Zrkadlenie 19.6.16

19.06.2016 08:00


Zrkadlenie tu už dlhšie nebolo, nejak nestíham a ani evidentne nemám materiál na každý týždeň. Asi to zmením na každý druhý týždeň. Ale pár vecí sa už nazbieralo. V rámci spoznávania Berlína sme boli v Neues Museum, kde majú hlavne egyptskú zbierku - múmie, sarkofágy, sošky a tak. Hlavná atrakcia je slávna busta Nefertiti, ktorá sa bohužiaľ nesmie fotiť. Je to celkom zaujímavé vidieť taký slávny artefakt. Okrem egyptských exponátov tam majú aj Schliemannove vykopávky z "Tróje", úžasná zbierka šperkov, kam sa hrabú dnešné statement náhrdelníky. Určite stojí za pozretie toto múzeum, celkom sa oplatí si kúpiť kobinovaný lístok do všetkých múzeí na Museumsinsel.

Najnovší seriál, ktorý som si obľúbila je Penny Dreadful - je to taký mix - hororovo kostýmová dráma z viktoriánskeho Londýna. Ja celko ulietavam na všetkých dobových filmoch, lebo milujem kostými a tu sú spravené naozaj skvele. Navyše tam hrám skvelá Eva Green a hrá neuveriteľne. Ak sa nebojíte hororov, tak skúste, ale je to skôr strašidelná rozprávka.

Ešte stále riešim nabýtok, teda ani nie tak nábytok, skôr rôzne drobnosti do bytu. A kúpeľna bola strašný bolehlav, pretože ju spravili síce veľmi peknú, ale nie je tam takmer žiadne miesto na skrinky. Stále ju nemám úplne vyriešenú, ale uskladnenie kozmetiky s ami podarilo vyriešiť pomocou Muji, kde som našla túto skvelú skrinku na kolieskach. Je super úzka, len 18 cm, takže zapadla perfektne do tej jedinej škárky, čo v kúpelni bola. Ľahko sa s ňou manipuluje vďaka kolieskam, má 4 šuflíky rôznej výšky, takže do nej viem naukladať všetku kozmetiky, od mini krémikov na oči až po veľké šampóny a telové mlieka.

Ako posledné nová značka, ktorá ma láka - Kevyn Aucoin. Kevyn Aucoin registrujem už dlhšie, ale až teraz ma naozaj zaujala, pretože prišli s kontúrovacím púdrom vo svetlom odtieni, teda pre takých bledých ľudí ako som ja. Nieže by som bola nejaký cvok do kontúrovania, ale rada by som si to vyskúšala s niečím, čo je na kontúrovanie naozaj určené. Teraz používam Hourglass Lighting Ambient powder v odtieni Dim Light alebo Luminous Light, alebo proste len tmavší púder. Okrem kontúrovacieho púdru ma ešte zaujal Celestial Powder v odtieni Starlight, čo by mal byť rozjasňujúci púder, v odtieni, ktorý je niečo medzi highlighterom a lícenkou. A možno vyskúšam aj maskaru, uvidím.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com