bareMinerals Gen Nude rúže

04.05.2017 08:00


Tiež máte problém nájsť perfektný nude odtieň? Na mne dosť často, teda skoro vždy popravde, nude odtiene z drogérie, ale všeobecne odtiene, čo sú považované za nude, vyzerajú hrozne a mŕtvolne. Neviem, kde sa to vzalo, že nude odtieň je ten telový, pretože nie každému to pristane a niekedy mám pocit, že sa baby nad tým ani nezamýšľajú, pretože je to moderné, tak to budú nosiť. Ale ja nechcem vyzerať ako mŕtvola, len niekedy, teda ono je to dosť často, chcem len taký jemný rúž, ktorý skôr zvýrazní farbu mojich pier a nie ju kompletne potlačí.

A preto, keď som prvýkrát videla kolekciu Gen Nude od bareMinerals, tak som vedela, že to je ono - 60 odtieňov, 4 finiše, miliónov spôsob ako byť nude. Nude farbe je totiž pre každého iná a môže mať veľa podôb. Moje pery prirodzene nie sú béžové, sú skôr červené a inak som bledá, takže samozrejme, že keď si dám niečo, čo je všeobecne považované za nude, vyzerám hrozne. Ale v bareMinerals majú nude odtieň pre každého, v Gen Nude kolekcii nájdete krémový rúž - Radiant Lipstick, matný rúž - Matte Liquid Lipcolor, lesk - Buttercream Lipgloss a kontúrku - Under Over Lip Liner.

Nevedela som sa dočkať, kedy sa k nim dostanem. Najprv sa dali zohnať len na nete, takže prvý krát som ich objednávala bez toho, že by som ich videla naživo, takže to bolo veľa googlenia a porovnávania. Objednala som si vtedy jeden Radiant Lipstick a jeden Matte Liquid Lipcolor, mala som silné nutkanie objednať z každého po dva, ale nakoniec som sa ovládla. Predsa len, aj keď mali pozitívne recenzie, netušila som, čo to bude zač a tiež nie sú zase až také lacné. Kontúrky sa mi veľmi nepozdávali, všetky mi prišli príliš tmavé a lesk na pery nie je moja šálka kávy. Keď konečne prišli, tak som bola nadšená, hlavne z Radiant Lipstick a ľutovala som, že som si nekúpila hneď dva, ale odvtedy som to už napravila. Odtiene Gen Nude sú naozaj skvelé, podľa mňa sa nájde skoro každý. Sú tam krásne ružové s teplými aj studenými podtónmi, nude červené, ktoré sa dajú veľmi ťažko zohnať, hnedé aj béžové, jednoducho akékoľvek máte prirodzené pery, podľa mňa si svoj odtieň nájdete. Mne veľmi pomohla pri online výbere stránka americkej Sephory, kde majú odtiene skvele popísané.

Ja mám z Radiant Lipstick odtiene Mantra (prvé fotky vyššie), ktorá je opísaná ako dirty mauve (neviem to preložiť) s ružovými podtónmi, ak ma sledujete dlhšie tak viete, že mauve je moja farba a toto je pre mňa úplne geniálna nude červená, absolútne som zamilovaná do tohto rúžu, odkedy ho mám je to moja top voľba, mohli ste ho vidieť aj vo videu Líčenie mesiaca - Február 2017. A potom mám ešte Crave, čo je neutrálna mauve ružová (druhé fotky vyššie), pre mňa fajn nude ružová, keď chcem trochu ružové pery, ten ste mohli vidieť vo videu Líčenie mesiaca - Apríl 2017. Radiant Lipstick má skvelú textúru, veľmi jemnú, krémovú, ktorá sa dokonale rozpúšťa a ľahko nanáša, veľmi pripomína balzam. To je ďalšia vec, tento rúž je úžasne hydratačný. Vonia jemne sladko, nie že by to bolo dôležité, ale je to príjemné. Dá sa naniesť vo veľmi jemnej vrstve a potom rozotrieť prstom, vtedy nie je veľmi lesklý a zanechá veľmi jemnú farbu. Druhá možnosť je naniesť ho normálne ako rúž, vtedy je finiš saténový a farba samozrejme sýtejšia. Čo sa týka výdrže nie je extrémna, ale to ani Radiant Lipstick nesľubuje, ale je veľmi slušná. Skvelé je, že vďaka tomu, že sú to nude farby sa ľahko nanášajú opätovne a nevyzerajú hrozne, keď zlezú.

Matte Liquid Lipcolor som samozrejme nevedela odolať, lebo je matný. Vonia pekne vanilke. Ja mám odtieň Juju, čo je sýta ružová mauve. V prvom momente sa mi zdal strašne tmavý a do hneda, takže som bola trošku skalmaná, možno som si mala kúpiť ružovší podobný odtieň Swag. Ale v skutočnosti je to celkom prirodzená farba, len moje očakávania boli anstavené inde, vlastne je to celkom podobná farba odtieňu Mantra. Matný rúž vyzerá veľmi prirodzene, nie je to taká tá kriedová strašne suchá matná farba a tiež vôbec nevysušuje. Tak isto ako Radiant Lipstick nemá extrémnu výdrž, ale slušnú. Vďaka tomu, že je matný vydrží dlhšie ako krémový. Nie je taký multifunkčný ako ten krémový, musíte naniesť úplnú vrstvu, inak to nevyzerá dobre. Aplikátor je fajn, tak akurát veľký a dobre sa s ním pracuje.

bareMinerals Gen Nude sú naozaj skvelé, do Radiant Lipsticku som sa úplne zamilovala a obávam sa, že tieto dva nie sú posledné. Matný síce nepoužívam, tak často ako som si myslela, že budem, ale je fajn. Ak hľadáte dokonalý nude odtieň určite checknite naozaj stoja zato, kúpite napríklad aj na lookfantastic.com - Radiant Lipstick a Matte Liquid Lip Color. Mimochodom, niekde som videla, že by mali mať bareMinerals aj v Douglas, ktorý je už v Bratislave, keď som tam teraz bola v Auparku, tak ho nemali, ale možno v Eurovei (nikdy neviemako sa to skloňuje).



#make-up #ruz #bareMinerals

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com