Alpha-H Liquid Gold Rose

21.12.2017 08:00


Alpha-H Liquid Gold bol jeden z prvých produktov na tomto blogu a jeden z prvých kultových produktov, ktorý som objavila. Odvtedy ho mám asi nepretržite, aj keď ho nepoužívam stále, stále sa k nemu vraciam, keď to moja pleť potrebuje. Takže, keď prišli s vynovenou a vylepšenou verziou, do ktorej pridali ružu, moje nadšenie bolo obrovské a nevedela som sa dočkať, kým ho vyskúšam.

Úplne na začiatok musím povedať, že v nich až taký veľký rozdiel nevidím, klasický Liquid Gold aj ten Rose majú skvelé výsledky. Možno ten Rose je o trochu viac hydratačný, ale to je niečo, čo sa ťažko posudzuje objektívne, skôr je to pocit. Rozdiel je samozrejme vo fľaške, tá Rose je veľmi pekná biela so zlatým, perfektné pre Instagram, trochu menej smrdí, aj keď stále to nie je super perfektná vôňa, teda kvôli vôni určite nikto nepoužíva Liquid Gold a navyše ten pôvodný Liquid Gold zase až tak nesmrdí.

Čo sa týka zloženia, Rose verzia je trochu viac zložitejšia, s pridanými hydratačnými zložkami a kvetinovými extraktmi, ale základ je rovnaký ako Liquid Gold. Hlavné zložky sú:
5% kyselina glykolová samozrejme, výťažky z ruže, lotusu a orchidei, Hydranov P, čo je hydratačný komplex, soľ z Mŕtveho mora a výťažky z červených rias. V pôvodnom Liquid Gold boli ako hlavné zložky proteíny hodvábu a extrakt zo sladkého drievka, obe tieto zložky sú aj v Rose verzii. Fľaška má rovnako ako pri klasickej verzii dvojitý uzáver, takže sa s tým aj bezpečne cestuje. Objem je to 100 ml a toto množstvo vám vydrží pomerne dlho, keďže na jedno použitie ho netreba veľa. Je to inak úplná voda, ako toner, ale je to oveľa koncetrovanejšie, takže to má účinok séra.

Používa sa rovnako ako klassický Liquid Gold, každú druhú noc, naniesť pomôcť vatového tampónu ako keby ste nanášali toner, vyhnúť sa okoliu očí. Táto Rose verzia možno oproti pôvodnému trochu menej štípe, ale možno je to tým, že moja pleť je viac zvyknutá, lebo teraz neštípe ani jeden, ale keď som prvýkrát používala Liquid Gold, tak to trošičku štípalo. Účinok je však rovnako skvelý, naozaj sa ráno zobudíte s krásnou, vyhladenou a rozžiarenou pleťou. Každú druhú noc je to preto, aby ste to náhodou neprehnali a vaša sa pleť sa nezbláznila, ono to naozaj s kyselinou glykolovou netreba prehánať, mne to väčšinou aj tak vychádza tak dva krát za týždeň a veľmi rada to striedam so Pestle&Mortar Superstar Retinol Night Oil, to je veľmi účinná kombinácia. Samozrejme, ako pri každej kyseline glykolovej nessiete zabúda na SPF, lebo sa vám môžu spraviť pigmentové škvrny, teraz v zime to síce nie je také dramatické, keďže je stále tma, pokiaľ sa teda nebude vypekať niekde na horách na lyživačke, ale keď začne svietiť viac slnko treba na to myslieť.

Liquid Gold Rose a to platí aj pre neRose verziu, je najlepšie používať samostatne, netreba žiaden krém, sérum ani toner, môžete ho ale samozrejme aj kombinovať s krémom alebo ďalšími sérami, potom bude trochu menej účinnejší. Najúčinejší je však sám o sebe a ja ho presne tak používam, nič pod, nič na, len očný krém okolo očí. Ak sa náhodou bojíte, že to bude pleť vysušovať, alebo to bude prilíš, tak sa nemusíte báť, toto je naozaj skvele namiešaný produkt, ktorý robí pre pleť úplné zázraky. Konkrétne Alpha-H uvádza:

  • Rozjasnenie pleti.

  • Redukciu jemných vrások, pleť vyzerá mladšie, pevnejšie, vypnutejšie a sviežejšie.

  • Minimalizovanie pórov, jaziev po akné, pigmentácie a pigmetových škvŕn.

  • Niekoľko vrstvová hydratácia.

  • Má protizápalové účinky a nespôsobuje začervenanie.

Celkom dosť na niečo, čo vyzerá ako obyčajná vodička, čo poviete? Ja Liquid Gold milujem v obidvoch verziách a určite ho odporúčam vyskúšať, ak nie Rose tak klasickú verziu. Kúpite napríklad na beautybay.com - ružová verzia a klasická verzia.



#plet #aha #kyselina-glykolova #serum #Alpha-H

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com