Summer Fridays Jet Lag Mask

01.01.2019 08:00


Šťastný nový rok! Dnes tu mám pre vás recenziu na produkt, ktorý je dnešný deň ako stvorený, hlavne, ak ste sa včera intenzívne lúčili s minulým rokom, je to Jet Lag masku od Summer Friday. Summer Fridays je značka, ktorú založili dve influencerky a beauty blogerky a vzala Instagram a beauty svet útokom. Je to ich vysnívaný produkt, aký nevedeli nikde nájsť a tak si ho vytvorili.



Jet Lag maska je hydratačná maska, ktorá má pomôcť aj extrémne dehydrovanej pleti, napríklad po dlhej dobe strávenej v lietadle, keď máte jet lag a vlastne neviete, kde je sever, ale nielen vtedy, hocikedy, kedy máte pocit, že máte pleť zosušenú ako hrozienko. Jeden z dôvodov, prečo je táto maska veľmi populárna a prečo ju tak veľmi vidieť na Instagrame, je podľa mňa fakt, že je nesmierne fotogenická. Nebesky modrá tuba, taká klasická hliniková, ako kedysi bývali aj zubné pasty, jemné retro a hlavne teda super cool. Ale tá tuba je tiež super praktická, skvelý šroubovací uzáver, nič vám z nej vytečie pri cestovaní a fajn sa z nej maska vytláča, nikdy nevytlačíte priveľa.



Táto maska má pleť nielen hydratovať, ale aj vyživovať, lebo je plná vitamínov a tiež má pleť aj jemne exfoliovať. Jet Lag maska má byť proste taký super výživný koktejl pre unavenú a dehydrovanú pleť. Kľúčové ingrediencie sú:

Výťažok z pagaštanu konského, ktorý jemne z pleti odstraňuje odumreté bunky, tým pádom rozjasňuje mdlú pleť, takže pôsobí sviežejšie a menej unavene.

Vitamín C pleť tiež rozjasňuje, je to silný antioxidant a zlepšuje aj hydratáciu.

Niacinamid je zlúčenina vitamínu B3 a kyseliny nikotínovej, zjemňuje póry, zjednocuje tón pleti a tiež zjemňuje aj vrásky.

Okrem toho Jet Lag maska obsahuje ceramidy, čo je skvelá hydratačná zložka, bambucké maslo, ďalšia fajn hydratačná zložka a ďalšia hydratačná zložka je kyselina hyalurónová. Ešte k tomu je to vegánsky a cruelty-free produkty.



Čo mňa osobne celkom nepríjemne prekvapilo je vôňa, ktorá je jemne mentolová, nie je to nič strašné a ani nepríjemné, ale, ak nemáte radi mentolovú vôňu, asi nebude extra nadšený. Je to kvôli obsahu pepermintového oleja, ktorý má robiť masku asi osviežujúcu, nabudzujúcu a tiež prípadne sťahovať opuchy, ale ja teda z tej vône vôbec nie som nadšená, plus takýto olej je potencionálny alergén a môže vašu pleť podráždiť.



Jet Lag maska sa používa klasicky, na čistú pleť naniesť celkom hrubú vrstvu, tak, aby ste to videli biele, môžete naniesť aj pod oči a nechať pôsobiť 10 minút. Potom ju stačí zotrieť uteráčikom namočeným v teplej vode, netreba kompletne zmyť. Ako som písala vyššie, tuba je super na nášanie, lebo vám perfektne masku nadávkuje. Konzistencia je taký normálny krém, ani veľmi hustý, ale ani nie gélovitý, proste taký obyčajný krém, tým pádom sa ľahko rozotiera a nanáša, ale teda vonia mentolovo. Inak sa super vpije, takmer nič neostane na pleti.



Výsledok s touto maskou je fajn, super hydratovaná pleť, jemná a oddýchnutá, ale zase žiaden zázrak, proste fajn hydratačná maska. Ale je to aj multifunkčný produkt, keďže Jet Lag maska sa dá použiť aj ako krém, napríklad na noc, alebo ako super primer pod make-up, nie je v nej nič také intezívne, aby ste ju nevedeli používať často, napríklad aj denne.

Celkovo to nie je zlá maska, dokonca je veľmi dobrá, ale úprimne, podľa mňa za tie peniaze nestojí, myslím, že je to intenzívne vyhypovaný produkt, ktorý si neplánujem kúpiť znova, keďže rovnakú, ak nie aj lepšiu službu mi spravia oveľa lacnejšie masky, napríklad Apivita Aloe Vera alebo Sea Lavender. Ale teda asi jediné mínus je tá cena a ešte také malé mínus pre mňa tá vôňa, ale to je individuálne, inak je to veľmi dobrá maska, či je pre vás asi zistíte len, ak ju vyskúšate, ale ja osobne po tejto skúsenosti sa definitívne nechystám skúšať ani ich nový produkt, čo je exfoliačná maska. Summer Fridays kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk.








#plet #hydratacna-maska #hydratacia #Summer-Fridays

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com