bareMinerals korektory

26.11.2019 08:00


Najprv mi to prišlo ako celkom slušná blbosť, kúpiť si naraz dva korektory od tej istej značky, ale bareMinerals robí skvelé produkty a tieto korektory sú tak rozdielne, že po tom, ako som ich vyskúšala, to nakoniec ani nemohlo dopadnúť inak. A tak mám doma Correcting Concealer SPF 20, to je ten v tégliku a druhý je barepPRO 16-hour Full Coverage Concealer, ktorý je v tyčinke.



Ten prvý Correcting Concealer SPF 20 ma zlákal svojou konzistenciou a faktom, že má SPF 20. Ideálne je síce SPF 30, ale lepšie niečo ako nič. Tento korektor je super krémový a veľmi ľahký, vôbec sa neusádza vo vráskach a skvele sa s ním pracuje, keďže ho vďaka konzistencii ľahko rozotriete do stratena.




Ja mám odtieň Light 1, čo je ten najsvetlejší, dohromady majú na výber 8 odtieňov. Krytie je také stredné, ale dá sa navrstviť, ale na naozaj veľké katastrofy používam ten druhý korektor v tyčinke. Tento korektor skvele drží a dobre sa mi kombinoval so všetkými make-upmi, ktoré som používala za posledného pol roka. Fotky nižšie zakryté kruhy pod mojím pravým okom a tiež začervenanie okolo nosa s Correcting Concealer SPF 20.




Najviac sa mi osvedčil na kruhy pod očami, keďže má jemne ružovkastý podtón a jemne rozjasňujúci efekt, respektíve nie je matný, ale skôr taký saténový. Tiež ho používam na zakrývanie začervenaní a pigmentových škvŕn, na to je úplne ideálny. Ja ho nanášam prstom a rozotriem, dá sa to samozrejme aj štetcom, vtedy vytvoríte vyššie krytie a bude to presnejšie. Obal je tiež super, je to taký maličký téglik so zrkadielkom, ľahko si ho vezmete so sebou a zrkadielko sa zíde. Korektor sa z neho ľahko a dobre naberá prstom, môže aj štetcom. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Na fotke nižšie vľavo swatches korektoru v tyčinke, ktorý je viac neutrálny a svetlejší, vpravo korektoru v tégliku, ktorý je viac do ružova a menej matný.



Druhý je barePRO 16-hour Full Coverage Concealer, ktorý je doplnkom k bareMinerals barePRO make-upu. Tento korektor má vysoké krytie a mal by vydržať až 16 hodín, takže je dlhotrvácny. Tiež by nemal zaliezať do vrások a mal by byť vodeodolný. Obsahuje extrakt z bambusu, ktorý by mal minimalizovať vzhľad pórov a jemných vrások, potom olej z jadierok malín, ktorý je bohatý na antioxidanty, čím pomáha pleť chrániť. A nakoniec oleje z čiernej ríbezle a levandule, ktoré by mali pleť vyživovať a hydratovať. Takže toto je korektor, ktorý sa o pleť aj trochu stará.



Krytie je naozaj vysoké a finiš je matný, preto je úplne ideálny na vyrážky a väčšie nedokonalosti. Dá sa použiť aj na kruhy pod očami, skvele ich kryje, ale ja mám rada pod oči viac rozjasňujúce korektory, tento je príliš matný, inak by bol super, lebo naozaj nezalieza. Konzistencia je super krémová a skvele sa rozotiera, či už prstom, alebo štetcom. Výdrž je perfektná, nemám síce odmerané, či je tých 16 hodín, ale vydrží naozaj dlho, dobre sa mi aj kombinoval s rôznymi make-upmi. Skvelé na tomto korektore je, že aj keď je super krycí a matný, nikdy nepôsobí príliš ťažko a kriedovito, vždy vyzerá prirodzene.




Super praktický je obal, keďže je to výsuvná tyčinka, nemusíte ísť do toho prstom, takže sa ľahko a hygienicky používa aj počas dňa, ja s ním preto rada cestujem. Ja mám odieň Fair-Cool 01, na výber majú 15 odtieňov. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Obidva tieto bareMinerals sú vegánske, netestované na zvieratách, bez parabénov a prafumácie a tiež cruelty-free. Na fotkách nižšie zakryté kruhy pod ľavým okom a zakryté nedokonalosti a začervenania na brade.



Ak hľadáte naozaj dobrý korektor, s dobrou výdržou a výberom odtieňov, tak tieto dva sú skvelé, samozrejme si treba vybrať podľa toho, čo chcete zakrývať a aké krytie potrebujete. barePRO 16-hour Full Coverage Concealer je ideálny na vyrážky a super dlhotrvácny, Correcting Concealer SPF 20 je perfektný na kruhy pod očami a viac rozjasňujúci. bareMinerals kúpite napríklad na lookfantastic.com.




#make-up #korektor #bareMinerals #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com