Hourglass Ambient Lighting Edit Volume 4

15.11.2018 08:00


Prvá z dvojice limitovaných nových palatiek od Hourglass, môj prvý dojem ste už mohli vidieť vo videu, ktoré nájdete nižšie, ale teraz som tu s detailnou recenziou aj s množstvom fotiek, všetkého, čo sa v tejto paletke nachádza.



Nebudem tu rozoberať výdrž a kvalitu, lebo tá je, ako vždy pri Hourglass, exceletná a už ste odo mňa o ich produktoch počuli a čítali možno už aj miliónkrát a takisto veľakrát ste ma videli ich produkty používať v líčiacich videách. Takže poďme na to, čo za poklady skrýva tohtoročná vianočná limitka Ambient Lighting Edit Volume 4.



Ale ako prvé sa povenujme ešte obalu, ako takmer všetky od Hourglass je lesklý, len tentokrát je to ružová, alebo možno až ružovo zlatá, akože doslova že aaaach farba. Ja mám podozrenie, že by som si túto paletku kúpila už len kvôli farbe obalu, choré ja viem. Inak nie je veľká, je to tá štandardná veľkosť ich paletiek, ak už ste nejakú z nich držali v ruke a je tak akurát do ruky, takže sa veľmi dobre drží. Vnútri je celkom veľké zrkadlo a šesť púdrov. Obal je inak pevný a veľmi kvalitný, mne sa ešte nikdy žiadny z ich obalov nepodarilo rozbiť, čo je veľmi pozitívne, lebo inak sa mi také niečo so šminkami podarí často.




No a teraz k tým púdrom dva sú finish, čiže púdre na celú tvár, Diffused Light, v paletke hore v strede a Dim Light, v paletke hore vľavo, čo sú dva ich najpredávenejšie Ambient Lighting Powder. Diffused Light je môj top odtieň, z ktorého som mala už niekoľko balení, dokonca je to môj svätý grál a ja ho používam na celú tvár. Robí krásne prejasnenú, zjemenú a sviežu pleť. Tento odtieň má mimikovať ranné svetlo a ak ste bledý typ ako ja, tak bude pre vás dokonalý. Na fotkách som si ho naniesla na moju ľavú stranu tváre, aby ste videli porovnanie s Dim Light, nie je to veľmi vidieť, lebo toto je pre mňa dokonalý odtieň, ale inak ho mám na sebe takmer vždy, takže ste ma v ňom naozaj už videli asi milión krát.




Tieto finiš púdre sú síce určené na celú tvár, ale dajú sa používať rôzne, napríklad ako jemný rozjasňovač, alebo ako kontúrovací odtieň, ale tiež aj ako bronzer, ak je to tmavší odtieň ako vaša pleť a to je pre mňa Dim Light. Dim Light je neutrálny mix béžových a broskyňových odtieňov, skvelá farba, ak máte stredný odtieň pleti, ktorá krásne rozjasňuje a skrýva malé nedokonalosti. Ale keďže je na mňa príliš tmavý, aj keď to v porovnaní na fotke nie je veľmi vidno, naniesla som si ho na moju pravú časť tváre, tam kde mám štetec a na druhej mám Diffused Light, na živo je to výraznejšie. Ja Dim Light veľmi rada používam na kontúrovanie, napriek tomu, že je rozjasňujúci, funguje na to skvele a tiež je to veľmi pekný nude odtieň, keď ho použijete ako očný tieň.




No a tretí púder v hornom rade je rozjasňovač a to konkrétne Euphoric Strobe Light, ktorý tiež kúpite samostatne. Osobne mám radše odtienej Incandescent Strobe Light alebo Iridescent Strobe Light, pretože tento Euphoric je na mňa už trochu príliš béžový a tmavý, ale dá sa to s ním, aj keď ste taký super bledú typ ako ja, ak však máte normálnu farbu, bude pre vás perfektný. Ako všetky tieto ich rozjasňovače pôsobí nesmierne prirodzene, ale zároveň vám spraví takú dokonale sviežu a zdravo vyzerajú pleť ako žiadny iný rozjasňovač, ktorý poznám. Žiadne extrémne trblietky, len taký pekný prirodzený lesk, akokeby ste mali dokonale hydratovanú pleť. Na fotkách nižšie ho mám už aj s lícenkou Luminous Glow.




