Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask

23.05.2019 08:00


Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask som kúpila v bratislavskom Auparku v Clinique butiku potom, čo som absolvovala niekedy na jeseň let z Berlína do Bratislavy a ja teľa som si zabudla do lietadla zbaliť balzam na pery. Ak nejakú vec potrebujem počas letu, okrem letenky a pasu, tak je to balzam na pery. Hmly, krém na ruky a iné srandičky sú fajn, ale keď si nevezmem balzam na pery, tak skončím s červenými a zapálenými perami z dehydratácie a dávam si ich dokopy niekoľko dní. Zo mňa to lietadlo proste doslova vysáva vodu a najviac a najrýchlejšie sa to prejaví na perách. Je jedno koľko vody vypijem, ak nemám balzam skončí sa to zle.

No a presne toto sa mi stalo vtedy na jeseň, takže prvá zastávka v Bratislave bol Clinique butik. Pep-Start Pout Restoring Night Mask som aj tak chcela vyskúšať už dlhšie a teraz som mala skutočný dôvod si túto masku na pery kúpiť. A veru Pout Restoring Night Mask nesklamala, za noc sa moje pery vrátili do normálu, žiadne pálenie, len jemné hydratované pery.



Clinique je funkčná kozmetika, ktorá aj naozaj funguje, takže sa nehrajú na žiadne rozprávky typu super vzácny výťažok z amazonského pralesa a tomu zodpovedá aj zloženie. Hlavná a prvá zložka je minerálny olej, či sa nám to páči, alebo nie, na pery jednoducho funguje. Viem, že veľa ľudí s ním má problém, ale je to absolútne bezpečná ingrediencia v kozmetika a pre niektoré typy pokožky aj extrémne prospešná. Ale nie je to len minerálny olej, táto maska/balzam na pery obsahuje aj ricínový olej, murumuru maslo, ktoré by malo byť super výživné a je z nejakej palmy a tiež aj bambucké maslo. Je to taký mix overených a účinných ingrediencií a vďaka tomu naozaj funguje.



Konzistenciou je to taký hustý gél, nie je to balzam, čím myslím, že to nie je super hutné, práveže sa to ľahko rozotiera. Stále je to však dosť husté nato, aby sa to prilepilo k perám a ostalo tam pekne celú noc. Nie je to zase, ale až tak husté, že by sa to nedalo používať aj cez deň, ak máte extra vysušené pery, alebo ich potrebujete extra chrániť. Keďže je to Clinique, tak je samozrejme bez vône, alebo nejakej príchute. Nevonia nijak a chuť je tiež nijaká, čo znamená, že nebudete mať chuť to zlízať, čo je občas celkom výhoda pri balzamoch na pery.



Použitie je jednoduché, proste natriete množstvo, aké vám vyhovuje, na pery a idete spať. Výsledok ráno je zaručený, naozaj to funguje. Dá sa však použiť aj cez deň, ja si ho od toho debaklu na jeseň brávam so sebou aj do lietadla. Použijem ho menej ako na noc, na noc sa dávam naozaj celkom hrubú vrstvu, ale aj to málo stačí, aby to tie moje pery vo vzduchu prežili v pohode a vôbec nemávam potom taký problém s podráždením. Do lietadla sa mi takto najviac osvedčil čistý lanolín, alebo táto maska od Clinique, pretože naozaj zabránia strate hydratácie a vysušeniu. Balenie je šikovná tubička, ktorú si ľahko vezmete so sebou a skvele sa z nej maska vytláča.

Ak hľadáte naozaj dobrý balzam na pery, ktorý ich doslova opraví cez noc, tak Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask môžem len odporúčať, už ma veľa krát zachránil a je to môj najobľúbenejší balzam/maska na pery na noc. Momentálne to vyzerá, že je celkom vypredaná, naposledy som ju videla na lookfantastic.com. Aj naposledy, keď som písala Clinique recenziu mali výpadok Take The Day Off odličovacieho oleja, neviem, či ja mám takú smolu, alebo CLinique nezvláda dopyt. Možno ju nájdete v obchodoch, najskôr budú vedieť, čo sa deje v CLinique butikoch.






#plet #balzam-na-pery #Clinique #maska-na-pery

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com