BareMinerals BarePRO make-up

24.04.2018 08:00


Tento make-up od bareMinerals som si vyberala po tom fiasku s Fenty Beauty a keďže som mala s bareMinerals len dobré skúsenosti, ich Complexion Rescue je geniálny, tak som sa veľmi ani nezamýšľala nad tým, čo kupujem. Stačilo mi, že je to novinka, ktorá má dobré recenzie a ako je u bareMinerals dobrý zvykom, majú aj dostatočne svetlý odtieň pre také typy ako som ja.

To je inak na bareMinerals naozaj úžasné, že pri všetkých make-upoch majú aj super svetlé odtiene, takže ak s tým mávate problém, určite odporúčam pozrieť ich make-upy. BarePRO mám teda samozrejme v tom najsvetlejšom odtieni 01 Fair a je to naozaj super svetlý odtieň, vyzerám až ako duch, ale časom trochu stmavne a svoje spraví aj lícenka, takže je to v pohode, ale na leto bude aj na mňa príliš svetlý.

Ako som už písala vyššie, veľmi som sa nezamýšľala nad tým, čo kupujem, takže ma celkom prekvapilo, že BarePRO je celkom matný make-up, ale je to taká tá moderná verzia matného finišu, nie tá ťažká omietková verzia, ale tak prirodzene matná. Takže, ak máte zmiešanú, alebo mastnú pleť, tak toto je úplne ideálne pre vás, ale tento make-up nerobí problém ani suchej pleti ako je moja. Síce zmatní, ale vôbec nevysušuje, takže ak hľadáte prirodzene matný finiš, tento make-up je skvelý pre všetky typy pleti.

Po rozotretí sa BarePRO make-up premení na taký púder akokeby, ale nie ťažký, je to veľmi ľahká púdrová vrstva. Je to celkom prekvapujúce, lebo inak je dosť tekutý. Takéto matné make-upy bývajú hutnejšie, ale tento je konzistenciou veľmi ľahký a tekutý, takže sa ľahko rozotiera a je príjemný na pleti. Ten matný finiš má jeden vedľajších efekt, alebo skôr zádrhel, že si nie vždy úplne rozumie s hydratačným krémom, alebo očným krémom, ak je príliš mastný, vtedy sa make-up tak trochu zgrcáva a robí fľaky. A tiež s niektorými typmi korektorov, napríklad s mojím milovaným Bourjois Radiance Reveal Concealer. Chce to teda taký matnejší, tuhší korektor, potom je to v pohode.

Čo sa týka nanášania najviac sa mi osvedčilo nanášať BarePRO s Beauty Blenderom, alebo teda nejakou hubkou, celkom dobre to ide aj štetcom. Dá sa to aj prstami, ale je to ťažšie a ten finiš už nie je taký pekný, lebo prsty nevedia tak pekne zapracovať ten púdrový efekt do pleti.

Veľkým pozitívom bareMinelars BarePRO je jeho výdrž. Tento make-up naozaj drží ako pribitý perfektne celý deň v dokonalom stave, takže ja po ňom siaham, keď mám dlhý deň a potrebujem make-up, na ktorý sa môžem spoľahnúť. BareMinerals tvrdí, že je to dýchateľný make-up a napriek tomu, že je matný a dlhotrvácny tak neupcháva póry a to som si naozaj nevšimla. Okrem toho, že dlho vydrží, by mal byť odolný voči vlhoskoti, teplu, vode a potu, vzhľadom na počasie, to nemám otestované, ale verím tomu, lebo naozja drží skvele.

Krytie je také stredné vyššie, na naozaj výrazné nedokonalosti potrebujete ešte trochu korektoru, ale naozaj len trochu, tie menšie dokonale prekryje v jednej vrstve. Inak, ak potrebujete niekde viac krytia, tak sa dá bezproblémov aj pekne vrstviť. BareMinerals BarePRO obsahuje tiež pre pleť prospešné látky, ako extrakt z bambusových stoniek pre matný finiš a enzýmy z papáje, ktoré zlepšujú textúru pleti. Takisto má nechemické SPF 20, čo je skvelé pre ochranu pleti pred predčasným starnutím.

BareMinerals BarePRO je skvelá voľba, ak hľadáte dlhotrvácny prirodzene matný make-up, povedala by som, že je taká vydarenejšia verzia toho Fenty Beauty make-up, navyše oveľa lacnejšia, s niekoľkými pridanými benefetmi pre pleť ako SPF a enzými z papáje. Kúpite napríklad na lookfantastic.com.



#make-up #bareMinerals #makeup

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com