Pixi Correction Concentrate

08.01.2016 08:00


Keďže som bledá, kruhy pod očami sú na mne výraznejšie, aj keď nie sú také strašné. Každý nedostatok spánku sa na mne dosť viditeľne podpíše, napriek všetkým snahám, ako napríklad Kiehl’s Midnight Recovery. No a potom tie kruhy musím niečím maskovať.

K mojej farbe pleti veľmi nepasujú žlté odtiene, pôsobím s nimi trochu mŕtvolne. Druhá možnosť sú broskyňovo-ružové, ktoré neutralizujú modré podtóny a rozjasňujú. Pixi Correction Concentrate som si vybrala, keď som objednávala vlastne iné veci, ale hneď ma zaujal. Je v takom maličkom chutnom tégliku. Má jemnú krémovú textúru. Nanáša sa prstami a úplne ľahúčko, jednoducho sa vklepe. Korektor zamaskuje kruhy, rozjasní, ale vôbec ho nie je vidieť, pretože pri vklepaní úplne splynie s pleťou. Skvele sa dá používať aj samostatne, bez makeupu. Odtieň je univerzálny pre všetky odtiene pleti.

Pixi Correction Concentrate navyše okrem estetickej funkcie, obsahuje aktívne ingrediencie, z ktorých môže pleť profitovať
šípkový extrakt - regeneruje bunky a zvyšuje elasticitu pleti
vitamín A - anti-aging efekt
vitamín C - rozjasňuje a revitalizuje
vitamín E - vyživuje a chráni

Prvý fotka bez korektora, druhá fotka s korektorom



Pixi Correction Concentrate kúpite za 14 £, čo je v prepočte asi 20 eur. Kúpite napríklad na lookfantastic.com, niche-beauty.com, alebo cultbeauty.co.uk.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.




#make-up #korektor #Pixi #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com