Summer Fridays Cloud Dew Oil-Free Gel Cream Moisturizer

27.06.2022 13:00


Túto recenziu sa snažím napísať už mesiac, trochu už vprchal aj ten správny moment, ale nevadí. Videla som totiž na známom slovenskom instagramovom účte veľmi nespravodlivú recenziu na tento krém, nie úplne zlú, ale nie úplne pravdivú. Je veľká šanca, že ste ju videli aj vy a tak som chcela tomuto skvelému krému od Summer Fridays dopriať recenziu, akú si zaslúži, lebo je naozaj skvelý.



Ja som po prvej skúsenosti so Summer Fridays, teda ich Jet Lag maskou, ktorú už mimochodom veľmi vylepšili, bola k tejto značke veľmi skeptická a ich novinky ma vôbec nelákali. Prelomilo to až CC Me Serum, na ktoré snáď tiež napíšem čoskoro recenziu, ale teda v skratke je božské a po ňom veľmi rýchlo nasledovali ich ďalšie produkty a medzi nimi aj Cloud Dew Oil-Free Gel Cream Moisturizer, ktorý bol pre mňa veľké prekvapenie.



Očakávala som totiž niečo ako Moisture Surge od Clinique, taký ľahký gél, skôr silikónový, ktorý je ale pre moju suchú pleť málo zvláčňujúci, ale tento krém od Summer Fridays je tak o 5 levelov vyššie a som ním naozaj nadšená. Je úplne ideálny na leto, pre všetky typy pleti, pretože je naozaj ľahký ako obláčik, mastná pleť ho bude podľa mňa úplne milovať. Je taký dobrý, že som ho kúpila aj mojej mame a tej kupujem naozaj len Crème de la Crème produkty (haha musela som si vygoogliť ako sa to píše).



Cloud Dew Oil-Free Gel Cream Moisturizer je ľahký gélik , je to naozaj super ľahučká konzistencia, ktorá pleť vôbec nezataží, dokonale sa vstrebá, je skvelá pod make-up, ale zároveň je naozaj intezívne hydratačný a dostatočne zvláčňujúci, rozumej premasťujúci aj pre suchú pleť a za to vďačí naozaj nadupanému zloženiu. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Komplex kyseliny hyalurónovej - tri rôzne veľkosti, aby zabezpečili optimálnu hydratáciu.

Glycerín - úžasný humektant, ktorý pomáha udržať hydratáciu v pleti.

Amino kyseliny - posilňujú pleť, zlepšujú jej obrany schopnosť a sú to aj antioxidanty.

Enzým z ananásu bohatý na vitamíny E a C, jemne exfoliuje pleť a tým ju zjemňuje, rozjasňuje a zjednocuje tón.

Okrem toho aj vitamín C a neobsahuje silikóny, sú tam ale copolyméry, čo však vôbec nie je pre mňa také citeľné ako silikóny.



Tento krém je úplne bez vône, vonia proste len tak čisto ako kozmetika, a preto je vhodný aj pre citlivú pleť, podľa mňa je vhodný pre úplne všetky typy pleti. Skvele sa vrství aj s ostatnou kozmetikou a super funguje pod make-up. Téglik je klasický sklenený, objem je 50 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov. Môžete ho používať ráno aj večer v kombinácii s hocijakými účinným látkami, retinol, vitamín C, AHA kyseliny ... všetko v pohode. Ja mám tendeciu ho používať len na deň a na noc niečo mastnejšie, lebo moja pleť to potrebuje, ale na deň, hlavne do takého teplého počasia je úplne dokonalý, stačil mi však aj v zime.

Celkovo za mňa top gélový hydratačný krém, úplne dokonalý na leto, ale postučujúci aj v zime dokonca aj pre moju suchú pleť a úplne ideálny, ak nemáte radi mastné ťažké krémy, alebo máte mastnú pleť. Určite vyskúšajte, ja už mám doma pripravené v zálohe druhé balenie. Cloud Dew Oil-Free Gel Cream Moisturizer od Summer Fridays kúpite napríklad na cultbeauty.com alebo na SpaceNK.com.




#plet #hydratacny-krem #Summer-Fridays #hydratacia #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com