne poškodených v členku po jednom páde zo schodov a občas ma potrápia, plus mám genetickú predispozíciu na artrózu, celkom obľúbené ochorenie v našej rodine. Takže som si ppvedala, že začnem radšej skôr a preventívne a možno to bude mať vedľajší efekt aj na iné časti môjho tela ako kĺby.



Na jar mi moja mama odporučila kolagén, ktorý užíva ona, teda moja mama berie naozaj vysoké dávky kvôli kĺbom, ja som si dala naozaj len takú preventívnu kúru, bolo to na mesiac vo vrecúškach s príchuťou granátového jablka od Stada. Nebolo to zlé, celkom to pomohlo, ale nechutilo mi to. A potom som v lete na Natureal.sk videla rybí kolagén, ktorý ma veľmi zaujal, ale radšej som sa opýtala ako smrdí, keďže viem, že tie rybacie môžu fakt páchnuť a po uistení, že má len veľmi jemný puch, mi jeden z Natureal.sk veľmi láskovo poslali na vyskúšanie.



Liqoil Kolagén 3000 prémiový kolagén je čistý jemný biely prášok, nie je nadávkovaný, musíte si ho dávkovať samy, ale to je podľa mňa v pohode. Máte si dávať jednu čajovú lyžičku do vody, alebo nejakého studeného nápoja pred jedlom, ideálne s vitamínom C, takže ja si zvyknem vytlačiť polovicu citróna do pol pohára vody a vypijem to pred raňajkami. Keď si kúpite už nadávkovaný kolagén, taký ako som ja mala v tých sáčkoch, tak už tam rovno býva primiešaný vitamín C, pretože kolagén sa lepšie vstrebáva s C-čkom.



Musím povedať, že mne to vyhovuje viac takto s citrónom, asi preto, že ten citrón úplne prebije chuť aj vôňu toho kolagénu, takže ja to v pohode vypijem. Aj keď, pár krát som to namiešala aj manželovi a ten krútil nosom, že to smrdí, ale ja cez ten citrón naozaj nič necítim, ani mi z toho nie je zle. Vlasnte ani ten prášok, ešte suchý bez vody,veľmi nesmrdí, musíte doslova strčiť nos do sáčku, aby ste trochu cítili rybacinu. Naozaj s ním mám oveľa menší problém, ako s tým nasáčkovaným na jar, nehovorím, že si to pitie užívam, ale nemusím sa premáhať, pretože pijem len takú tročku inú citrónovú vodu.



Liqoil Kolagén 3000 by mal mať malé molekuly, podobné ľudskému kolagénu, takže sa ľahšie vstrebáva, to potvrdiť neviem, lebo moje tenké črevo so mnou nekomunikuje na takej úrovni, ale inak funguje, čo som si overila celkom bolestivým spôsobom. Asi po mesiaci a pol užívania som sa celkom škaredo porezala pri krájaní tekvice, moja chyba, ale teda zahojilo sa mi to expresne rýchlo. A aby som si tento výsledok naozaj potvrdila, dva týždne na to som sa hnusne popápila olejom na vnútornej strane zápästia pri otáčaní chleba vo vajci, no čo vám poviem, šikovná som. A aj keď ma to samozrejme prvé dva dni trochu pálilo, tak sa mi to tiež zahojilo super rýchlo, na to aká veľká bola tá popálenina. Takže Liqoil Kolagén 3000 funguje nielen na kĺby, ale aj pleť, ktorú mám v poslednom čase vo veľmi dobrom stave a pripisujem to aj kolagénu a tiež na vlasy a nechty, zase mám pocit, že rastú ako bláznivé, to sa mi stalo, aj keď som na jar užívala kolagén. Plus mi to vlastne celkom aj chutí a nemusím sa k jeho užívaniu nútiť, takže úplné win-win.



Ja nerada píšem o výživových doplnkoch, lebo je to extrémne individuálne, to je síce aj kozmetika, ale pri výžových doplnkoch do toho vstupuje veľa ďalších faktorov a tiež nemáma reda tie reči o zázračných pilulkách, ktoré vás vyliečia zo všetkého, ale pri kolegáne je to dokázané, na kĺby vám ho predpíše aj lekár a podľa mňaje fajn raz za čas si dať takúto kúru a pomôcť tak pleti aj zvnútra. Takže, ak aktuálne nad niečím takým rozmýšľate, Liqoil Kolagén 3000 je podľa mňa veľmi dobrý kolagén, ktorý sa mne osobne dobre užíva a má rozumnú cenu, ten 100g balíček vám vydrží cca tri mesice. Kúpite ho na Natureal.sk.




#vyzivovy-doplnok #plet #vlasy #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com