Moja Hourglass zbierka

05.01.2017 08:00


Nedávno som niekde našla inzerát, kde niekto predával Hourglass Ambient Lighting Edit paletku s odôvednením, že tie púdre vlastne na pleti nie je vidno. Pre mňa obrovského fanúšika Hourglass Ambient púdrov, to bolo celkom nepochopiteľné, pretože tieto púdre na pleti ani nemajú vidno, určite nie na prvý pohľad, ale majú vytvárať efekt svetla a rozjasnenia, ktoré je veľmi prirodzené. A vtedy som si uvedomila, že ich síce stále spomínam, ale nikdy som o nich poriadne nepísala. Takže tu je moja zbierka, ktorá sa určite ešte v budúcnosti rozrastie.

Hourglass Ambient púdre majú pleť rozjasňovať a vylepšovať, tým, že zachytávajú prirodzené svetlo, ktoré rozptyľujú a zjemňujú. Tento efekt nie je niečo, čo nezbadáte na prvý pohľad, ale to ani nie je cieľ. Cieľ je jemná, rozjasnená a prirodzená pleť. Ja mám momentálne v zbierke 3 Hourglass Ambient púdre v plnej veľkosti - Diffused Light (vyššie prvý sprava), Ethereal Light (vyšie v strede) a Luminious Light (vyššie prvý zľava. Každý je iný a každý používam trochu inak, skvelé na týchto púdroch je, že jemne fixujú makeup, ale vôbec pleť nezmatňujú. Dajú sa teda použiť an celú tvár, alebo len na niektoré partie, ktoré chcete zvýrazniť.

Najviac z týchto troch používam Diffused Light, takmer denne. Vytvára úplne prirodzené jasné svetlo na pleti, ktoré jej dodá jasnoť a sviežosť. Má mimikovať jasné ranné svetlo. Tento som si kúpila ako posledný potom, čo som si ho vyskúšala v paletke Ambient Lighting Edit. Ja Diffused Light používam na celú tvár ako jemný fixačný púder, ktorý dodá pleti nádherné svieži jas. Tento odtieň má mimikovať ranné jasné svetlo. Má jemný pastelový žltý odtieň, čo by som nikdy nepovedala, že môže vyzerať dobre, ale je to úplne geniálne. Diffused Light púder používam celoročne.

Ethereal Light má pripomínať jas mesiaca, je to snehobiely studený púder, tento púder je zo všetkýh Ambient púdrov asi najviac priesvitný. Ja tento odtieň používam hlavne v zime, v lete, keď sa trocha opálim, je predsalen príliš bledý. Na pleti vytvára taký rozprávkový princeznovský finiš, svetlý a svieži, ale bledý, niečo také ako, keď sa prebudí šípková Ruženka po rokoch spánku vo veži. Je to skvelé k určitým typom líčenia. Dá sa použiť aj ako veľmi jemný highlighter na niektoré časti tváre.

Odtieň Luminious Light som si kúpila ako úplne prvý. Bolo to v lete, takže som bola trochu opálená, preto tento púder používam hlavne v lete. Je to pre mňa dokonalý bronzer, jemne zlatavý, o malú trochu tmavší ako moja prirodzená pleť a vytvára dokonalú ilúziu pleti pobozkanej slnkom. Teda u mňa pri tmavšej pleti by bol samozrejme skvelý na celú tvár. Má mimikovať mäkké svetlo sviečok. Ja ho používam často ako bronzer a niekedy ako veľmi jemnú prirodzenú lícenku. Celkom rada ho ešte používam ako očný tieň, pretože je veľmi prirodzený a dodá viečkam jemnú farbu a lesk.


Hourglass Ambient púdre nie sú lacná záležitosť, ale podľa mňa za tie peniaze stoja, ja si bez nich neviem predstaviť život. Určite si chcem ešte kúpiť Mood Light. V Európe sa trochu ťažšie zháňajú, kúpite ich buď na Space.NK alebo na Net-A-Porter.



#make-up #Hourglass #puder

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com