Oskia Renaissance Body Treatment Milk

31.05.2022 08:00


Ach, Oskia produkty na telo majú jedinú, jedinkú vadu a to cenu, inak sú absolútne božské a to platí aj o tomto telovom mlieku. Už keď prišli s peelingom, tak som bola nesmierne nadšená, recenzia je inak tu a potom nasledovalo toto dokonalé mlieko... Obidva produkty sú z rady Renaissance, takže majú tú absolútne dokonalú Oskia vôňu, kamilky a ruže.

Tá vôňa je veľmi jedinečná a špecifická, jemná, trochu sladká, ale hlavne neuveriteľne príjemná a pre mňa aj upokojújuca. Konzistenciu má toto mlieko ľahkú, super ľahko rozotierateľnú, rýchlo sa vpije a vôbec nezanecháva mastný film, práve naopak finiš je úplne zamatový.



Čo sa týka zloženia, tak je to naozaj nadupané. Kľúčové ingrediencie sú:

AHA kyseliny z passionfruit, citrónu a ananásu, ktoré jemne odstraňujú odumreté bunky.

Retinol Palmitate zlepšuje textúru pleti a regeneráciu.

Fermentované magnézium, draslík, med, zinok a železo zlepšujú zdravie buniek pokožky.

Butterbur, čo by mal byť po slovensky deväťsil, teda nejaká kvetina a MSM upokojujú a redukujú zápal.

Gránatové jablko, starflower, čo je nejaká americká lesná trvalka, šípkový a borákový olej pomáhajú obnovovať kožnú bariéru.

A nakoniec vitamín E a Omega 7 chránia proti voľným radikálom a podporujú regeneráciu.



Ja som Renaissance Body Treatment Milk najviac používala na moje ramená s keratózou pilaris a celkom to pomáhalo. Celé telo si tým natieram, len keď si chcem naozaj dopriať, ale tá hydratácia, zvláčnenie a výživa sú absolútne úžasné a mám potom dokonalú zamatovú pokožku ešte dva-tri dni.

Fľaša je sklenená s uzamykateľnou super pumpičkou. Objem 150 ml, čo sa minie celkom rýchlo a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.



Oskia uvádza na v popise Renaissance Body Treatment Milk, že je ako skincare pre vaše telo a ja musím úplne súhlasiť, je to skvelá luxusná starostlivosť o telo, takže ak sa chcete rozmaznávať a dopriať si, určite stojí za to, podľa mňa je to aj skvelý darček, len treba zvážiť tú cenu, ja sa plánujem zásobiť v nejakej super zľave aspoň dvomi fľašami :D Renaissance Body Treatment Milk kúpite napríklad na cultbeauty.com, lookfantastic.com, spaceNK.com a niche-beauty.com.

PS: Naj Renaissance produkt je čistiaci gél, recenzia je tu ;)




#telo #telove-mlieko #Oskia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com