Čo práve testujem - Marec

28.03.2019 08:00


Ups! Neviem, čo iné povedať, zase mi to trochu ubehlo, ale teda bolo to z veľkej časti kvôli CultBeauty goodie, ktorý som si dopriala ako bolestné sama sebe si za operáciu. A na konci mesiac ma pre istotu dorazilo Indie Beauty Expo, kde sa proste nedalo odolať, ale s tým som rátala a šetrila som od momentu, ako som kúpila lístky. Ale teda, ďalší mesiac budem musieť byť veľmi vzorná, takže si sem spíšem plán, potrebujem nový uterák na sušenie vlasov a SPF na leto, už som objednala Muti, ktoré som našla na Indie Beauty Expo a ešta sa mi veľmi pozdáva novinka od REN. A to je snáď všetko... Takže poďme na to, čo som napáchala v marci, keďže je to trošku dlhší zoznam.



Asi do polovice po Jo Malone voňavky je to dôsledok dvoch goodie bags. Prvá bola od CultBeauty.co.uk, bolo tam toho naozaj veľa a nebudem to tu rozoberať podrobne, ak by ste to chceli vidieť, tak moje prvé dojmy sú vo videu na konci, alebo tu. Vypichnem len to, čo ma zaujalo najviac, ako prvé hydratačné sérum od Dr. Barbara Sturm, ktoré má úplne ustrelenú cenovku 240 Eur a nie je ničím výnimočné, akože je fajn, ale zoženiete veľmi podobné za štvrtinovú cenu. Z čoho sa veľmi teším je Kat Burki krém, ktorý som chcela už veľmi dlho vyskúšať, lebo má tiež celkom ustrelenú cenovku, o iečo menej síce, ale tiež je dosť drahý. Potom som ešte veľmi zvedavá na DISCIPLE Skincare olej a Omorovicza vitamín C. Veľkým prekvapením bol pre mňa balzam na pery od VenEffect, ktorý je super a som nalomená si ho kúpiť vo veľkom balení. No a aby som dostala túto tašku, tak som musela aj niečo kúpiť - Josh Rosebrook Vital Balm Cream, ktorý má úžasné recenzie, ďalšiu masku od Leahlani Kokoleka, lebo s každým ďalším produktom milujem túto značku ešte viac. A nakoniec Hourglass Caution maskara, z ktorej som už mala tester a je super.

Druhá goodie bag nebola zadarmo, ale mala takú skvelú cenu a super produkty, že som nevedela odolať. Mali ju na niche-beauty.com a bola plná malých cestovných balení super produktov na vlasy, detailne som ich rozbalila v tomto IGTV videu.

A teraz podrobne od stredu, Jo Malone prišli s novými limitkami a ja som samozrejme neodolala, na blogu už nájdete aj recenziu.

Produkt, ktorý som už dlho chcela vyskúšať a konečne sa k nemu dá dostať je Lid Tint od Jillian Dempsey. Sú to také jemne farbiace lesky na viečka a môj prvý dojem nájdete tu.

REN Perfect Canvas som spomínala už minulý mesiac a konečne som sa odhodlala ku kúpe. Je to hydratačný primer pod make-up bez silikónov, takže niečo pre ľudí, ktorým silikóny nerobia dobre a chcú sa im vyhnúť.

Mario Badescu Seaweed Night Cream som zabudla dať do minulomesačného čo práve testujem. Mal by to byť super výživný a hydratačný nočný krém, ktorý ale nie je mastný a neobsahuje oleje.

Josh Rosebrook Active Enzyme Exfoliator, Josh Rosebrook je značka, ktorou tiež začínam byť posadnutá, preto tento mesiac aj dva produkty od neho, zatiaľ všetko, čo som vyskúšala je super a jeho Hydrating Accelerator je už asi aj môj holly grail produkt. Veľmi ma láka aj jeho hydratačná maska, len najprv musím pomíňať zásobu masiek od Apivity.

Schmidt's Jasmine Tea Sensitive Skin Deodorant Stick som si prihodila k objednávke tých Lid Tint, už od nich jeden deodorant mám a nie úplne mi vonia, tak som chcela skúsiť inú vôňu a tento jazmínový čaj je super.

Pixi stále rozširuje svoje portfólio tonerov a ja chcem vyskúšať všetky, super je, že ich majú aj v týchto malých 100 ml fľaškách. Tie nové dve sú rozjasňujúci Vitamin-C Tonic a upokojujúci Milky Tonic .

Super novinka je prvý čistiaci produkt od The Ordinary. Squalane Cleanser je šetrný, ale účinný hydratačný čistiaci produkt, podľa mňa ideálny na odličovanie, ale môžete ho používať aj na druhé čistenie.

RMS Beauty Swift Eyeshadow sú fakt skvelé, už som si kúpila tretí, tentokrát jemnú ružovú, odtieň Garden Rose.

Znova som si kúpila Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser, lebo je super a prihodila som k nemu aj Fresh Pressed Vitamin A and Vitamin C Serum, čo sú vlastne ampulky s intenzívnym vitamínom C a retinolom, céčko na deň, retinol na noc, ideálna dvojička. Jedna taká ampulka by mala vydržať týždeň.

Neutrogena Hydro Boost Gelée Milk Cleanser som hľadala po drogériách a nikde som ho nevedela nájsť, tak som ho musela objednať. Postupne testujem celú túto radu, lebo je super hydratačná a dostupná.

No a nakoniec úlovky z Indie Beauty Expo, čo bola výstava malých nezávislých značiek v Berlíne a našla som tam fakt zaujímavé značky a super produkty a zároveň oplieskala kopu peňazí.

De Lilou je nemecko brazílska značka, ktorá využíva silu para orechov, od nich som si kúpila všetky ich produkty, pretože nádherne voňali a boli super výživné. Majú krém na ruky, Body Elixir, čo je vlastne olej na telo a čistý olej z para orechov.

Exertier je francúzska značka, z ktorej by som si tiež najradšej kúpila všetko, ale krotila som sa, odniesla som si len Lotion de Soin, čo je vlastne esencia. Mali ju za super cenu a je nesmierne príjemná, je z ich rady s orchideou, ale veľmi by som chcela vyskúšať aj radu s medom, tá vyzerala tiež skvele.

Salaine je nemecká kozmetika s konope, tu som si vybrala penu na čistenie. Tiež mali v ponuke len tri produkty, túto penu, krém a sérum. A keďže produktov na čistenie tam všeobecne veľa nebolo, tak som si vybrala tento, vyzerala veľmi fajn ľahká a nevysušujúca.

No a nakoniec austrálska značka Noelle, kde som vzala celú radu na tvár, denný, nočný a očný krém s kakadu slivkou. Vyzerali skvele, super balenia a keďže zatiaľ sa ešte nikde v Európe nepredávajú, ale hľadajú partnerov, tak som si povedala, že teraz, alebo dlho nie, pretože do Austrálie sa ja určite nechystám, plus boli v super zľave.





#co-prave-testujem #plet #vlasy #telo #make-up #Philip-Kingsley #Coco-and-Eve #Dr.Barbara-Sturm #Omorovicza #Kat-Burki #VenEffect #Disciple-Skincare #Hourglass #Leahlani-Skincare #Josh-Rosebrook #Leonor-Greyl #Playa #Christophe-Robin #REN #David-Mallett #Mario-Badescu #Pixi #Jo-Malone #Jillian-Dempsey #The-Ordinary #Clinique #RMS-Beauty #Schmidts #Neutrogena #Exertier #De-Lilou #Salaine #Noelle #DrRoebucks #Jilian-Dempsey

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com