Oskia Renaissance Body Scrub

23.01.2020 08:00


Úplne na začiatok, tento peeling je fakt drahý, v zásade je to taká drahá zbytočnosť, ale zároveň je fakt úžasný, preto som sa rozhodla, čo najskôr napísať recenziu. A teda ešte vlastne preto, že je to limitovaná edícia, neviem ako dlho bude reálne dostupný, zatiaľ ho už pár mesiacov majú a snáď ho budú mať aj nastálo, lebo je fakt skvelý. Ja som si ho kúpila ako darček sama sebe si k meninám na čierny piatok v super zľave, plnú sumu by som za neho asi nikdy nedala, aj keď ma veľmi lákal od začiatku.



Odkedy ho uviedli na trh ma lákal hlavne preto, že je to rozšírenie rady Renaissance. Ak ma sledujete dlhšie tak viete, že milujem ich Renaissance Cleansing Gel a toto má rovnakú úžasnú ružovú farbu a ešte to aj rovnako skvele vonia a zloženie je tiež podobné v kľúčových ingredienciách, takže to proste nemohlo byť zlé. Oskia ho urobila v spolupráci s Emma Hoareau, priznám sa, že netuším, kto to je, ale stačilo mi, že je to rozšírenie rady Renaissance a je to ružové.

Vedela som hneď, že zloženie bude exceletné, tak ako pri všetkých produktoch Oskia, ale absolútne ma dostala tá textúra, keď som Renaissance Body Scrub prvýkrát otvorila a nabrala na prst. Čakala som totiž niečo také relatívne tuhé s veľkými peelingovými kúskami, lebo doteraz, čo som mala takého peelingy, boli skôr také. Ale Renaissance Body Scrub je suflé, čo by som vedela, kebyže si poriadne prečítam popis, že áno. Znamená to, že je to také nadýchané, jemné a pomerne hladké a tie peelingové čiastočky sú super jemné nato, že je to peeling na telo. Častokrát peeling na tvár má oveľa hrubšie zrnká, toto je naozaj super jemné, ale na tvár si to radšej nedávajte.



Ako som už písala vyššie vonia presne ako Renaissance Cleansing Gel, veľmi jemne, nevtieravo a tá vôňa sa nejak extra ani nedrží, takže sa nebije s voňavkou. Renaissance Body Scrub teda vonia typickou Oskia vôňou, hlavne po kamilkách a ružiach, ja osobne mám tú vôňu milujem, je nesmierne upokojujúca. Na tele pri masírovaní je tento peeling veľmi jemný, vôbec nemáte pocit nejaké drsného šmirgľovania, skoro to ani necítite, napriek tomu je super účinný a pleť zanechá jemnú a vláčnu. Ostane na nej trochu olejový film, akokeby ste sa natreli nejakým fajnovým telovým olejom, takže to máte vlastne dva v jednom, peeling aj hydratáciu a tým pádom aj ušetríte čas.

Čo sa týka zloženia, tak kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

MSM a ružová himalájska soľ, ktorá je bohatá na 84 minerálov, tieto dve látky majú remineralizovať pokožku a odstrániť suché a mŕtve kožné bunky.

Fermentované enzýmy z tekvice tiež pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a tým pádom na povrch vystupuje čerstvá, jemnejšia a pevnejšia koža.

Vitamín E pomáha pleť posilniť a keďže je to antioxidant, aj bojovať proti voľnými radikálom a znečisteniu z prostredia.

Borákový olej je bohatý zdroj omega-6 mastných kyselín, pomáha pleť vyživovať a hydratovať.

Renaissance Body Scrub sa používa úplne jednoducho a klasicky, nanesiete si ho na suchú pokožku krúživými pohybmi, odporúčam to robiť vo vani, alebo v sprche, lebo z vás kúsky toho peelingu budú trochu opadávať. Potom ho už len zmyjete teplou vodou, nič viac, nemusíte čakať. Výsledok bude hladká, jemná, vláčna a hydratovaná pokožka. Vhodný je podľa mňa na všetky typy pokožky, nemal by sa používať na poranenú kožu a spálenú kožu. A tiež by ste mali používať po použití SPF, pretože enzýmy predsa len sú nejaká forma chemického peelingu. Super je podľa mňa aj pred nanášaním samoopaľováku, ale spravila by som ten peeling deň predtým, keďže zanecháva olejový film, opálenie by vám nemuselo chytiť, alebo by bolo fľakaté.



Obal je veľký sklenený téglik s plastovým vrchnákom, pôsobí veľmi luxusnene, bodaj by nie, za tie peniaze, že? Objem je 220 g a treba ho spotrebovať do 9 mesiacov od otvorenia. Ja ho inak používam tak raz týždenne, keď si chcem dopriať spa večer, ale mám pocit, že sa míňa celkom rýchlo. A je to tiež vegánsky produkt.

Oskia Renaissance Body Scrub je najúžasnejší telový peeling, aký som mala a zároveň aj najdrahší, je to čistý luxus a určite nie niečo, čo potrebujete, ale, ak chcete svojej pokožke na tele dopriať, tak určite odporúčam, je úžasný. Ja sa obávam, že si ho budem musieť kúpiť znova, ak ho ešte budú mať, keď dopotrebujem tento. Mohli by inak spraviť takýto nejaký Renaissance sprchový gél, to by sa ma fakt páčilo. Oskia Renaissance Body Scrub kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk, beautybay.com, lookfantastic.com a niche-beauty.com.



#telo #Oskia #telovy-peeling

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com