Čo práve testujem - Apríl

27.04.2017 08:00


V Apríli som objavila Kneipp, totálne som sa do tejto značky zbláznila. Väčšinu ostatných produktov som nakúpila online a mohli ste ich už vidieť vo videu Prvé dojmy z online nákupov.

Zľava do prava:

Jouer Crème Eyeshadow Crayon - som si kúpila hlavne kvôli farbe - odtieň Renaissance, pretože sa veľmi podobá na jeden očný tieň YSL, ktorý som milovala. Inak mám radšej púdrové tiene, ale kvôli tomuto odtieňu pretrpím aj krémový v tyčinke.

FairyDrops Scandal Queen Mascara - hľadám dobrú vodeodolnú maskaru na leto, hlavne na dovolenku a táto má skvelé recenzie, tak som si povedala, že vyskúšam. Je to japonská úplne špeciálna značka, ktorú vytvorila nejaká japonská celebrita.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask - super aktívna exfoliačná maska, ktorá vonia ako tekvicový koláčik. Už dlhšie som ju chcela vyskúšať, pretože má super recenzie.

First Aid Beauty Facial Radiance Pads - exfoliačné napustené tampóny. Tieto som už raz pred pár rokmi mala a boli super, tak som si tentoraz kúpila rovno veľké balenie.

REN Pollution Proof Kit - som si kúpila kvôli cestovaniu a REN mám rada, tak som chcela vyskúšať ďalšie produkty. Táto sada bolo veľmi výhodná, za tú cenu vyskúšate 4 produkty. Obsahuje Flash Rinse 1 Minute Facial, čo je skvelá maska s vitamínom C, ktorú som už mala. Zvyšné 3 produkty nemám odskúšané, veľmi som zvedavá na Flash Defense Anti-Pollution Mist, čo je sprej, ktorý má pleť chrániť pred znečisteným v meste. A potom je tam denný a nočný krém - V-Cense Youth Vitality Day a V-Cense Revitalising Night Cream. Tak som zvedavá.

Pixi Glow Tonic - legendárny produkt a konečne ho vyskúšam aj ja. Je to jemne exfoliačný toner a musím povedať, že za tú sumu dostanete super množstvo.

Garnier Hydra Bomb Protect SPF 30 Multi-Protecting Hydrating Mist - ďalší ochranný sprej na tvár, tentokrát hydratačný s ochranným faktorom. Už som skúšala podobný produkt od La Roche Posay a je to super spôsob ako si naniesť UV filter na tvár a neporušiť make-up. Navyše sa ľahko dá naniesť opakovane a hocikedy.

Jouer Essential Lip Enhancer - pre mňa najlepší balzam na pery. Kúpila som si ho, lebo som stratila ten prvý, čo som mala, ale medzitým som ho našla. Takže teraz mám dva, ale aspoň ho môžem zase stratiť a nebude z toho taká dráma ako naposledy. Nechápem ako mohol tak zapadnúť v tom vaku a nevypadnúť ani keď som ho vytriasala.

bareMinerals Gen Nude Radiance Lipstick - odtieň Crush. Už ho mám v odtieni Mantra, čo je nude červená a veľmi sa mi páči, tak som ho chcela aj v ružovej. Na výber sú naozaj úžasné nude odtiene.

Dr. Hauschka Moor Lavender Calming Body Oil - zbláznila som sa do telových olejov, lebo mi viac vyhovujú ako telové mlieka a nie je pre mňa také utrpenie sa nimi natierať. Toto je upokojujúci levanduľový, Dr. Hauschka má aj ďalšie - mandľový, ružový ... určite ich chcem vyskúšať všetky.

Kneipp Hautzartes Creme-Öl-Peeling - telový peeling s mandľovým mliekom a olejom. Majú ešte aj s kaméliou a argánovým olejom.

Kneipp Hautöl Mandelblüten Hautzart - madľový telový olej, keďže milujem mandľu v starostlivosti o telo, tak táto Kneipp rada bola objav mesiaca.

Ganier Aqua Bomb Glow Booster Moisturiser Day Cream - netuším ako sa bude volať po slovensky, ale je to veľmi ľahký denný hydratačný krém na báze vody.

Kneipp Duschbalsam Mandelblüten Hautzart a Schaum-Dusche Wachgeküsst - sprchový balzam, lebo obsahuje mandľu a sprchová pena, ktorú som vzala už v záchvate objavovania Kneipp, ale musím povedať, že je super a oveľa lepšia ako oveľa drahšia Rituals.



#make-up #plet #telo #co-prave-testujem #Jouer #Fairydrops #Peter-Thomas-Roth #Pixi #First-Aid-Beauty #REN #Garnier #bareMinerals #DrHauschka #Kneipp

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com