Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked

27.11.2018 08:00


Druhá z Hourglass paletiek a táto je o niečo zaujímavejšia, pretože všetky púdre a odtiene v nej sú limitované. Táto paletka je výnimočná aj tým, že je 100% vegánska a výťažok z jej predaja, konkrétne 5%, ide organizácii Nonhuman Rights Project, ktorá sa zaoberá právami zvierat v USA.




Edit Unlocked a Volume 4 sú istým spôsobo trochu podobné skladbou, dva púdre na celú tvár, jeden svetlejší a jeden tmavší, brozner, rozjasňovač a dve lícenky, jedna nude a jedna berry, ale je tam aj množstvo rozdielov, preto sú v recenzii na Volume 4 porovnávacie fotky, keby ste sa nevedeli rozhodnúť. Vo videu s prvým dojmom som povedala, že táto Unlocked je tmavšia, ale po dlhšom používaní musím povedať, že to nie je úplne pravda, aj keď tak naprvý pohľad pôsobí.



Jediný púder, pri ktorom je táto paletka naozaj tmavšia, je bronzer a ani to nie je až tak oveľa tmavšia, pretože aj ja ho viem teraz v zime používať a vyzerá to dobre, len to nesmiem prehnať a v lete bude úplne ideálny, pretože je viac zlatý a o kúsok teplejší. Vyššie je na fotke na porovnanie niekoľko najsvetlejších broznerov, ktoré mám momentálne doma a tento sa k nim dá v pohode zaradiť. Avšak ten vo Volume 4 paletke je jeden najsvetlejší, aký som asi vyskúšala a a si najsvetljší, aký doteraz Hourglass urobil.

Toľko k samotnému porovnaniu Unlocked a Volume 4. Zase, tak ako v prípade Volume 4, tu nebudem písať o kvalite a výdrži, pretože tá je v prípade Hourglass perfektná vždy, takže poďme detialne na to, čo sa skrýva v Unlocked. Obal je zase klasický Hourglass, hnedo-zlatý, pevný s veľkým zrkadlom, jediná zmena je špeciálne logo, H so zajačikom, inak úplná Hourglass klasika. Vo vnútri je 6 púdrov, prvé dva sú púder na celú tvár, Finish ako ich oni volajú. Jeden je Soft Light, ten svetlejší vľavo hore a druhý Filtered Light, v strede hore, o niečo tmavší.




Najviac som bola zvedavá na Soft Light, lebo to je niečo medzi Diffused Light a Dim Light, je to svetlé, ale nie biele ako Ethereal Light, ani žlté ako Diffused Light, ale béžové, proste dokonalý púder pre mňa na celú tvár. Ten odtieň mi neskutočne sadol a vlastne ho na mojej pleti ani nevidíte, pretože proste dokonale splynul. Na porovnanie som si ho neniesla len na ľavú stranu na tváre a teda nie je tona fotke veľmi vidno, ale ako všetky Hourglass púdre je veľmi jemný, pleť robí krásne rozjasnenú, ale menej ako Diffused Light, je to viac matný púder, ale nie úplne matný, teda asi chcem povedať menej rozjasňujúci. Tiež skvele fixuje make-up, bez toho, aby vytváral ťažkú omietku, alebo ho bolo na pleti vidno. Pre mňa naozaj dokonalý odtieň a keby ho robili normálne, tak by možno aj nahradil môj svätý grál Diffused Light.




Druhý Filtered Light je zase o kúsok tmavší Dim Light, s trochu iným podtónom, Dim Light je viac studený, respektíve dokonale neutrálny a Filtered Light je viac do hnedej a zlatej. Aj mám pocit, že sa trochu viac leskne, akokeby to odtieň medzi Dim Light a Luminous Light. Rovnako ako Dim Light, na mňa príliš tmavý na celú tvár, naniesla som ho na pravú stranu tváre, tam kde mám štetec, túto stranu mám o kúsok teplejšiu, aj keď ten rozdiel na fotke nie je zase veľmi vidno.Fiôtered Light je však skvelý ako veľmi prirodzený bronzer a kontúrovací púder pre mňa, rovnako ako Dim Light, fotky nižšie.




