Noili Rich Beauty Oil

24.09.2019 08:00


Pomaly, ale iste, je leto preč a máme tu sychravú jeseň a potom zimu... trochu nám to síce sprestria Vianoce, ale chladné počasie je tu a pre pleť to znamená, že treba trochu obmeniť starostlivosť. V chladnejšom počasí je ideálne do starostlivosti zaradiť výživné pleťové olej a jeden taký skvelý má aj slovenská prírodná značka Noili.



Ja už má od Noili vyskúšaný Light Beauty Oil, ktorý je vynikajúci a tiež Pro-Collagen Vitamin C Night Oil Serum, ktoré je ešte lepšie. No a na sklonku minulého roka mi poslali aj zimnú bohatšiu verziu v podobe Rich Beauty Oil na vyskúšanie. Používala som ho celú zimu až do jari, na leto som ho odložila a teraz sa k nemu s radosťou vraciam, lebo toto je naozaj skvelý pleťový olej.



Zloženie je veľmi minimalistické, čisté a prírodné, to je na Noili skvelé. Konkrétne Rich Beauty Oil obsahuje:

Jojobový olej, skvelý hydratačný olej, ktorý pleť aj upokojuje.

Marhuľový olej, ktorý je veľmi ľahký a tiež pleť hydratuje a upokojuje, zmierňuje začervenanie a obsahuje aj vitamín E.

Makadamiový olej je super hydratačný, obsahuje lipidy a skvalén.

Skvalán, čo je úžasný hydratačný a veľmi ľahký nemastný olej.

Pupalkový olej je silne protizápalový a upokojujúci, zase skvelý pre aknóznu pleť, ale aj super hydratačný.

Bodliakový olej obsahuje množstvo omega-6 mastných kyselín, je protizápalový a tým zlepšuje stav akné.

Malinový olej, teda zo semien malín, toto je skvelý olej, ktorý obsahuje množstvo antioxidantov, ktoré pleť chránia pred voľnými radikálmi. Tiež obsahuje prospešné omega-3 mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy.

Rakytníkový olej, čo je super nadupaná ingrediencia plná vitamínov a antioxidantov, je protizápalový a urýchľuje hojenie.

Vitamín E, skvelý antioxidant.

A nakoniec ako zvláčňujúca výplň slnečnicový olej a rozmarínový extrakt ako konzervant.

To zloženie je inak veľmi podobné tomu Light Beauty oleju, len je tam trochu viac výživnejších olejov a sú teda namixované viac v prospech tých mastnejších a výživenjších. Ja mám verziu Rich Beauty oleja pre suchú a extra suchú pleť, čo je môj typ pleti a preto je pre mňa ideálny. Toto je ich najmastnejší olej, aj keď je stále pomerne ľahký podľa mňa, len je výživnejší, pretože suchá pleť potrebuje viac premastnenia. Ak však nemáte radi mastný pocit na pleti, alebo máte mastnú pleť, majú verziu Rich Beauty oleja pre normálnu a mastnú pleť, alebo môžete siahnuť aj po tej Light verzii a tá je dobrá na zimu, len o niečo ľahšia.



Konzistencia Rich Beauty oleja je hodvábna jemná, olejovitá, ale stále celkom tekutá a ako som písala vyššie, vôbec nie extrémne mastná. Je to však výživnejší olej, takže trochu mastný film vám na pleti zanechá, ale tiež to závisí od toho koľko ho použijete. Stačí vtlačiť a vmasírovať pár kvapiek do dobre zvlhčenej pleti nejakým tonikom alebo pleťovou hmlou a perfektne sa vpije. Ak ho použijete viac tak trochu ostane na pleti.

Používanie je jednoduché vtlačiť/vmasírovať pár kvapiek do pleti, ráno aj večer. Ak chcete minimalistickú rutinu, tak stačí tento olej na dobre navlhčenú pleť, ale samozrejme ho môžete aj vrstviť a vtedy ho nanesiete po všetkých séra na báze vody, pred krémom. Viac o vrstvení kozmetiky nájdete tu. Rich Beauty olej pleť krásne vyživuje a zvláčňuje, takže ostáva lepšie hydratovaná a dokáže sa brániť vonkajším agresorom a chladu.

Ja milujem vôňu Noili olejov, ktorá je taká nijaká, čistá kozmetická, nie je v nich totiž absolútne žiadna parfumácia, takže sú vhodné aj pre super citlivú pleť. Rich Beauty Oil je vhodný pre všetky typy pleti, pokojne aj pre mastnú, ale teda majú dve verzie podľa toho akú máte pleť. Zloženie je totožné, len sú namixované v trochu inom pomere, aby lepšie vyhovovali daným typom pleti.



Balenie je skvelá nepriehľadná fľaštička s pipetkou, vďaka čomu vydrží olej dlho čerstvý napriek minimálnemu množstvu konzervantov. Keďže je to prírodná kozmetika vyrábaná v malých dávkach, tak vždy na spodu nájdete dátum expirácie, po otvorení Noili odporúča olej spotrebovať do 6 mesiacov.

Ak chcete dopriať svojej pleti super výživu a zvláčnenie do chladného počasia, tak Rich Beauty Oil od Noili je top voľba, ktorá stojí za vyskúšanie. Noili oleje kúpite priamo na ich stránkach, kde majú aj zoznam kamenných predajní a e-shopov, kde ich nájdete tiež. Rich Beauty Oil mi Noili láskavo poslalo na vyskúšanie zdarma.





#plet #Noili #serum #pletovy-olej #hydratacia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com