Pacifica Stellar Gaze Mineral Mascara

15.01.2019 08:00


Čo sľubuje? Pacifica Stellar Gaze Mineral Mascara jedlhotrvácna, vyživujúca maskara s prírodnými minerálmi. Obsahuje kokosový olej a vitamín B, hydratuje každú riasu a zároveň ju predlžuje, posilňuje a pridáva objem.



Objem: 2 z 5

Dĺžka: 3 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna, odtieň sa volá Supernova Black



Trvácnosť: nie je úplne najhoršia, ale trochu sa mi otláča.

Kefka: úplne klasická štetinková, hustá a taká tučná. Celkom ma prekvapila aká je veľká, na mňa až príliš, navyše sa kvôli tej veľkosti neviem poriadne dostať ku korienkom, v zásade mi vôbec nevyhovuje, hlavne asi kvôli tej tučnosti.




Celkové hodnotenie: Túto maskaru som kúpila preto, že ju odporúčala zakladateľka naturisimo.com ako najlepšiu, všeobecne má výborné hodnotenia a tiež som v zložení našla ingredienciu, ktorá sa dáva do tubing maskár, takže som mala veľké očakávania, plus je to prírodná vegánska kozmetika. Celkovo ma však Pacifica Stellar Gaze Mineral Mascara dosť sklamala, inak názov má podľa mňa super. Absolútne mi nevyhovuje kefka, je príliš veľká a nemotorná, pritom klasické štetinkové mám rada. Najhoršie je, že vlastne nič poriadne nerobí, nejak extra nerobí objem, trochu predlžuje, ale tiež nič extra, takže vlastne len mihálnice zafarbí. Navyše jej dosť dlho trvá kým zaschne, takže sa mi celkom otlačí a občas od nej zafarbím aj štetec na očné tiene. A na vrch toho všetkého sa mi pod očami otláča, no proste mne nevyhovuje vôbec, ale nie je úplne, že zlá, určite sú ľudia, ktorým vyhovuje, tie hodnotenia musia z niečoho byť, ale pre mňa teda nie. Mali by ju robiť aj v hnedej, ale na naturisimo.com mali len čiernu. Kúpite na naturisimo.com, nejaké Pacifica produkty majú aj na feelunique.com, ale konkrétne túto maskaru teraz nie.



#make-up #maskara #Pacifica

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com