Allies Of Skin Molecular Barrier Recovery Cream Balm

23.11.2023 08:00


Molecular Barrier Recovery Cream Balm od Allies Of Skin ma zaujal v momente, keď ho vypustili do sveta. Podľa popisu a zloženia to je ideálny krém pre moju pleť a nemýlila som sa, akurát som si musela počkať na nejakú zľavu, lebo Allies Of Skin je drahá kozmetika.



Molecular Barrier Recovery Cream Balm je krém určený na pleť s poškodenou kožnou bariérou a pleť po procedúrach, ale v skutočnosti ho ocení suchá pleť, pleť namáhaná zimou, citlivá pleť a úplne ideálny je na noc v kombinácii s retinolom alebo kyselinami a v zime na deň. Podľa popisu má unikátnu konzistenciu, ktorá má silu balzamu, ale pocitovo je ako krém a úplne to sedí.



Pleti poskytuje okamžitú úľavu a urýchľuje jej regeneráciu. Obsahuje ingrediencie, ktoré účinkujú okamžite, ale aj také, ktoré pôsobia dlhodobo, celé to funguje ako lekárnička prvej pomoci pre pleť. Tieto vlastnosti zabezpečujú kľúčové ingrediencie, ktoré sú nasledovné:

2% MossCellTec™ toto je registrovaná látka, ktorá obnovuje kožnú bariéru, posilňuje pleť voči vonkajším agresorom, zlepšuje hydratáciu.

Ovsený proteín a ATP - proteín a organická zlúčenina, ktoré dokopy pomáhajú posilniť kožnú bariéru a zlepšujú regeneráciu pleti, aby bola hladšia a plnšia.

Ceramidy pomáhajú zlepšiť hydratáciu a zvláčnenie pleti, zabraňujú vysušeniu a podráždeniu a posilňujú kožnú bariéru.

Panthenol - zlepšuje hydratáciu a pleť je vďaka nemu hladšia a jemnejšia.

Skvalán olej, ktorý zlepšuje zvláčnenie pleti a tým zlepšuje jej elasticitu a plnosť.

Olej z rasce zmierňuje vrásky pomocou esenciálnych mastných kyselín a vitamínov A,B a C, Tiež obsahuje antioxidanty.



Krém je bez parfumácie vonia, len tak čisto kozmeticky krémovo. Konzistencia je zaujímavá, je hutný, hustejší, intenzívnejší, ale nie je ťažký ani mastný, najlepšie mi pripomína kašmírový sveter svojou ľahkosťou a zároveň intenzitou.



Používanie je jednoduché, ako posledný krok rutiny, naniesť cca 2 pumpičky na tvár, krk a dekolt. Vhodný je pre všetky typy pleti, špeciálne ho ocení suchá pleť, ale aj podráždená a preťažená pleť. Bude vám skvelým pomocníkom aj pri používaní kyselín a retinolu. Balenie je praktická 50 ml tuba s pumpičkou a spotrebovať ho treba do 9 mesiacov od otvorenia.

Nevyskúšala som všetky krémy ani séra od Allies Of Skin, ale Molecular Barrier Recovery Cream Balm je za mňa od nich najlepší produkt. Absolútne geniálne spravený krém pre suchú a namáhanú pleť, úplne ako kašmírová deka, spolu s Bedtime Beauty Boos od Oskia a Vitamin C od Kat Burki sa radí k mojím najobľúbenejším krémom na zimu. Molecular Barrier Recovery Cream Balm kúpite priamo na Allies Of Skin (teraz majú zľavy), alebo na cultbeauty.com, beautybay.com, SpaceNK.com a feelunique.com.

Produkty spomenuté v recenzii:






#hydratacny-krem #plet #Allies-Of-Skin

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com