Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Sérum

20.08.2016 08:00


Už mám tohto séra len trochu na dne, tak je čas napísať recenciu. Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating sérum bola pre mňa vlastne len druhá voľba, kým som čakala na Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum, ale musím povedať, že sa mu celkom vyrovná. Darphin som nikdy predtým neskúšala, v zásade som túto značku ani veľmi nepoznala. Ale ukázalo sa, že je to zaujímavá francúzska značka a určite vyskúšam aj ďalšie produkty (najbližšie asi tento odličovač - Darphin Aromatic Cleansing Balm with Rosewood).

Darphin Hydraskin má veľmi peknú sklenenú celkom ťažkú fľaštičku, ktorá sa pekne vyníma v kúpeľni na poličke, pokiaľ ju nemáte konštantne zapratanú ako ja. Čoho som sa najprv úplne zľakla bola pumpička, lebo som mala pocit, že nemá žiaden vrchnák, ale k séru je taká plastová čapička na pumpičku, čo je vlastne vrchnách, ktorá celkom bezpečne uzavrie fľaštičku aj pri cestovaní.

Druhé ešte väčšie prekvapenie prišlo s konzistenciou - toto sérum je tekuté takmer ako voda a nesmierne ľahké, na pleti ho vôbec necítiť. Ale vďaka tomu sa veľmi ľahko rozotiera a okamžite sa vstrebá. Je to takmer akoby ste si na tvár natreli vodu a tá sa okamžite vpila do pleti. Pleť ostane jemná hydratovaná a vláčna, ale túto hydratáciu treba niečím akokeby uzamknúť v pleti minimálne hydratačným krémom, inak sa vyparí. Toto všetko robí z Darphin Hydraskin skvelé sérum na kombinovanie s inými výživnejšími, viac gélovými alebo olejovými sérami. Moja obľúbená kombinácia na večer je super hydratácia s Darphin Hydraskin, za ktorým nasleduje výživné sérum od Estée Lauder Advanced Night Repair. Ale skvele sa kombinuje s hocičím, tým je pre mňa toto sérum úplne unikátne. Ráno je zase perfektné pod hydratačný krém.

Kľúčovou ingredenciou je Extreme Hydration ComplecTM, čo je asi nejaký patent Darphin a mal by zahŕnať granátové jablko, ureu a polyquaternium, čo je nejaká chemická zložka evidentne často používaná v kozmetike. V zložení som ešte našla všetky klasiky hydratačných produktov: glycerín, kyselinu hyalurónovú a vodu. 93% zloženia je prírodného pôvodu, ale obsahuje parfumáciu, takže ak máte veľmi citlivú pleť radšej neskúšajte. Inak má veľmi sviežu ľahkú vôňu, nič čo by nasvedčovala extrémnej koncentrácii parfumácie.

Nie je to sérum, ktoré by sľubovalo zázraky a kompletné premenenie pleti, ale je to veľmi dobré hydratačné sérum a pri pravideľnom používaní sa hydratácia pleti výrazne zlepší. Darphin Hydraskin je skvelé základné hydratačné sérum vhodné podľa mňa pre všetky typy pleti, perfektné aj pre mastnú pleť. Ak ste doteraz žiadne sérum nepoužívali, toto je dobrá voľba, s ktorou môžete začať, pretože sa ľahko kombinuje a je efektívne. Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating sérum kúpite na feelunique.com.



#plet #serum #Darphin #hydratacne-serum #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com