Pestle&Mortar Hydrate Lightweight Moisturiser

07.02.2024 15:00


Chystala som teraz príspevky na Inastagram o Hydrate od Pestle&Mortar pre môjho obchod skinov.sk a uvedomila si, že na blogu je len úplne prastará recenzia z roku pána 2016 :D. kokos, ja už píšem zrkadielko od roku 2015, budúci rok to bude 10 rokov, to by chcelo niečo naozaj veľké, ale teda to znamená, že recenzia na Hydrate je jedna z prvých a je fakt stará :D. Takže si myslím, že je čas to napraviť.



Hydrate Lightweight Moisturiser bol druhý produkt od Pestle&Mortar a myslím, že už je to celkom legenda. Tento krém je špecifický tým, že mám nesmierne ľahkú a príjemnú konzistenciu, ktorá je zároveň intenzívne výživná a zvláčňujúca a neupcháva póry. Mnohí z vás, vrátane mňa, milujú aj tú vôňu, je to jemná ľahká citrusová vôňa, ktorá veľmi rýchlo vyprchá.



Hydrate pleť zjemňuje, zpevňuje, zvláčňuje a hydratuje bez toho, že by ju zaťažoval a upchával póry. Skvele funguje pod make-up a vytvára jemný zamatový efekt na pleti. Neobsahuje silikóny, je vegánsky a crualty free.

Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Skvalán, ktorý pleť zjemňuje a zvláčňuje.

Výťažok z granátového jablk, ktorý redukuje zápal a pomáha pleť regenerovať.

Jojobový olej, ktorý je protizápaľový, pomáha uchovať elasticitu pleti a pleť vyživuje.

Výťažok zo zelého čaju, ktorý je účinný antioxidant a má protizápalové účinky.

Triple peptide (čo je asi kombinácia troch peptidov) patentovanú technológiu, ktorá stimuluje tvorbu kolagénu a tým spevňuje pleť a zmierňuje vrásky.

Okrem toho obsahuje aj glycerín a antioxidant vitamín E.



Krém sa používa jednoducho, naneste 1 až 2 pumpičky podľa potreby ako posledný krok vo vašej rutine, navrch ešte SPF, ak idete von. Hydrate má objem 50 ml a skvelú téglik s pumpičkou, ktorá vám nadávkou presne množstvo. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Mjaú aj 30 ml balenie, ak by ste ho chceli vyskúšať. Vhodný je pre všetky typy pleti, jedine extra citlivá môže mať problém s vôňou.



Za mňa je toto môj holy grail, krém ku ktorému sa pravidelne vraciam a doteraz som nenašla nič podobné. Inak pikoška, viete si to pozrieť aj v mojom rozhovore Sonya Densay tu, ten krém má preto takú jedinečnú konzistenciu, pretože Sonya neznáša ťažký masntý pocit na pleti, ale zároveň vie, že ju treba zvláčňovať a hydratovať. Takže, ake nemáte radi pocit krému na pleti, tento krém určite vyskúšajte. Pestle&Mortar Hydrate kúpite priamo na Pestle&Mortar , na mojom eshope skinov.sk s rýchlym a lacným doručením, alebo na niche-beauty.com a cloud10beauty.com





#plet #PestleandMortar #hydratacny-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com