Pestle&Mortar Essentials

22.07.2021 16:00


Celkom ma prekvapilo, že sa Pestle&Mortar vybral aj do vôd starostlivosti o telo, ale spravili to úplne dokonale a vlastne mi splnili sen o perfektnom telovom mlieku. Rovno vypustili 4 produkty, dva na telo a dva na ruky, tak si ich teraz postupne prejdemE. Tieto mi poslali ako PR darček, ale medzi tým som si už objednala ďalšie mydlo na ruky, ktoré sa nám minulo ako prvé a už sa míňa aj telové mlieko, takže to bude ďalšia objednávka.



Úplne na začiatok všetky Essentials produkty sú bez minerálneho oleja, SLS, parfumácie a parabénov, zloženie je z 99% z prírodných ingrediencií. Všetky produkty sú dermatologicky testované, ale tiež klinicky testované, vhodné pre citlivú pokožku so sklonom k ekzémom a úplne najlepšie vhodné aj pre deti od narodenia a takisto v tehotenstve.

Fľaše sú rovnaké, len majú iný objem, na telo 500 ml a na ruky 300 ml. Pumpička je fajn, ale na jedno plné stlačenie toho dáva veľa, čo nevadí pri telovom mlieku, ale pri mydle na ruky to je zbytočné a minuli sme ho príliš rýchlo kvôli tomu. Dizajnovo sú veľmi jednoduché a elegantné, taká typická bielo čierna Pestle&Mortar estetika.



Začnem duom na ruky, inak každý produkt kúpite samostatne, alebo majú set na ruky a telo, ktorý je výhodnejší. Essentials The Hand Wash mydlo na ruky je teda tekuté, bez parfumácie a celkom fajn pení, pritom vôbec nevysušuje ruky, čo je, momentálne, kedy si všetci drhneme ruky ako besní, naozaj super vlastnosť. Mydlo na ruky obsahuje výťažok z ovsa, panthenol, extrakt z listov rastliny Gotu Kola a vitamín E, všetko upokojujúce a vyživujúce ingrediencie. Ten extrakt z Gotu Kola je ázijská bylina bohatá na aminokyseliny a antioxidanty, intenzívne hydratačná, posilňuje prirodzenú kožnú bariéru a upokojuje podráždenú pokožku. Vôňu má takú nijakú, jemne kyselkavú a je to teda asi najlepšie mydlo na ruky, čo som mala a ja mávam extrémne vysušené ruky, ale odkedy ho máme tento problém takmer vôbec nemám a keď ho mám tak ma zachráni ďalší ich produkt a to krém na ruky.

Essentials The Hand Cream je super ľahký a zároveň úžasne výživný krém na ruky, ktorý sa okamžite vstrebá, pokožku zvláčňuje, hydratuje a upokojuje. Mne extrémne vadí pocit mastných nakrémovaných rúk, ale s týmto krémom ho vôbec nemám, takže som ochotná si tie ruky krémovať aj cez deň, nie len na noc. Krém na ruky obsahuje skvalán, bambucké maslo a avokádový olej. Avokádový olej je bohatý na vitamíny, antioxidanty a esenciálne mastné kyseliny, pomáha upokojovať zápal spôsobený ekzémom a psoriázou a veľmi rýchlo hojí podráždenú a suchú pokožku. Krém má veľmi príjemnú krémovú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a tiež je bez vône, len ak si veľmi pričuchnete, tak cítite jemne olejovú vôňu.



No a potom dvojka na telo, Essentials The Body Wash je dokanalý sprchový gél, jemne penivý, nevysušujúci, vonia tak trochu dezinfekčne, čisto, ale nič silné ani pretrvávajúce, inak je bez parfumácie. Obsahuje vitamín E a extrakt z ovsa, ktorý sa využíva bežne na liečbu ekzému a psoriázy a pomáha pokožke s hydratáciou a regeneráciou.

Nakoniec Essentials The Body Cream je absolútna hviezda tejto štvorice, ľahký telový krém, ktorý je super výživný a nadupaný skvelými ingredienciami, v momente sa vpije , nezanecháva mastnú pokožku, ľahko sa rozotiera a super vyživuje. Vonia tak jemne marcipánovo, ako keby tam bol mandľový olej, ale nie je a tá vôňa v momente zmizne. Obsahuje avokádový olej, skvalán, bambucké maslo, extrakt z Gotu Kola, panthenol, niacinamid a vitamín E. Vitamín E je úžasný antioxidant, protizápalový, upokojujúci a hojivý. Niacinamide pomáha pri rosacey, akné, ekzémoch a psoriáze, pokožku upokojuje, hojí, vyhládza a bonus vylepšuje tón. Ja som si doňho kvapla aj Glow Drops a fungovalo to super.

Tieto produkty od Pestle&Mortar budú u nás stálice, lebo sú presne to, čo som vždy hľadala a nevedela nájsť. Vhodné pre celú rodinu, používam ich aj na šéfa a manžel tiež nepindá, lebo nie sú voňavé. Zatiaľ ich teda kúpite len vo fľaškách a na budúci rok by mali mať aj len náplne, keďže nepotrebujete zakaždým novú fľašu. Essential kúpite priamo na pestleandmortar.com poštovné je zdarma nad 35 Eur, časom určite budú aj všetkých ďalších predajcov.




#telo #PestleandMortar #krem-na-ruky #telove-mlieko #sprchovy-gel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com