Beauty news

10.11.2023 08:00


Teraz až do Vianoc sa toho na nás bude valiť naozaj veľa, akcií, darčekových setov a noviniek. Ak by ste chceli tipy na najlepšie a aktuálne prebiehajúce zľavy na čierny piatok, niektoré značky ich majú celý mesiac, tak kliknite sem, alebo ma sledujte na Instagrame. A teraz poďme na novinky zo sveta kozmetiky ;)

Summer Fridays majú novú verziu ich skvelého balzamu na pery, Sweet Mint s jemnou mentolovou príchuťou, nájdete tu.

Alpha-H má nové SPF sérum. Zatiaľ nie je dostupné v EÚ, ale určite do leta bude a veľmi sa naňho teším. Za to ich nový krém už majú na cultbeauty.com.

Na cultbeauty.com konečne majú novinky Kosas, nové rúže aj make-up, konečne...

V poznámkach mám napísané, že Amika má nový šampón, ale od tej poznámky im tam toho evidentne pribudlo viac. Amika je cenovo dostupná starostlivosť o vlasy s jedinečnými produktmi, ktorú sa oplatí pozrieť.

Violette_FR je značka, ktorou začínam byť doslova posadnutá :D A teraz má nový odtieň očného tieňu a tiež nový odtieň jej absolútneho dokonalého matného rúžu.

Dr. Sams má intenzívny nový krém . Už som od nej dlhšie nič neobjednávala, ale tento krém ma láka, takže asi počkám na black friday a objednám.

Zelens má nový make-up. Vyzerá skvele, ale neviem nakoľko je zmysluplné mať make-up nadupaný skincare, hlavne pri tej cene. Ale, pre niekoho to určite zmysel má.

Cultbeauty.com naskladnilo pár nových značiek, najzaujímavejšie sú Rose INC a Jo Malone

Vieve má nový highlighter

Ak chcete tipy na najlepšie zľavy, tak pozerajte pravidelne tento článok alebo môj Instagram



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com