Fresh Rose Deep Hydration Facial Toner

29.06.2021 08:00


Ak ma sledujete dlho, viete, že Fresh milujem a v úplných začiatkoch blogu som ho kadejako zháňala, lebo v Európe proste nebol. Dosť ma to frustrovalo, lebo robia skvelé produkty a keď už som bola taká, že to asi s nimi vzdávam, tak sa objavili na cultbeauty.com a majú ich aj v Sephore. No a keďže milujem Fresh, ruže a celkovo ich ružovú radu, tak bola len otázka času, kedy vyskúšam tento toner.



Rose Deep Hydration Facial Toner je pre mňa Rose maska v tekutej forme, rovnaká vôňa, farba a super hydratácia, len jednoduchšie použitie vhodné na každý deň. Vonia veľmi jemne po ružovej vode a tých ružových lístkoch, ale po nanesení tá vôňa veľmi rýchlo vyprchá, vlastne kým dokončím rutinu už ho necítim, ale nanášanie je vďaka tej vôni veľmi príjemné.

Konzistenciou je to proste vodička, ružové lístky vám začnú vypadávať, až keď už bude toner skoro minutý. Vtedy sa vám môže stať, že budete prekvapene pozerať na nejaký fľak na tvári, kým vám dôjde, že je to lupienok ruže.

Rose Deep Hydration Facial Toner je skvele hydratačný a veľmi dobre pripraví na ďalšiu starostlivosť. Čo sa týka zloženia, tak kľúčové ingrediencie sú ružová voda, ktorá má pleť upokojovať a vyživovať. Výťažok z ružových šípok, ktorý pleť tonizuje. Potom je tam extrakt z listov Angelica Keiskei, čo je nejaká mrkvovitá rastlina z Japonska, ktorá pomáha udržať v pleti hydratáciu. A nakoniec je tam super hydratačná kyselina hyalurónová. Okrem toho je tam ešte napríklad olej z ružových kvetov, glycerín a samozrejme voda, ale tiež aj parfumácia.



Tento toner je vhodný pre každý typ pleti, je jemný, super hydratačný a bez alkoholu, jedine pleť citlivá na parfumáciu a prírodné výťažky si musí dať pozor. Používanie je veľmi jednoduché, nalejete asi táke možstvo ako mám na fotke v dlani a rozotriete po tvári na čistú pleť a ďalej pokračuje v rutine. Dá sa to asi aj tampónom, ale takto mi to príde logickejšie a užitočnejšie.

Fľaša je plastová so skrutkovacím vrchnákom, v zásade fajn, dobre sa z nej dávkuje, až pokým vám tam neostane minimum tekutiny a len samé ružové lístky, vtedy to musíte doslova vytláčať. Rose Deep Hydration Facial Toner majú v dvoch objemoch 100 ml, čo je cestovná alebo skúšacia verzia a 250 ml pre závislákov. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ak hľadáte príjemný super hydratačný jemne voňavý toner bez alkoholu a kyselín a nevadí vám vyššia cena, tak Rose Deep Hydration Facial Toner je super a ja sa k nemu určite v budúcnosti vrátim. Kúpite ho napríklad na cultbeauty.com alebo na SpaceNK.




#plet #Fresh #toner #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com