Adventné kalendáre 2019

15.10.2019 08:00


Mnohým z vás sa to bude zdať veľmi skoro, ešte ani dušičky neboli a málokto rozmýšľa nad adventom, ale práve teraz je ten správny čas, lebo potom už nemusia byť. Niektorí ste sa ma už aj pýtali, či bude znova tento rok výber adventných kalendárov, takže tu je. Ja ten svoj už mám objednaný a bohužiaľ sa vypredal za dve hodiny, takže sa už kúpiť nedá, nedali ani dopredu vedieť, kedy presne bude dostupný, takže som nevedela podľa toho naplánovať tento článok, ale dám ho sem aspoň pre inšpiráciu, aby ste vedeli, čo zaujímavé môže byť na budúci rok. Pokiaľ nie je napísané inak, tak kalendár už je dostupný a dá sa objednať.

Prvá kategória sú top luxusné adventné kalendáre, kde toho naozaj dostanete veľa a neoľutujete. Je to skvelý tip aj darček, keby si niekto potreboval niečo vyžehliť na Mikuláša napríklad ;)



CultBeauty.co.uk

Na tento sa teda tento rok teším ja, už minulý rok som tuším písala, že aké by to bolo skvelé, keby spravili adventný kalendár a tento rok spravili! Ale bol to riadny fukot, myslím, že ja som to ledva stihla. Stál 195£ a obsahuje produkty za 680£. Zmes naozaj kultových značiek a niektoré produkty sa veľmi teším.



SpaceNK.com

Od týchto som mala kalendár minulý rok a bol naozaj skvelý, tento rok majú dokonca podľa mňa ešte krajší dizajn, celkom unikátny a iný oproti ostatným kalendárom. Vyzerá to ako 4 knihy a veľmi sa mi to páči. Obsahuje zmes produktov na pleť, vlasy, make-up aj telo, všetko skvelé značky a musím sa priznať, že som bola veľmi na vážkach, či si nekúpim znova tento, lebo minulý rok som bola veľmi spokojná a obsah tento rok vyzerá tiež skvele. Stojí 195£ a obsahuje produkty v hodnote 550£. Už je dostupný, takže si ho viete objednať.



The Liberty London

Tento kalendár je veľmi populárny a zvyčajne sa veľmi rýchlo vypredá. Obsah je zase zmes luxusných a niche produktov, ktorá je veľmi zaujímavá. Každý rok vyzerá kalendár rovnako, tak veľmi tradične a vianočne, tento rok je však kompletne recyklovateľný, stačí vystrihnúť magnet z predných dvierok, čo je skvelé. Stojí 215£ a obsahuje produkty v hodnote viac ako 600£. Dostupný je od 16.10.2019, čo je zajtra, takže, ak ho chcete, pripravte sa na zajtra, lebo tento bude tiež rýchlo fuč.



niche-beauty.com

niche-beauty.com je obchod, kde veľmi rada nakupujem, je nemecký, takže doručenie na Slovensko je celkom rýchle a majú tam naozaj niche veci, niektoré sa nikde inde ani nedajú zohnať. Tento kaledár tiež obsahuje zmes kadečoho a obsah vyzerá skvele, plus je v ňom množstvo produktov v plnej veľkosti. Stojí 250€ a obsahuje produkty za viac ako 500€.



www.net-a-porter.com

Vyzerá to, že toto je ďalší, ktorý som nestihla, ale možno ho ešte dostanú, lebo je tam možnosť upozornenia, ak bude znova na sklade. Dizajnovo vyzerá rovnako ako minulý rok, veľmi chic a elegantný, ale obsah sa mi zdá oveľa lepší, je tam napríklad Hourglass, Kora Organics, Votary... Stojí 225£ a obsahuje produkty v hodnote 790£, čo znie ako naozaj skvelá kúpa, že?

Ďalšia kategória sú kaledáre za oveľa rozumnejšiu cenu, s ktorými si užijete tiež celkom veľa zábavy, ale zase tam nečakjte nejaké super exkluzívne značky, ale býva v nich zaujímavá zmes.



Lookfantastic.com

Ich kalendár som mala pred dvoma rokmi a bol fajn, je to zase zmes kadečoho, nájdete aj pár celkom luxusných kúskov. Tento rok majú veľmi pekný elegantný dizajn. Kalendár stojí 89€ a sú v ňom produktu v hodnote 480€.



