Čo práve testujem - Január

31.01.2017 08:00


Keď som išla fotiť "čo práve testujem za január", tak som si hovorila, že aká som bola disciplinovaná tento mesiac, že som skoro nič nekúpila. No, hmm, nekúpila som veľa make-upu, to je pravda, teda takmer žiadny, ale za to som uletela na pleťovej a telovej kozmetike. Takže, som až tak disciplinovaná nebola, ale utešujem sa aspoň tým, že keď investujem do starostlivosti, tak to vždy aj spotrebujem a nie sú to márnotratne vyhodené peniaze na šminky. Ale už vidím, že ďalší mesiac si to vykompenzujem, poškuľujem už po nových rúžoch od bareMinerals - Gen Nude - už len zredukovať množstvo odtieňov, ktoré chcem na nejaké rozumné číslo.

Zľava do prava:

L'Oréal Elvite Extraordinary Oil Low Shampoo - novinka od L'Oréal - veľmi zvláštny šampón, ktorý si len raz nanesiete na vlasy, necháte pôsobiť a zmyjete. Určený je hlavne na farbené vlasy, aby sa tak rýchlo nevymývala farba. Zatiaľ si naňho len zvykám a vôbec netuším, aký mám vlastne názor, takže mi to asi celkom potrvá.

Clarins Creme Jeunesse des Mains - som neodolala na letisku, je to malé šikovné 30 ml balenie do kabelky s príjemnou vôňou lístkov bieleho čaju.

The Chemistry Brand HA3 Hand Hydrator - ďalší krém na ruky, tentoraz od spoločnosti, ktorá robí aj The Ordinary, takže má naozaj super cenu.

Max Factor Natural Brown Styler - moja dlhoročná kalsika - GOSH Defining Brown Gel - sa mi už míňa, takže keď som v DM zbadala tento gél od max Factor, povedala som si, že je načase vyskúšať aj niečo nové po tých rokoch.

Niod Photography Fluid - toto je také čudo, niečo ako primer, ktorý by mal spraviť pleť krajšiu, špeciálne na fotkách alebo videu. Som naozaj zvedavá, čo to naozaj funguje.

Vichy Ideal Body Balm - veľmi voňavý telový balzam, kúpila som si ho hlavne preto, že neustále hľadám niečo hydratačné na telo, čo sa kompletne vpije a nezanechá ten mastný pocit.

Phyto PhytoJoba Mask - skúšam novú značku na vlasy, toto je hydratačná maska na suché vlasy.

Weleda Skin Food - extra hydratačný krém na všetky super vysušené časti tela, ale aj tváre.

Phyto PhytoJoba Intense Hydrating Schampoo - hydratačný šampón k maske vyššie.

Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve - tento krém an ruky som už predtým mala a bola som s ním veľmi spokojná, tak som si kúpila extra veľké balenie na nočný stolík.

Caudalie Gentle Buffing Cream - jemný exfoliačný krém, nie som veľký fanúšik fyzických peelingov, ale Caudalie je skvelá značka, tak som si povedala, že skúsim.

Caudalie Make-up Removing Cleansing Oil - odličovací olej, trochu zmena k môjmu obľúbenému Dermacol Hyaluron Wash.

Caudalie Vinosource Moisture Recovery Cream - hydratačný krém, trochu hutnejší na zimu. Caudalie má na výber 4 rôzne Vinosource hydratačné krémy, takže si každý typ pleti nájde ten svoj.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge - odkedy som sa odhodlala kúpiť si BeautyBlender, tak sa viac dostávam na kĺb hubkám a postupne ich skúšam.

Bioderma Hydrabio Masque - hydratačná maska, ktorú som už mala, naozaj výborná za sveklú cenu, veľmi rada sa k nej vraciam.

Caudalie Moisturizing Mask - hydratačná maska, už mám od Caudalie Instant Detox Masku, ktorá je výborná, tak som sa rozhodla vyskúšať aj hydratačnú. Ak chcete vedieť viac o hydratačných maskách, ktoré používam, pozrite si toto video



#plet #telo #vlasy #make-up #co-prave-testujem #Loreal #Clarins #The-Chemistry-Brand #Max-Factor #Niod #Vichy #Phyto #Weleda #Kiehls #Caudalie #Real-Techniques #Bioderma

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com