Zrkadlenie 7.5.2017

07.05.2017 18:00


Posledné týždne boli celkom rušné Veľká noc, potom sme mali v Berlíne návštevu a potom som letela do Bratislavy. Celkom nechápem, ako som to všetko stihla, ale mám toho dosť a mohol by byť chvíľu pokoj ;).

V Nemecku nemajú Bourjois a ja trdlo, keď som bola naposledy v Bratislave, som si nekúpila svoj obľúbený korektor od nich. Keď sa mi chvíľu na to minul, tak som ho nikde na nete nevedela nájsť, dúfam, že ho nemienia prestať vyrábať. Takže moje prvé kroky z lietadla viedli rovno do DM, že si ho kúpim. Nakoniec z toho bola celkom dráma, lebo v DM nemali môj odtieň 01 Ivory, nemali ho ani vo Fann, ale našťastie ho mali v Marionnaud, tak som pre istotu vzala rovno dva.

Z The Ordinary začína by celkom závislosť, nemôžem si pomôcť, keď majú super produkty za skvelé ceny. Asi sa to vylieči, keď nakoniec vyskúšam všetko. Teraz čakám dva balíky od nich, pretože už majú aj Colours, čo sú make-upy. Neviem sa ich dočkať, pretože ak budú také dobré ako séra, tak to bude úžasné. Blbé je, že majú taký vysoký dopyt, že vôbec nestíhajú spracovaváť objednávky a padá im stránka, tak musím byť trpezlivá, čo nie je moja silná stránka.

Poznáte Eppi.sk? Ja už som pár krát na ich stránke browsovala, takže, keď mi ponúkli možnosť, že si môžem niečo vybrať, nesmierne som sa potešila, týmto im ďakujem. Nakoniec som si vybrala náušnice v tvare slzičky s bielym opálom. Pokiaľ ide o šperky, dávam prednosť nadčasovej kvalite, ak máte podobné preferencie, tak na Eppi.sk si vyberiete. Ja najviac ulietavam na náušniciach, takže to bola pre mňa jasná voľba a opál mi v zbierke chýbal.

Na tomto peelingu od Kneipp asi začína byť celkom závislá. Celkovo som Kneipp objavila len nedávno, ale tento peeling to je niečo neskutočné. Krásne vonia po kaméliách, skvele odstráni odumreté bunky a navyše zanechá na pokožké taký jemný olejový film, takže je dokonale hydratovaná. Škoda len, že ho predávajú iba v týchto otravných sáčkoch.

Takto krásne to kvitlo pre East Side Gallery v Berlíne, aj keď bola strašná kosa, ale pôsobilo to super romaticky. East Side Gallery je najväčší kus berlínskeho múru, ktorý ostal a celý je pomalovaný grafitmi, veľmi zaujímavé miesto a kúsok odtiaľ je asi najkrajší berlínsky most.

Konečne som našla Curry Wurst, ktorý mi chutil. Majú ho v super cool hipsterskej berlínskej reštaurácii, ktorá sa volá Zur Rose. Naozaj odporúčam, ak bude v Berlíne, skvele tam varia, len obsluha je taká typicky berlínska, ale to je skoro všade.

Druhá reštaurácia, ktorú môžem naozaj odporúčať, ak chcete typické nemecké a berlínske jedlo je Mutter Hoppe v Nikolaiviertel, čo je najstaršia časť Berlína. Vynikajúce jedlo a príjemné prostredie. Nám sa sem podarilo trafiť až na tretí raz, lebo okolo sú veľmi podobné reštaurácie, takže sme sa dvakrát pomýlili a tretí raz mali plno, ale konečne sme to dokázali a jedlo bolo naozaj super.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com