Niod Fractionated Eye Contour Concentrate

19.03.2020 08:00


Niod Fractionated Eye Contour Concentrate, alebo skrátene FECC, som kúpila veľmi výhodne minulý rok v narodeninovom sete Deciem a na konci roka som ho konečne otvorila, že ho vyskúšam. Používam ho teda už viac ako 2 mesiace a myslím, že naozaj funguje. Pri týchto produktoch na očné okolie sa to totiž veľmi ťažko posudzuje, ale v tomto prípade mám definitívne zmiernené kruhy pod očami a takisto mám pocit, že aj vrásky sú zmiernené. A inak hej, aj keď to nie je vidno, mám už slušne po tridsiatke a okolo očí sa mi už robia vrásky, čo je prirodzený dôsledok mimiky a hlavne smiechu, ale keď sa to dá spomaliť, prečo nie a toto sérum celkom funguje.



Niod FECC je super high tech sérum, ktoré kombinuje až 28 rôznych klinických technológii, ktoré majú pomôcť s rôznymi problémami celého očného okolia vrátane pohyblivého viečka. Malo by pomôcť s dynamickými aj statickými vráskami, dokonca aj s tými super jemnými linkami, okrem toho aj so stratou elastacity, kruhmi pod očami, opuchmi a textúrou. Určite to nie je niečo, čo potrebujete v dvadsiatke, ale ak máte už svoj vek a pozorujete, že očné okolie nie je to, čo bývalo, tak sa oplatí zainvestovať do takého séra.

Ako som písala vyššie mám pocit, že naozaj funguje, aj keď teda na výsledok si pár týždňov počkáte, nečakajte zázraky za pár dní. Chce to naozaj dlhodobé pravidelné používanie, ideálne ráno aj večer. Niod FECC je úplne tekutá vodička, takže to chce trochu praxe pri nanášaní, ale dá sa to v pohode. Má jemne hnedú farbu a je bez parfumácie a aj bez nejakého zápachu. Pár krát sa mi stalo, že sa mi dostalo do oka a celkom to štípalo, vtedy treba oko poriadne vypláchnuť čistou vodou, ale zase nebolo to nič strašné a neoslepnete z toho.



Čo sa týka zloženia, tak to kľúčové, čo Niod vypichol na stránke je nasledovné:

Fibroblast Drone, čo nevie preložiť, je pokroková technológia, ktorá obsahuje nejaké kapsulky, ktoré obsahujú nejaké peptidy s kyselinou hyalurónovou spolu polymérmi a heptapeptidmi, čo má zaistiť presné a cielené uvoľňovanie účinných látok. V podstate by to malo vrásky vypĺňať.

Bio-kvasinkový HA pre-kurzor - obsahuje oligoméry acetylovaných glukurónových kyselín pochádzajúcich z biofermentácie, popravde preložil translator, ale toto je látka, ktorá by mala pomáhať ďalším látkam vďaka reakciám zlepšovať hydratáciu pleti.

Methyl-Glucoside-6-Phosphate (MG6P) je komplex peptidov, ktorý zlepšuje pevnosť a elesticitu pleti, ževraj už za 11 dní.

Enzyme-Reacted Glucosamine Amide HA Pre-Cursor - toto neviem preložiť, ale ak to správne chápem poskytuje to rýchlu reakciu a je to vysoko komplexná zlúčenina získaná cez zelený chemický proces, teda žiadna hnusná chémia, ako sa niekedy hovorí.

Full-Spectrum Fractions of Nature-Identical Hyaluronic Acid - toto sú nejaké úlomky kyseliny hyalurónovej, nie je to bežne používaná kyselina hyalurónová. Mali by vrásky vypĺňať a zlepšovať elasticitu pleti.

Darutoside Complex toto je nejaký rastlinný výťažok, ktorý zlepšuje elasticitu horného aj dolného viečka, špeciálne vraj redukuje záhyby na hornom viečku.

Neuron Drone - toto je nejaká technológia, ktorá uzatvára do kapsúl Palmitoyl Hexapeptide, ktorý je veľmi efektívny na mimické vrásky.

SNAP-25 Pentapeptide-18 Complex - toto je vlastne ďalšia vylepšená generácia Argireline, takisto peptid, ktorý tiež redukuje mimické vrásky.

Novel Arginine-Sustained Acetyl-Hexapeptide-30 a toto ďalší moderný peptid, ktorý rovnako bojuje proti mimickým vráskam.

Nechtíkový/kvasinkový fermentovaný bio komplex je biotechnológia, ktorá redukuje tmavé kruhy pod očami.

Bio-Tech Superoxide Dismutase Hydrolyzed Peptide Complex toto je myslím nejaký telu prirodzený antioxidant, takže pomáha pleť chrániť.

Oleuropein Zinc Salt Bio Complex toto je komplex, ktorý má pomáhať s kruhmi pod očami, ktoré sú spôsobené nevyváženou tvorbou melanínu.

Angiotensin I Converting Enzyme (ACE) Target Tetrapeptide - toto je komplex peptidov, ktorý dokáže redukovať opuchy pod očami už za 15 dní.

Silanetriol-Delivery Vitamin F Complex - rýchlo účinná technológia, ktoré tiež redukuje opuchy a tiež vyrovnáva tón pleti pod očami.

Algae-Harvested Sulphated Polysaccharides - toto je nejaký výťažok z rias, ktorý má tiež redukovať opuchy a tiež zlepšovať elasticitu.

Hyaluronic Acid Oligomer - toto je nejaká špeciálna forma kyseliny hyalurónovej, ktorá m,á teda zabezpečovať hydratáciu a regeneráciu pleti.

Ako pri všetkých Niod produktoch je to zloženie veľmi komplikované, dlhé a naozaj nadupané najnovšími technológiami.



Používanie Niod FECC je veľmi jednoduché, v úplne prvých krokoch, predtým než nanesiete na očné okolie čokoľvek iné, rozotrite jednu kvapku okolo každého oka, vrátane pleti pod obočím a pohyblivého viečka, vpije sa takmer okamžite. Ak to vaše očné okolie potrebuje, môžete dať na vrch ešte očný krém. Ja si dávam ešte aj očný krém, pretože moja suchá pleť a obzvlášť očné okolie potrebujú naozaj veľa hydratácie a zvláčnenia. Ale pokiaľ nepotrebujete očný krém, nemusíte ho používať. Niod FECC je vhodné pre všetky typy pleti, ale samozrejme najväčší úžitok z neho bude mať zrelá pleť, alebo pleť s prvými známkami starnutia.

Obal je klasická Niod sklenená fľaštička s objemom 15 ml, čo vám pri jednej kvapke na každé oko vydrží niekoľko mesiacov. Spotrebovať ho treba do 6 mesiacov od otvorenia.


Ak máte pocit, že to vaše očné okolie potrebuje tak Niod Fractionated Eye Contour Concentrate je dobrá investícia, ktorá podľa mňa funguje a rozmýšľam, že ho kúpim aj mame. Určite by som si ho však nekupovala, ak máte menej ako 30 a takmer žiadne vrásky, ak by ste chceli lacnejšiu alternatívu, tak sesterská značka Niodu Hylamide má tiež fajn očné sérum, recenzia je tu. Niod Fractionated Eye Contour Concentrate kúpite buď priamo na stránkach Deciem, alebo napríklad na cultbeauty.co.uk, alebo na beautybay.com.




#plet #Niod #ocne-serum #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com