Potom ďalší, vpravo hore, je ten bronzer Golden Bronze Light a toto je úžasný rozjasňujúci brozner do zlata, perfektne hrá na pleti, keď je trošku opálená. Ako som už písala vyššie na mňa je trochu tmavší, definitívne nie na zimu, ale na leto bude super. Celkom sa podobá na bareMinerals Invisible Bronzer, čo je skvelý bronzer, len tento viac rozjasňujúci a príde mi samotný púder o niečo jemnejší. Skvelý samozrejme aj ako lícenka, hlavne, ak ste tmavší typ. Ja som ho na fotkách nižšie použila len trošičku, aj tak je celkom videteľný, ale môžete pridať a výsledok bude ešte bronzovejší. Naniesla som ho aj na čelo, nos a bradu, preto pôsobím trochu zdravšie na týchto fotkách.




No a spodný riadok je veľmi zaujímavý, prvá zľava je lícenka Nude Glow, veľmi jemná broskyňová farba s odleskami do zlata. Na lícach pôsobí veľmi sviežo a prirodzene. Naozaj perfektný nude odtieň na každodenné líčenie, alebo keď potrebujete menej výraznú lícenku k inak výraznejšiumu líčeniu. Tie zlaté odlesky sú veľmi jemné a lícenka je vďaka tomu plastičkejšia a lícea pôsobia super hydratovane. Toto je odtieň, ktorý pristane každému, Nude Glow je na fotkách vyššie.




Druhá lícenka, dole v strede, je odtieň Mood Flush a tento odtieň je ten, ktorý ma nakoniec presvedčil, že túto paletku potrebujem. Je to absolútne perfektná farba pre mňa, berry farba, teda lesného ovocia, jemne šľahnutá do fialova, ale vlastne je to perfektný mix fialovej, ružovej a červenej a najviac sa na ňu asi hodí opis sýta tlmená staroružová. Sú v nej jemné odlesky, ale oproti Nude Glow je vlastne takmer matná a má skôr len taký lesk, žiadne trblietky. Je to skôr studená farba a je viac výraznejšia, ale zase nie veľmi, keď to porovnám s podobným odtieňom v Volume 4 Euphoric Fusion, tak Mood Flush je oveľa univerzálnejší odtieň. Ja takéto odtiene proste milujem a z tohto som neuveriteľne nadšená.




No a posledný je rozjasňovač, vpravo dole, Champagne Strobe Light a toto je metalický rozjasňovač, takže oproti ich ostatným púdrovým rozjasňovačom Ambient Strobe Lighting Powder je celkom výrazný, ale stále pôsobí relatívne prirodzene, nie je to taký ten rozjasňovač, že som disko guľa. Je to veľmi pekný a univerzálny odtieň šampanského, ktorý má v sebe o niečo väčšie trblietky ako Ambient Strobe Lighting Powder rozjasňovače. Skvele však do tejto paletky zapadá a na toto sviatočné/večierkové obdobie, ktoré ide, bude úplne ideálny. Tiež sa dá použiť ako skvelý trblietavý očný tieň, to inak platí pre všetkypúdre v paltke, že dokážu skvele suplovať očné tiene, ak chcete napríklad cestovať na ľahko. Na fotkách nižšie v kombinácii s Mood Flash.




Ja si túto paletku veľmi užívam a som veľmi rada, že som sa rozhodla si ju nakoniec kúpiť, z niektorých odtieňov som celkom unesená a dúfam, že ich časom zaradia do stálej kolekcie, hlavne Soft Light a Mood Flush. Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked kúpite na týchto stránkach CultBeauty.co.uk, Feelunique.com, Beautylish.com a SpaceNK.






#Hourglass #make-up #puder #licenka #bronzer #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com