The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum

26.09.2023 08:00


Priznám sa bola som k tomuto novému očnému séru od The Ordinary veľmi skeptická. Tak trochu som si vravela, že načo ďalšie očné sérum, keď majú to kofeínové. Ale, hlavne, ja mávam s očnými sérami problém, že sú málo zvláčňujúce a hydratačné, takže ich musím s niečím ďalším kombinovať a to už niekedy býva celkom slušná otrava. Rovno na začiatok však poviem, že som sa celkom dosť mýlila a toto sérum je skvelé.



Má trochu vyššiu cenovku ako bežné základné Ordinary produkty a o dosť vyššiu ako kofeínové sérum, to je samozrejme dané zložením a koncentráciou ingredencií. Tie kľúčové sú nasledovné:

Epigallocatechin Gallatyl Glucoside je to upravené EGCG, čo je výťažok zo zeleného čaju, ale viac stabilný. Skvelý antioxidant a protizápalová látka.

Niacinamide, tu má očné okolie hlavne rozjasňovať a zlepšovať textúru.

Fraxinus Excelsior Bark Extract je bohatý na antioxidanty, protizápalový a upokojujúci. Tiež má zlepšovať prekrvenie a má prispieť k celkovému zdraviu očí.

Potom je tam celá zbierka peptidov, čo sú vlastne látky s trademarkom ako Matrixyl™ synthe'6™, RetinoPeptide 189, SYN™-AKE, CYTOBIOL™ LUMIN-EYE, UNISOOTH EG-28, and Eyeseryl™ peptide. Proste veľa peptidov, ktoré pomáhajú s vráskami a pevnosťou a elasticitou pleti.

Kofeín má pomáhať s kruhmi a opuchmi pod očami.



Toto zloženie má zabezpečiť, že sérum zlepší vrásky okolo očí, rozjasní očné okolie, zlepší textúru pleti a redukujú tmavé kruhy pod očami. A naozaj to všetko robí. Musím povedať, že som z neho celkom nadšená, lebo aj dostatočne hydratuje, takže mi naozaj stačilo len toto sérum a výsledky boli nad moje očakávania. Po dlhšom čase som si uvedomila, že mi veľmi pripomína Hylamide SubQ Eyes, ktorý už bohužiaľ prestali robiť a myslím si, že bol predlohou k tomuto séru.



Multi-Peptide Eye Serum je ľahká vodička bez vône. Na každé oko vám stačí jedna kvapka, môžete ho používať ráno aj večer a vhodné je pre každý typ pleti. Stačí jemne vklepkať do očného okolia, prípadne môžete dať navrch ešte očný krém. Fľaška je klasická sklenená s pipetou, objem 15 ml a spotrebovať ho treba 6 mesiacov od otvorenia.

Za mňa je The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum top produkt, ktorý dokáže naozaj veľa a je porovnateľný so oveľa drahšími očnými produktmi. Samozrejme, tak ako pri všetkých očných produktoch, nečakajte zázraky cez noc. Niektoré nedokonalosti okolo očí vám dokáže odstrániť len dermatológ alebo chirurg. Ak chcete riešiť len kruhy pod očami, tak vám stačí ale ak chcete komplexnú starostlivosť určite vyskúšajte Multi-Peptide Eye Serum. Kúpite ho napríklad na theordinary.com, lookfantistic.com, feelunique.com, Douglas.sk, sephora.cz, cloud10beauty.com alebo beautybay.com.

Produkty spomenuté v recenzii:






#plet #ocne-serum #The-Ordinary

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com