Apivita Age Defense Illuminating Day Cream SPF30

05.03.2019 08:00


Asi viete, že milujem Apivita masky a asi by som si mala nájsť iný začiatok recenzií Apivita produktov, lebo mám pocit, že vždy začínam takto, že milujem ich masky. Je to však pravda, Apivita masky jednoducho milujem, sú jedny z najlepších podľa mňa, plus je to prírodná kozmetika za rozumnú cenu, proste dokonalé, ak by ste chceli recenzie na masky, tak sú tu.



No a keďže ich masky sú také skvelé, tak ma samozrejme lákajú aj ich ďalšie produkty a minulý rok prišli s novinkou, ktorá ma zlákala definitívne. Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 je rozjasňujúci denný ochranných krém s ochranným faktorom 30, čo je úplne ideálna ochrana na bežný deň, pokiaľ nie je najhorúcejšie leto a vy sa nechystáte stráviť celý deň vonku. Ochrana pleti pred slnečným žiarením je dôležitá a ideálne pre mňa je, keď je ochranný faktor v jednom s hydratačným krémom, takže tomuto krému som nevedela odolať.



Apivita je prírodná grécka kozmetika a to samozrejme odráža aj zloženie ich produktov. Tento krém je z ich rozjasňujúcej rady Bee Radiant, ktorá využíva kmeňové bunky z pomarančov a má pleť, ako inak, rozjasňovať. Tento krém to robí aj jemnou perleťou, takže uvidíte aj okamžitý efekt, pleť je viditeľne rozjasnená, čo celkom dobre funguje aj ako skvelá rozjasňujúca báza pod make-up. To rozjasnenie zabezpečujú prirodné minerálny, ktoré pleť nielen rozjasňujú, ale aj zjednocujú jej tón. Nie sú to trblietky, ale naozaj len veľmi jemná a rozjasňujúca perleť a ak máte pleť v dobrom stave stačí vám už len trochu korektoru, nepotrebujete ani make-up. Dlhdobo všaktento krém pomáha pleti s prirodzením rozjasnením vďaka svojmu zloženiu, ktoré je z 84% prírodné a tie kľúčové ingrediencie sú tieto:

Kmeňové bunky z pomaranča zlepšujú mikro oddych pleti a pomáhajú so zachovaním zdravého mladistvého vzhľadu.

Šafran zlatožltý redukuje vrásky a zbaraňuje ich vzniku a tiež udržiava pevnosť a elasticitu pleti.

Patentový extrakt z propolisu, ktorý je plný antioxidantov, pleť chráni pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi a predčasným starnutím.

Olivy, granátové jablko, med a kyselina hyalurónová zabezpečujú hydratáciu pleti.

Organické esenciálne oleje z grepfruitu, zelenej klementínky, bergamotu a ruže, pleť omladzujú a zlepšujú aj vašu náladu.

Okrem toho samozrejme má Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 ochranný faktor 30, ktorý chráni pred UVA aj UVB, v PA hodnotení je to PA+++. Je to minerálny ochranný faktor.

No a nakoniec jedna z najdôležitejší vecí na Apivita produktoch a podľa mňa dôvod, prečo sú ich produkty také skvelé je, že napríklad konkrétne v tomto kréme je voda nahradané infúziou z divoko rastúcich šípok a vďaka tomu je plná antioxidantov, protizápalová a extra hydratačná.



Textúra tohto krému je nemastná, ale nemôžem povedať, že je ľahká. Je to také zvláštne a asi to bude aj kvôli ochrannému faktoru, že je to také hutnejšie a trochu ostane sedieť na povrchu. Nie je to proste krém, ktorý by sa kompletne vpil, ale nemáte ani pocit, že by bol na pleti ťažký alebo mastný, práveže naopak na pleti je veľmi príjemný. Pleť je po nanesení zvláčnená, hydratovaná, jemná na dotyk a rozjasnená. Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 je celkom voňavý, ale je to taká jemná a nevtieravá vôňa, mne pripomína letnú dovolenku pri mori, takže mi je veľmi príjemná.




Krém sa používa klasicky nanesiete ako poslednú vrstvu v starostlivosti o pleť, stačí relatívne malé množstvo vmasírovať krúživými pohybmi do pleti. Ďalej môžete pokračovať s make-upom a to je asi jediná chyba tohto krému, niekedy mi pri niektorých make-upom žmolkoval, alebo si s nimi úplne nesadol, ale to je celkom bežné pri krémoch s ochranným faktorom a takisto pri prírodnej kozmetike sa to stáva. Nikdy to nebola, že úplná katastrofa, ale s niektorými skôr matnými a vysoko krycími make-upmi si tento krém úplne nesedí, ideálne je niečo ľahké typu Kosås Tinted Face Oil, alebo bareMinerals Complexion Rescue. Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 je vhodný pre všetky typy pleti, ale mám pocit, že ak máte mastnejšiu pleť, tak sa vám bude zdať ťažký a nebude vám úplne vyhovovať, ak máte súchú, alebo normálnu, tak sa vám môže páčiť.

Nakoniec obal, čo je super praktická tuba s pumpičkou. Pumpička je skvelá, dávkuje presne a tento obal je vynikajúci aj na cestovanie, takže, ak ste si už bookli letnú dovolenku, toto je ideálny krém do batožiny. Objem je 40 ml, a keďže je to prírodná kozmetika treba tento krém spotrebovať do 6 mesiacov, čo pri pravidelnom používaní nie je problém.

Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 je veľmi príjemný denný krém, ktorý rieši veľa problémov naraz - zvláčňuje, chráni, má SPF a ešte funguje ako rozjasňujúca báza pod make-up. Ideálny mi príde na leto alebo jar, v zime som ho až tak veľmi nepoužívala. Celkovo som s ním spokojná, ale zase som nie som tak nadšená, že by som si ho chcela kúpiť hneď znova, určite však chcem vyskúšať ďalšie Apivita produkty. Apivita Age Defense Illuminating Day Cream SPF30 kúpite buď priamo na apivita.com, alebo na Lookfantastic.com.







#plet #Apivita #hydratacny-krem #SPF

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com