Feelunique.com

Tento je veľmi podobný tomu predchádzajúcemu, len dizajnovo viac futuristický. Obsah je tiež zmeska, ale nájdete tam pár naozaj zaujímavých kúskov ako Emma Hardie, REN, alebo Filorga. Stojí 94,80€ a sú v ňom produkty v hodnote 286€. Momentálen sa dá predobjednať, posielať by ho mali 17.10.2019. Majú aj lacnejšiu 12 dňovú verziu, ktorá tiež vyzerá veľmi zaujímavo a sú v nej úplne iné produkty.




Asos.com

Na tento som skoro zabudla, pritom sú v ňom naozaj zaujímavé veci ako napríklad Oskia, NARS, Becca, alebo Elemis. Má celkom zábavný dizajn a je to zase zmes všetkého možného. Stojí 70£, nepíšu síce v akej hodnote sú tam produkty, ja to odhadujem tak na cca 250€. Vypredá sa podľa mňa rýchlo, takže by som sa poponáhľala.

Ďalšia kategória sú kalendáre obchodov s kozmetikou, ktoré sú u nás bezproblémov dostupné.



Douglas

Prvý je Douglas, kde ich majú niekoľko, jeden čisto so starostlivosťou o pleť, v ostatných sú skôr šminky. Vždy sú to len Douglas produkty, ale sú veľmi pekne nadizajnované a ceny začínajú podľa stránky už okolo 20€.



Sephora

Druhý takýto je od Sephory, tiež plný ich produktov, nájdete tam zmes od make-upu po starostilovsť o pleť. Má chutný tučniakovský dizajn a stojí cca 42€.


Ďalšia kategória sú kalendáre pre líčiacih maniakov plné šminiek.




NYX

Kalendár plný šminiek od obľúbenej značky, s týmto sa v advente určite vybláznite, je totiž plný trblietok. Stojí 58,45€, je dosť možné, že ho majú aj v NYX butikoch, jeden je v bratislavskom Auparku.



Make-Up Revolution

Druhý je Make-Up Revolution, ktorý ma trochu menej trblietavý obsah, ale stále je vianočne trblietavý. Stojí 59,95€.


Posledná kategória sú one brand show kalendáre, nájdete v nich produkty len jednej značky, ale ak máte tú značku radi, tak to môže byť skvelé.



bareMinerals

Prvý je od bareMinerals a prizná sa, že ma veľmi láka, pretože túto značku mám veľmi rada. Obsahuje nielen šminky, ale aj skincare, ktorú robia tiež celkom dobrú, takže budete mať zmes kadečoho. Stojí 94,8€ a obsahuje produkty v hodnote 250€.



Nuxe

Ak chcete niečo super voňavé, tak Nuxe je pre vás ideálny, plný starostlivosti o telo a pleť. Stojí 70,80€ a obsahuje produkty v hodnote 120€.



L'Occitane

Ďalšia taká voňavá škatuľka je od L'Occitane, plná hlavne starostlivosti o telo, ale nájde sa aj niečo pre pleť. Majú dva, väčší a menší a kúpite ich aj v predajniach L'Occitane.



Rituals

Poslendý je od Rituals, ktorý je plný hlavne starostlivosti o telo. Rovnako ako minulý rok má tvar chutného vianočného stromčeka. Stojí 65,95€ a obsahuje produkty v hodnote 120€, mali by ho mať aj v obchodoch, jeden je v bratislavskom Auparku.



Clinique

Konečne sa objavil, vyzerá veľmi fajn, zmes starosltivosti o pleť a make-upu, všetko miniatúrky. Mal by stáť okolo 100 Eur.



Clarins je skvelá kozmetika a tento kalendár je plný ich obľúbených produktov, je to polovičný kalendár, má len 12 okienok a obsahuje hlavne starostlivosť o pleť. Mal by stáť okolo 80 Eur



Cloud 10 Beauty 12 Days Of Slay Gift Set toto je tiež len 12 okienkový kalendár. Priznám sa, že z tohto írskeho obchodu som ešte nikdy nenakupovala, ale tento ich kalendár vyzerá super, obsahuje samé skvelé značky, vrátane môjho milovaného Pestle&Mortar Pure Hyaluronic Serum a má fajn cenu 75 Eur.


Toto samozrejme nie sú všetky, ktoré existujú, ak na niečo zaujímavé ešte natrafím, tak to sem doplním. Určite budú mať kalendár napríklad Kiehls alebo Clinique. V Nemecku majú ešte veľmi veľa najrôznejších kalendárov v dm, neviem ako je to na Slovensku, ale určite sa oplatí pozrieť, mávajú nielen svoje značky ako Balea, ale napríklad aj Maybelline a podobne. Dajte vedieť v komentároch, ak ste nejaké videli.







#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com