Nip+Fab telové mlieka

23.02.2016 18:00


Na tieto som natrafila náhodou v DM v decembri, a práve som potrebovala niečo na suchú pokožku. Nip+Fab Glycolic Pads sa mi páčili, tak som sa rozhodla, že výskúšam aj telové mlieko. Nevedela som sa rozhodnúť, ktoré bude lepšie, tak som vzala radšej dve. Každé je trochu iné, modré je vlastne peelingové telové mlieko pre šupinatú alebo mastnú pleť. Oranžové je hydratačný gél s kyselinou hyalurónovou.

Glycolic Body Fix Cream - modré peelingové mlieko obsahuje kombináciu kyseliny salicylovej, mliečnej a glykolovej, čo má zabezpečiť peeling, obnovu a hydratáciu pokožky. Toto mlieko ma zaujalo, pretože v poslednej dobe sa mi neustále vyhadzaloval chrbát, navyše mi ostávali jazvičky a fliačiky. Používaním tohto mlieka sa to naozaj zmiernilo. Chvíľu to trvá, ale funguje, naozaj pokožku zosvetľuje a jemne odstraňuje suchú kožu. Mlieko má jemnú nevtieravú citrusovú vôňu a konzistenciu klasické telového mlieka. Celkom rýchlo sa vstrebá a neostáva po ňom ten pocit, že sa človek natrel lojom a je celý mastný.

Hyaluronic Fix Body Gel - oranžové je naozaj intenzívny hydratačný gél, ktorý sa veľmi rýchlo vstrebá. Má takú letnú vôňu - kokosovú a sladkú, pomerne výraznú, takže ak ste citliví na vône, neodporúčam. Obsahuje glycerín, kyselinu hyalurónovú, vitamín E a Aloe Vera. Gél má hydratovať, chrániť a upokojovať pokožku. To, čo je na ňom zaujímavé asi najviac, že sa okamžite vstrebá a pokožku zanechá jemnú.

Mne osobne sa viac páči modrý, teda ten používam častejšie. Jednak mi viac vyhovuje konzistencia klasického telového mlieka a vôňa je tiež jemnejšia, čo mi viac vyhovuje. Nip+Fab telové mlieka kúpite v DM alebo tu.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#telo #Nip-Fab #telove-mlieko

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com