NIP+FAB Dragons Blood Fix

18.05.2016 08:00


Nip+Fab má skvelé Glycolic Fix Pads, ktoré sú naozaj super, je to vlastne jemný chemický peeling. ak ste kyselinu glykolovú ešte neskúšali, toto je skvelý spôsob ako začať. A keďže som s Glycolic Fix Pads spokojná, tak som chcela vyskúšať aj iné Nip+Fab produkty a rozhodla som sa pre Dragons Blood Fix, čo je Nip+Fab hydratačná rada. Názov je odvodený od výťažkov zo stromu Croton Lechleri, ktorý má červenú živicu ako krv. Ja som sa rozhodla vyskúšať masku a sérum.

Základná zložka oboch produktov je dračia krv, ktorá tvorí na pokožke ochrannú vrstvu. Maska okrem dračej krvi obsahuje kyseliny salicilovú, ktorá pokožku jemne opeelinguje, kyselinu hyaluronovú, čo je hydratačná zložka a glycerín rovnako hydratačná zložka. A ešte niečo, čo sa volá TEGO Cosmo C 250, čo je podľa Googlu zložka, ktorá má rozjasňovať pleť. Sérum okrem dračej krvi obsahuje zamatový kvet, ktorý hydratuje a rozjasňuje pleť, kyselinu hyalurónovú na hydratáciu a nakoniec zase niečo s veľmi vtipným názvom Gransil EP-9, čo je emulzia púdru, ak som to správne pochopila, ktorá má vstrebávať nadbytočné oleje a zmatňovať.

Sérum aj maska majú ľahkú gélovú konzistenciu a sérum sa rýchlo vstrebá, ale necháva na pleti taký zamatový pocit. Napriek tomu, že sú to hydratačné produkty, podľa mňa vôbec nie sú vhodné pre suchú pleť. Mne sérum neposkytovalo dostatočnú hydratáciu a po použití masky som mala dokonca pocit, že je moja pleť ešte viac napnutá a stiahnutá ako bola pred použitím, čo môže byť spôsobené kyselinou salicilovou v maske. Takže, aby som získala ďalší názor posunula som oba produkty Nikolke, ktorá má skôr normálnu až zmiešanú pleť. A Nikolkin verdikt je, že maska je fajn, ale nič extra špeciálne. Sérum je celkom dobré, po niekoľko týždňovom používaní bola Nikolkina pleť v pohode, žiadne nepríjemnosti, takže celkom pozitívne hodnotenie. Ešte jednu vec by som skoro zabudla, Dragons Blood rad má ešte jedno negatívum, pre niekoho môže byť dosť podstatné, ono to vlastne smrdí. Maska aj sérum majú dosť silnú parfumáciu, čo mňa navyše úprimne šokovalo, voňajú ako nejaká pánska kolínska. Tento puch síce po nanesení zmizne, ale nie je to nič príjemné.

Nip+Fab Dragons Blood sú priemerné produkty, ale za veľmi dobrú cenu, nečakajte žiaden wau efekt, ale niečo predsa len urobia. Určite by som neodporúčala Dragons Blood pre suchú a citlivú pleť, ale pre normálnu až zmiešanú sú celkom fajn. Niektoré Nip+Fab produkty majú aj v DM, ja som Dragons Blood objednala odtiaľto.



#plet #Nip-Fab #serum #pletova-maska #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com