Jo Malone Sea Daffodil Cologne

22.03.2022 14:00


Nová limitovaná kolekcia od Jo Malone priniesla jednu úplne novú vôňu, Sea Daffodil, čo je morský narcis, doteraz som ani netušila, že taký kvet existuje, ale je naozaj krásny a rastie na morských plážach. Priznám sa, že keď som videla popis prvý krát, tak som si povedala, že toto bude buď veľmi dobré, alebo veľmi zlé. A teda táto vôňa bude asi dosť polarizačná, lebo na Instagrame som dostala aj reakcie, že je príliš sladká, príliš silná a podobne, ja osobne to necítim, pre mňa je to naozaj úžasná a veľmi jedinečná vôňa.

Doslova som jej prepadla, striekam sa ňou len tak, lebo sa mi tak veľmi páči a dokonca aj môj manžel mal k nej veľmi pozitívny komentár a to sa stáva veľmi výnimočne, naposledy pri Poppy&Barley od Jo Malone a to už sú roky.



Sea Daffodil má byť ako prechádzka v horúcom letnom dni na talianskom pobreží, pri ktorej objavíte morský narcis. A presne taká tá vôňa je intenzívna, ale nie ohlušujúca, teplá, ale nie sladká, jemná a púdrová, slnečná a svieža. Mne evokuje pohodu, teplo a takú ľahkosť bytia a hlavne mi absolútne nič nepripomína, čo sa týka iných vôní, je nesmierne jedinečná.



Sea Daffodil sa skladá zo žltej mandarínky (hlava), morského narcisu (srdce), čo je vôňa , ktorú vyrobili nejak umelo, kombináciou vanilky a solar floral molekuly, čo je čisto ľudský výtvor asi a nakoniec ešte vanilka (základ). Napriek tomu, že je tam toľko vanilky, ja osobne ju necitím, mne to vonia proste len teplom. Mal by tam byť ešte ylang ylang a sandalové drevo. Prvom momente je tá vôňa veľmi jemne a trochu trpko citrusová, ani nie citrusová ale mandarínková, veľmi špecifická vôňa. Potom začne prechádzať to jemných sviežich bielych kvetinových tónov, veľmi ľahkých a čistých. A nakoniec sa rozvinie do úžasnej teplej, zľahka púdrovej vône, tak zvláštne odľahčenej kvetinovými tónmi, proste veľmi jedinečná esencia leta.



Sea Daffodil Cologne je rovnakom valcom netradičnom flakóne ako minulý rok Hibiscus, tentokrát však vďaka mramorovému vrchnáku pôsobí viac étericky. Majú ju v 50ml a 100ml verzii. V tejto kolekcii priniesli znova aj Silk Blossom , čo je jedna z mojich najobľúbenejších vôní od Jo Malone. A je tam ešte jedna Bitter Mandarin, ktorá asi nebude moja šálka kávy, priveľa citrusov :D. Sea Daffodil kúpite na feelunique.com, ešte včera ju mali aj na Douglas.sk, ale už majú len Silk Blossom, asi ju ešte nájdete na predajni v Auparku, z čoho mi ale vychádza, že ak ju chcete, tak konajte rýchlo ;)



#telo #parfem #Jo-Malone

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com