Moja zimná výbava

06.02.2018 08:00


Zima vie dať pleti riadne zabrať, neviem ako u vás, ale u mňa dostávajú najviac zabrať ruky a pery. S pleťou nemávam problém, tam už som vychytala všetky muchy a pokiaľ nestrávim priveľa času v lietadle, tak je skvele hydratovaná, ale pery sú extra citlivé a na ruky občas zabúdam. Pery aj ruky sú vystavené zime asi najviac, teda celá tvár, ale na tej sa lepšie drží krém, keďže si ju stále neumývame ako ruky, ani si ho nezlížeme ako balzam z pier. Pery aj ruky teda musíme ošetrovať pravidelne, aby sme zabránili škodám a tu je môj aktuálny výber mojich pomocníkov.

Krémy na ruky momentálne používam dva, jeden na noc a jeden na deň. Ten na noc je Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve, ktorý mám v tom najväčšom balení, takže ho určite nenosím so sebou, ale tróni hrdo na nočnom stolíku. Je to super výživný krém, ale nie je super mastný, takže mi nevadí ani na deň, na noc si ho však dám v hrubšej vrstve a ráno mám pekné jemné ručičky, bezohľadu na to v akom zlom stave boli.

Ten na deň je Merumaya Hydrate & Protect Hand Cream With SPF 15, ktorý je geniálny, ešte som sa niečím takým pri kréme na ruky nestretla. Okrem toho, že má ochranný faktor, čo je skutočná vzácnosť a asi jediný spôsob ako zabrániť pigmentovým škvrnám neskôr, má neuveriteľnú konzistenciu. Ak ste niekedy skúšali Kiehl’s Creamy Eye Treatment s Avokádom, tak toto je rovnaké, rozpustí sa to na vodu, vôbec to nie je mastné, dokonale a okamžite sa vpije a skvele hydratuje. Absolútne geniálne a ideálne na deň, super hydratačný krém s SPF, ktorý nie je mastný, sen sa stal skutočnosťou. Viac o krémoch na ruky nájdete v tomto videu.

A teraz k balzamom, cez deň najviac používam By Terry Baume De Rose, jednak preto, že keď už stál také nekresťanské peniaze, tak ho musím naozaj spotrebovať a tiež je skvelý, tak akurát na deň. Nie je veľmi lesklý, ani super matný, skvele hydratačný a pekne vonia. Veľmi rada ho miešam s kontúrkami alebo rúžmi, pre lesklejší a jemnejší efekt. Definitívne to však nie je niečo, čo si musíte vyskúšať, pretože stojí naozaj veľa a existujú skvelé alternatívy. Napríklad balzam, ktorý používam na noc a cez deň, keď už to začína vyzerať zle, Nipple Balm, to sú tie tubičky na fotke.

Dr. Lipp Nipple Balm som objavila cez adventný kalendár, to je tá mini tubička, geniálna do kabelky, len 4 ml a je taký skvelý, že som si kúpila veľké balenie, ktoré zase nie je také veľké, lebo je to len 15 ml. Tento balzam bol pôvodné naozaj vymyslený na bradavky, ale dá sa použiť na hocijaké suché miesto, napríklad kožtičku okolo nechtov, alebo suchý nos pri nádche, na to je geniálny, ale tiež napríklad ako highlighter, alebo lesk na pery, Dr. Lipp tvrdí, že má sto pôsobov použitia. Obsahuje lanolín, čo je tuk z ovčej vlny a super hydratačná látka. Tento balzam je super hustý a veľmi dlho vydrží na perách, nie je super lesklý, ale trochu sa leskne. Je veľmi príjemný, stačí ho trošičku, asi toľko ako na fotke vyššie a nemá žiadnu vôňu. Perfektný je na noc, ráno máte krásne jemné pery, ale skvelý je tiež, keď je vonku super zima, pretože naozaj dlho drží na perách.

Keď už však ani balzam na pery nepomáha, tak treba vytiahnuť silnejšie zbrane a to je peeling na pery, lebo niekedy proste treba dať tú suchú kožu preč, lebo cez nu aj tak nič neprejde. Teraz je už na trhu kopu takýchto peelingov, až som mala problém si vybrať, nakoniec som sa rozhodla pre tento Wunder2 WunderKiss. Je v tvare ceruzky, ale aj tak si ho nanášam tou plochou časťou, nie špičkou, lebo tá je prilíš ostrá, až to bolí. Je v ňom cukor, čo býva najčastejšia zložka takýchto peelingov a bambucké maslo, takže okrem toho, že z pier krásne odstráni odumretú pokožku, tak ich aj super hydratuje. Výsledok sú hladké, jemné, ale super vyživené a pevné pery. Stačí trochu naniesť, pošúchať o seba pery, celkom tam cítiť ten cukor a ešte je to aj sladké, vďaka nemu. Ja si ho niekedy nechám chvíľu pôsobiť a potom ho zvyknem zmyť navhlčeným uteráčikom na odličovanie. Dokonale pripraví pery na nejaký výrazný rúž. Ale ako som už písala vyššie, takýchto peelingov je veľa a dobre fungovať aj cukor s medom.

Tu sú linky na všetky spomenuté produkty - Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve, Merumaya Hydrate & Protect Hand Cream With SPF 15, By Terry Baume De Rose, Dr. Lipp Nipple Balm, Wunder2 WunderKiss A Brow a Kiss Essential Lip Scrub.



#plet #telo #Merumaya #Kiehls #By-Terry #DrLipp #krem-na-ruky #balzam-na-pery #Wunder2

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com