Victoria Beckham Bitten Lip Tint

16.12.2021 08:00


Bitten Lip Tint od Victorie Beckham som chcela vyskúšať od momentu, keď som ho zbadala prvýkrát. Bol to jeden z úplne prvých produktov a nesmierne ma lákal. Vtedy bol ešte len jeden odtieň, dnes už sú tri a ja mám vyskúšané dva a jeden som si už kúpila opakovane, lebo som sa do tohto produktu zamilovala.



Bitten Lip Tint nie je rúž ani lesk, je to stain, čo neviem úplne preložiť, ale asi moridlo na pery :D, alebo proste farba na pery, ktorá nie je ani lesklá, ani matná a je polotransparentná. Má zvýrazniť, vylepšiť vašu prirodzenú farbu pier, zároveň ich hydratovať a vyživovať, dokonca vraj má aj jemne vyplňujúce účinky, ale tie som si ja veľmi nevšimla.



Čo sa týka tej výživy, tak tú zabezpečujú nasledovné ingrediencie:

Triple Hydration Complex - komplex troch rôzne veľkých molekúl kyseliny hyalurónovej, ktorý má pery hydratovať, vyhládzať a vypĺňať.

Extrakt z klíčkov horčice, ktorý pery hydratuje a vytvára okamžitý efekt plnších pier bez iritácie, čo znamená, že to nie je ako všetky tie vyplňujúce mentolové lesky. Tiež zvýrazňuje prirodzenú farbu pier, tým že zvyšuje mikrocirkuláciu.

Skvalán je emolient, teda zvláčňujúca zložka, ktorá pery chráni a udržiava ich plnosť.

Nižšie swatches, druhá foto je umytá ruka, vľavo je odtieň Chérie, vpravo Bisou.




Bitten Lip Tint má veľmi špecifickú konzistenciu je to také gélikovité a kompletne sa to vpije, vôbec to nezostáva na povrchu ako napríklad lesky. Vďaka tomuto tá farba drží ako pribitá, aj pod rúškou, proste sa nepohne, ani ju tak ľahko neviete zjesť a už vôbec sa neotláča na pohár alebo tak. Časom prirodzene bledne, ale aj po takých 6-8 hodinách tam stále trochu farby je, čo je podľa mňa geniálne. Nižšie na ruke vidno, že tá farba ostáva aj po umytí rúk.

Vďaka tej konzistencii to na perách vôbec necítite, nelepí to, možno na začiatku trochu takú jemne mazlavú vrstvu, ale to veľmi rýchlo zmizne. Je to naozaj super hydratačné, napriek tomu, že to vlastne na perách necítite. Bitten Lip Tint je bez vône aj chuti, možno chutí trochu sladko, ale to je naozaj minimum. Foto nižšie je odtieň Chérie na perách.




Čo je úplne najúžasnejší je ten efekt, lebo nikto by neuhádol, že máte niečo na perách, ale tie sú napriek tomu výraznejšie, sýtejšie a krajšie. Na výber sú tri farby Bisou je nude-berry, ja by som ju opísala ako pomerne hnedú s jemným nádychom do fialova, na mne pôsobí celkom tmavo a má taký nádych 90tych rokov, skoro ako všetko, čo robí Victoria Beckham. Foto nižšie odtieň Bisou na perách.



Druhá farba je Chérie, ktorá je opísaná ako pink rose, podľa mňa je to malinová a je to úplne dokonalá farba, milujem ju. Robí krásne svieže šťavnaté pery. A posledná je novinka, ktorá ma síce láka, ale nebude to moja farba a to Amour, čo je nude peach,čiže taká hnedo broskyňová, tiež vyzerá super.

Obal je veľmi luxusný a ťažký, myslím, že je to sklo. Aplikátor je úplne perfektný, je to taká zahnutá slzička, takže s ním naozaj dobre spravíte aj kontúry. Bitten Lip Tint treba spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia, čo je relatívne krátka doba a asi jediná nevýhoda tohto produktu a teda ešte cena.

Celkovo ja som sa do Bitten Lip Tint zamilovala, je to absolútne geniálny a jedinečný produkt na pery a keď možno ešte spravia niečo jemne fialkové, tak to bude super. Fakt sa oplatí vyskúšať, hlavne ak máte radi rýchle nude líčenie, lebo drží, vyzerá prirodzene a ešte sa o pery aj stará. Kúpite ho napríklad na victoriabeckhambeauty.com, cultbeauty.com a net-a-porter.com.






#make-up #Victoria-Beckham #ruz #lesk-na-pery #balzam-na-pery

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com