Pestle&Mortar Glow Drops

06.07.2021 08:00


Napíšem to rovno, toto je najlepší samoopaľovák na tvár, aký som vyskúšala a inak to asi nemohlo ani dopadnúť, keďže ho vyrobilo moje Pestle&Mortar. Popravde ma celkom prekvapili, že prišli so samoopaľovákom, stále čakám to SPF, ale potom, čo som ho vyskúšala, tak som veľmi rada, že ho vyrobili.



Zloženie je v zásade veľmi jednoduché, okrem samoopaľovacích zložiek sú tam aj hydratačné zložky ako kyselina hyalurónová a glycerín. Glow Drops sú bez alkoholu a parfumácie a zároveň bez smradu, teda takto, jeden jediný raz, keď som ho použila večer, som ho slabučko cítila, ale to len preto, že som bola o tretej v noci hore kvôli šéfovi, inak by som na to nikdy neprišla.



Konzistenciou je to taká veľmi ľahká vodička, ktorú si máte kvapnúť do krému a rozotrieť, to je celé. Najlepšie mi fungujú v ich Hydrate kréme, s ktorým boli aj navrhnuté, lebo je ľahký a rýchlo sa vstrebá, ale používala som aj s inými a žiadne šmuhy ani iný prúser sa mi nestal. Jedine občas, keď si nedám pozor pri obočí, tak sa tam krém usadí a mám trochu zafarbené obočie, ale to sa mi stáva aj pri iných, takže je to asi len moja kreposť. Dá sa kvapnúť aj do séra a tiež to veľmi dobre funguje, ja som skúšala len tie na báze vody, ako napríklad Pure Hyaluronic Serum, neviem, či aj s olejovými, ale myslím si, že hej.



Sýtosť opálenie záleží od toho koľko kvapiek použijete, ja si dávam max 1 až 2 a vydrží mi opálenie cca 3 dni, ale používam stále a pravidelne kyseliny, takže ide rýchlejšie dolu. Inak to opálenie sa objaví do troch hodín približne, ak si to nanesiete ráno. Podľa Pestel&Mortar si viete opálenie odstupňovať takto:

1-2 kvapky = prirodzené rozjasnenie
2-4 kvapky = slnkom pobozkané rozjasnenie
4-8 kvapiek = zlatisté rozjasnenie

Nižšie sú fotky pred po použití, prvá je pred a druhá po, keďže používam len pár kvapiek, tak ten efekt je naozaj jemný, ale ja ho vidím a často nemám potrebu použiť make-up, maximálne trochu korektoru na nejaké nedokonalosti. Najviac sa mi na Glow Drops páči táto super prirodzená farba, ktorú vlastne veľmi nevidno, lebo ja sa aj prirodzene, teda keď sa opaľujem náhodou, čo sa enstalo veľmi dávno, opálim nejak takto.



Určite však odporúčam začať s 1 až 2 kvapkami, nech vidíte, čo to urobí. Po nanesení si treba poriadne umyť ruky, aby vám náhodou neostali fľakaté. Keď mi totiž Glow Drops prišli prvý krát, ja som si veselo rozotrela pol pipetky po ruke a týždeň som ju mala fľakatú :D Obal je klasická 30 ml sklenená fľaška s fajn pipetkou, spotrebovať ho treba do 9 mesiacov od otvorenia, čo sa podľa mňa nedá ani pri dennom používaní. Najnovšie však majú aj 15 ml testovaciu/cestovnú verziu a mne by bohato stačila tá. Ale, ako som toto písala napadlo kvapnúť si trochu do ich nového krému na telo a robí to pekné opálenie aj na tele.




Ak chcete šetriť svoju tvár a vyhnúť sa v budúcnosti škvrnám a vráskam zo slnka, ale stále chcete opálenie, tak toto je to najlepšie, čo som zatiaľ vyskúšala. A keď použijem toto, naozaj potrebujem oveľa menej make-upu, čo aj bol zámer Pestle&Mortar. Glow drops majú jednoduché používanie, vždy sa mi opálenie vydarilo a pleť má prirodzenú peknú farbu.
kKúpite ich priamo na Pestle&Mortar , alebo aj feelunique.com, niche-beauty.com a cloud10beauty.com.

PS: Jedno balenie mi poslali ako PR darček, ale už používam druhé, ktoré som si kúpila sama.

PS2 Na budúci týždeň bude recenzia na samoopaľovák na tvár od Tan-Luxe, už je tu.






#plet #samoopalovak #PestleandMortar

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com