Zrkadlenie 22.5.16

22.05.2016 08:00


Posledné dva týždne sme sa neskutočne namotali na nový seriál. Volá sa New Girl, je to komediálny seriál o 3 chlapoch a jednej spievajúcej učiteľke, ktorý spolu bývajú v lofte. A je to naozaj vtipné, úvodný jingle je neuveriteľne chytlavý. Prirovnala by som to k aktuálnym Priateľom.

Myslím, že je sezóna rebarbory, pretože zrazu je rebarbora v každom obchode, teda aspoň tu v Berlíne. Tak som sa rozhodla vyskúšať nový koláč - rebarborovo jablkovo mandľový. Je naozaj super, viem si ho predstaviť aj s iným ovocím ako rebarbora a jablko. Koláč je naozaj jednoduchý, rýchly a šťavnatý.

Veľmi sa mi páčia tieto dlhotrvácne rúže od Jouer Cosmetics, čítala som naozaj dobré recenzie. Akurát, že na Cultbeauty.com nemajú tie odtiene, ktoré by som chcela, tak trpezlivo čakám, kým ich dostanú. Určite si objednám nejakú nude a červenú a možno eše nejakú ružovú medzitým.

Neuveriteľne ma fascinuje jedna ulica v Berlíne - Karl Marx Allee. Predtým bola súčasťou východného Berlína a v 50-tych rokoch celý bulvárd zastavali v socialisticko-imperiálnom duchu obrovskými bytovými domami. Vyzerajú ako také načančané paneláky, ale len z predu, zo zadu sú celkom obyčajné. Naozaj zaujímavé miesto.

Kúpila som si krásnu novú kabelku, je to taká mini večerná kabelka, jemne šmrcnutá Chanel štýlom. Mám ju z Nymph v Bory mall. Už na Vianoce som v tomto obchode mame kúpila geniálnu peňaženku z pytóna. Ak hladáte kvalitnú koženú kabelku, tak sa choďte pozrieť majú naozaj zaujímavý výber.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com