Čo práve testujem - Marec

30.03.2017 08:00


Tento mesiac je taký pekne zladené do ružovej, čo sa týka obalov. Ale ako som predpovedala minulý mesiac, tak je to hlavne starostlivosť o pleť, aj keď je trochu trápne predpovedať vlastné správanie, hehe.

Zľava do prava:

L'Oréal Nude Magique Cushion Fondation - tento make-up som už mala, recenziu nájdete tu a bol super, tak som si kúpila znova. Aj keď celkom rýchlo vyschol, ale inak bol naozaj skvelý do teplejšieho počasia.

Colab Dry Shampoo - z tohto sa tento mesiac teším najviac. Colab je značka, ktorej tvárou je Ruth Crilly z A Model Recommends (určite cheknite jej blog a nepoznáte) a ja som tento jej suchý šampón chcela vyskúšať odkedy s ním prišla. Je revolučný v tom, že nezanecháva vôbec žiadne biele stopy. Už som ho niekoľkokrát aj mala v košíku na feelunique.com, kde ich majú pravidelne úplne vypredané, a mne sa zakaždý stalo, že keď spracovávali moju objendávku, už ich zase nemali. Ale stal sa zrázak a teraz ich majú v nemeckej DM, síce len veľmi obmedzený výber, ale dúfam, že časom budú mať viac. Keď som to zistila, tak som hneď chcela utekať do DM, ale bola nedeľa, takže smola. Z troch dostupných mám doma dva, ani jeden nie je tá vôňa, ktorú by som chcela najviac, ale som spokojná.

The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% - už mám od nich koncetrovanejšie sérum s vitamínom C (recenzia tu), aj keď je výborné, nie je úplne ideálne na deň, takže som si kúpila aj menej koncetrovanú formulu v konzistenecii, ktorá je lepšia na deň.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - toto sérum je určené pre aknóznu pleť, tak som si ho kúpila, že keby bolo treba vyskúšam.

L'Oréal Fine Flowers Gel-Cream Wash - novinka od L'Oréal, ja ťažko odolávam niečo v čom je ruža a v tomto je ešte aj výťažok z jasmínového kvetu, aj keď mám trochu pochybonosti o tej konzistencii, zvyčajne sa gélom vyhýba. Ale možno to bude alternatíva k Dermacol Hyaluron Wash Cream.

Hylamide SubQ Eyes - nový očný krém, aj keď toto je skôr sérum. Mal by riešiť všetko - kruhy, opuchy aj vrásky. Posadnutosť Deciem pokračuje ...

Stila Aqua Glow Watercolor Blush - prvý produkt od tejto značky - tekutá lícenka, keďže sa blíži leto a my sme bookli dovolenku, tak sa začínam zásobovať produktmi, ktoré budú ideálne do teplého obdobia a medzi také pre mňa patrí tekutá lícenka, keďže v teple sa snažím vyhýbať púdrovým produktom, ktoré sa ja tak len roztečú. Táto má navyše celkom nezvyčajný koncept a textúru.

Vichy Double Glow Peel Mask - tak a už má zbierku Vichy masiek kompletnú, recenziu na hydratačnú a čistiacu nájdete tu.

L'Oréal Fine Flowers Cleansing Cream - je to vlastne to isté ako čistiaci gék vyššie, len vo forme krému, ale bol oveľa drahší ako ten gél.

bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo - toto som zabudla dať do "čo práve testujem" minulý mesiac, je to duo púdrov jeden matný a jeden rozjasňujúci. Kúpila som si to hlavne preto, že je to kompatkné na cestovanie a mohol by to byť celkom dostupný dupe" k Hourglass púdrom.

Pestle&Mortar Superstar Retinol Night Oil - túto značku zbožňujem, ale musím sa priznať, že keď prišli pred rokom s týmto olejom, tak som nepociťovala intezívnu potrebu ho hneď vyskúšať, lebo som nemala pocit a stále úplne nemám, že som dostatočne stará na retinol. Ale odvtedy som prečítala množstvo pozitívnych recenzií, takže už je doma. Pribalili mi aj vzorku ich Double Cleansing systému a ten u určite čoskoro bude doma tiež

Emma Hardie cestovná sada - na toto som mala dva dôvody, jednak potrebujem miniatúrky na cestovnaie, lebo ma nebaví stále prelievať produkty a čistiť plastové krabičky. A potom som vždy chcela vyskúšať tie šípkové semiačka, ktoré sa majú primiešať do balzamu pre exfoliačný efekt a samostatné sa veľmi kúpiť nedajú. Takže už mám dušu namieste.



#plet #make-up #vlasy #co-prave-testujem #Loreal #Colab #The-Ordinary #Hylamide #Stila #Vichy #bareMinerals #PestleandMortar #Emma-Hardie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com