Zrkadlenie 24.7.16

24.07.2016 01:00


Bola som znova v Potsdam, neskutočne sa mi páči Sanssoucis a park okolo. Tentokrát nebolo také pekné počasie, ale stále sú tie terasovité záhrady krásne. Nie je to nič obrovské, ale práve preto sa mi to páči. Ak budete v Berlíne určite obetujte jeden deň a choďte sa pozrieť do Potsdam, je to len 40 min vlakom z centra.

Nová kabelka do zbierky - táto je od Karla Lagerfelda. Nevedela som jej odolať hlavne kvôli tej potlači a bola v zľave. Pred pár rokmi som bola úplne posadnutá motýlikmi - náušnice, tričká, brošne - všetko s motýlikmi bolo super. Musím povedať, že je to moja asi najnepraktickejšia kabelka, je len taká vychádzková, zmestí sa do nej tak akurát peňaženka, mobil, vreckovky a okuliare. Ale vypracovanie je perfektné, vyzerá skvele a je motýliková.

Bola som v Jo Malone, teda v KaDeWe, kde majú Jo Malone. Chcela by som novú voňavku, ale som neskutočne prieberčivá. V Jo Malone majú veľa skvelých netypických vôní, momentálne mám Peony & Blush Suede a chcela by som niečo sviežejšie. Bol tam skvelý predavač a nakoniec sme skončili pri úžasnej vôni z kolekcie Rare Tee - Silver Needle Tea. Je úplne skvelá, svieža, jemná a nevtieravá. Nastriekal mi vzorku na takú tvrdú doštičku, ktorá vonia doteraz. Celé to má len jednu vadu, je to asi najdrahšia voňavka, čo tam mali. Asi aj preto, že ju predávajú len vo veľkom objeme. Asi budem musieť veľmi pekne poprosiť Ježiška.

Trochu som rozširovala zbierku štetcov. Kúpila som jeden od Real Technique - Sculpting Brush, aby som sa mohla hrať s novým sculpting púdrom od Kevyn Aucoin. A potom od Zoevy štetec na highlighter Luxe Highlight a Luxe Petit Crease, taký malý presný štetec na očné tiene.

Ešte tu mám typ na jeden seriál, my sme ho doslova zhltli za víkend, zatiaľ je len jedna séria. Je to príbeh o vzniku Anglicka v stredoveku, skvelá zmes vtipných a akčných momentov, ale aj romantiky. Ak máte radi historické seriály tento je naozaj super.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com