Letné makeupy - bareMinerals Complexion Rescue

27.06.2016 08:00


Posledný letný makeup je bareMinerals Complexion Rescue, o ktorom som písala už na jeseň. Ale keďže dokonale zapadá do môjho výberu letných makeupov, tak je na Zrkadielku znova.

Tento makeup je absolútne geniálny, ono to vlastne nie je makeup, ale skvelý hydratačný krém, ktorý má ľahkú kryciu schopnosť, myslím, že sa to po slovensky povie tónovací krém. Takže toto je geniálny tónovací krém. Jeho úlohou je hlavne pleť rozjasniť, zjednotiť a hydratovať. Ak potrebuje viac ako ľahké krytie, bareMinerals Complexion Rescue nie je úplne ideálny. Ale ak máte suchú pleť a nepotrebujete vysoké krytie je to top voľba. Navyše bareMinerals je prírodná inovatívna značka, takže robí pleť maximum.

Ja ho rada používam vtedy, keď sa mi nechce a potrebujem si rýchlo spraviť makeup alebo, keď chcem veľmi prirodzený look. Častejšie ho používam, ak má pleť v ideálnom stave a nepotrebujem nič extra maskovať (čo evidentne nie je teraz). Na výber je široká škála odtieňov, konkrétne 16, ja mám ten nasvetlejší 01 Opal. Complexion Rescue stačí len rozotrieť po tvári ako krém, netreba ho vôbec zapracovávať ako makeup, takže ak zvyknete nestíhať toto je skvelý benefit. Samozrejme, keďže je to krém výdrž nie je jeho top vlastnosť. Ak chcete, aby dlhšie vydržal treba ho prepudrovať, skvelý je Vichy Dermabled, alebo ja rada používam pre ešte žiarivejší efekt Hourglass Ambient púder.

Ďaľší bonus je, že má SPF 30. Complexion Rescue pleť dokonale hydratuje, ja dokonca niekedy, keď viem, že ho idem použiť, preskočím hydratačný krém a dám si ráno len sérum a Complexion Rescue. Obsahuje niekoľko hydratačných zložiek, ktoré nie som veľmi schopná preložiť, ale v zásade sú to nejaké výťažky z olív, kokosu, morských rastlín a glycerín. Z mojich troch letných makeupov je tento najdrahší, ale definitívne najviac hydratujúci. bareMinerals Complexion Rescue kúpite na lookfantastic.com, alebo za hranicami v Douglass.

Včerajší letný makeup L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation má vačšie krytie, dlhšiu trvácnosť ale podobný hydratačný efekt, nie však až taký intezívny. Navyše je to inovatívny cushion makeup, ak chcete vyskúšať niečo nové. Ďalší letný makeup Bourjois City Radiance Foundation je z môjho letného výberu najväčšie krytie a najviac rozjasňujúci efekt a mal byť pleť chrániť pred škodlivým vplyv mestského prostredia, takže ak plánujete stráviť leto hlavne v meste, toto je dobrá voľba.



#make-up #bareMinerals #makeup #BBkrem #SPF

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com