Pestle & Mortar Hydrate – Lightweight Moisturiser

27.09.2016 08:00


Pestle & Mortar je moja srdcovka, absolútne geniálna značka, ktorá vyrába skvelé produkty s highendovými vlastnosťami za oveľa nižšiu cenu. Samozrejme to nie je až také lacné, ale keď to porovnáte s inými podobnými značkami (mám na mysli Estée Lauder, Lancôme a podobne), tak tie ceny sú naozaj oveľa nižšie. Navyše tieto produkty naozaj fungujú, sú dokonale namixované, krásne zabalené a zákaznícky servis tejto značky je absolútne dokonalý. Mne sa ešte nesmierne páči príbeh tejto značky a obdivujem zakladateľku Pestle & Mortar za to, čo dokázala za taký krátky čas. Myslím, že Pestle & Mortar má našliapnuté na to, aby sa stal kultovou kozmetickou značkou.

Vyskúšala som už ich hydratačné sérum (recenzia tu) a na tento krém som sa namotala vďaka vzorke, ktorú mi poslali spolu s Pure Hyaluronic Serum. Hydratačný krém je niekedy pre mňa niečo ako nutné zlo. Používať ho treba, pretože je to vrstva ochrany pre pleť a uzamkne všetky tie prospešné zložky séra v pleti, ale nikdy nie taký účinný ako sérum. Preto oveľa radšej investujem do séra ako do krému, ale zase mi nevyhovuje akýkoľvek hydratačný krém, už len preto, že mám citlivú pleť a tiež ocením, keď je hydratačným niečo viac ako len voda a glycerín, základné zložky každého krému. Takže potrebujem účinný príjemný ľahký hydratačný krém, ktorý nestojí celý majetok. Pestle & Mortar Hydrate napĺňa tieto moje predstavy o dokonalom dennom kréme takmer do bodky.

Už len to balenie je nesmierne luxusné, s pumpičkou, ktorá vám krém presne nadávkuje, aj keď tuto zase bude ten problém, že nebudem vedieť, kedy som už takmer na dne. Pestle & Mortar Hydrate má veľmi ľahkú, jemnú textútu, ktorá sa veľmi rýchlo vpije. Vonia veľmi ľahko, jemne a sviežo. Obsahuje množstvo pleti prospešných látok, teda okrem nevyhnutnej vody a glycerínu. Tie kľúčové sú skvalén, ktorý pomáha pleť intezívne hydratovať, jojobový olej, ktorý pleť chráni a regeneruje, výťažok zo zelého čaju, ktorý je účinný antioxidant a má protizápalové účinky. Ja som veľký fanúšik zeleného čaju, tak ako iný pijú kávu, ja pijem zelený čaj, podľa mňa má zelený čaj veľmi prospešné vlastnosti v akejkoľvek forme. Ďalej triple peptide (čo je asi kombinácia troch peptidov) patentovanú technológiu, ktorá stimuluje tvorbu kolagénu a tým spevňuje pleť a zmierňuje vrásky. Výťažok z granátového jablka, účinný antioxidant, ktorý pomáha opraviť poškodenia pleti spôsobené slnko a prostredím. Vitamín E, antioxidant ktorý pomáha bojovať proti voľným radikálom. Samé skvelé veci, ktoré majú pleť hlavne chrániť, čo naozaj robia skvele. Tento krém funguje skvele aj ako báza pod make-up, keďže pleť krásne hydratuje a make-up na ňom skvele drží.

Pestle & Mortar Hydrate je vhodný pre všetky typy pleti, neobsahuje parabény, minerálny olej, sulfáty, propylénglykol ani umelú parfumáciu. Toto je krém, ktorý sa nebojím odporučiť hocikomu, výsledok je zaručený. Ak máte suchú pleť, prvé vrásky, alebo celkovo je vaša pleť mdlá Pestle & Mortar Hydrate v kombinácii s Pure Hyaluronic Serum je kombinácia, ktorá vás zachráni. Kúpite priamo na Pestle & Mortar. Poštovné je zdarma, mne väčšinou balíček dorazil do 2 týždňov kuriérom (tým spoľahlivým UPS alebo DHL) a vždy sú k objednávke pribalené vzorky na vyskúšanie.



#plet #PestleandMortar #hydratacny-krem #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com