No a poďme na spodný riadok, kde sú dve lícenky Luminous Glow, v strede a Euphoric Fusion, vpravo, ktorú ja mám doma aj v plnom balení a potom bronzer Filtered Bronze Light. Lícenky sú skvele vyvážená dvojica, pretože jedna je skôr nude a neutrálna a druhá je sýta výraznejšia farba.




Luminous Glow je veľmi krásna farba, je to podľa mix Euphoric Strobe Light a dokonalej losovo broskyňovej farby, veľmi jemná a svieža a nádherne vám líčka rozjasní. Skôr je to studenší respektíve neutrálny odtieň, takéto odtiene bývajú skôr teplé, preto som z tohto nadšená, že je menej teplý a preto aj na mne vyzerá dobre. Naozaj nesmierne vydarený, skôr nude, odtieň, ktorý sa skvele kombinuje a funguje s takmer s hocijakým líčením. Luminous Glow je limitovaný odtieň pre túto paletku, takže zatiaľ ho nekúpite samostatne.




Druhá lícenka je Europhic Fusion, čo je kombinácia Euphoric Strobe Light a studeného veľmi pekného berry odtieňu, jemne šmrcnutého do fialova. Naozaj nádherná farba, ale je oveľa sýtejšia ako Luminous Glow, takže treba mať ľahšiu ruku, inak podľa mňa geniálny odtieň teraz na zimu, spraví vám také svieže zimné krásne rozžiarené líčka.





No a posledný je bronzer Filtered Bronze Light, čo je tiež limitovaný odtieň pre túto paletku. Ja ich normálny brozner používať nemôžem, lebo všetky odtiene sú pre mňa príliš tmavé, ale tento Filtered Bronze Light je pre mňa úplne dokonalý. Veľmi jemný, nie úplne studený, ale ani hnedý alebo oranžový, krásne sa leskne do zlata, takže vám spraví naozaj sviežu rozžiarenú, akoby slnkom pobozkanú pleť. Vyzerá ako mix Dim Light a niečoho o kúsok tmavšieho a do zlata, takže pre mňa úplne ideálne, keďže občas používam aj Dim Light ako bronzer. Najviac ten rozdiel vidno na strednej fotke vyššie, kde ho mám nanesený len na pravej polovici tváre, ktorá pôsobí zdravšie, ale je to veľmi prirodzené a takmer by ste si to nevšimli. Ak však máte tmavší tón pleti ako ja, tak ho môžete samozrejme naniesť viac a navrstviť, aby ste dosiahli opálený efekt. Ja sa z tohto odtieňu bronzra veľmi teším, lebo mám celkom problém nájsť dobrý bronzer a tento je úplne geniálny, akokeby ho niekto urobil pre mňa. Tiež sa dá použiť ako veľmi pekný očný tieň, ale to platí pre všetky odtiene z tejto paletky, že vám vedia dokonale suplovať očné tiene, na fotkách nižšie rozjasňovač Euphoric Strobe Light ako očný tieň.




A nakoniec tu mám ešte porovnávacie swatches s Ambient Lighting Edit Unlocked, keďže tento rok si Hourglass povedal, že nás rozmazná rovno dvomi paletkami, alebo nám to zťaží pri výbere, podľa toho ako sa na to pozeráte. Tie paletky sú skladbou podobné, dva púdre na celú tvár, rozjasňovač, bronzer a dve lícenky, jedna nude a jedna výraznejšia, ale sú tam rozdiely v odtieňoch a podtónnoch, plus v tejto Unlocked sú všetky odtiene limitované. Kompletná recenzia bude na budúci týždeň, ale najväčší rozdiel sú púdre na celú tvár, ktorú sú obidva béžové a neutrálne, rozjasňovač je metalický a svetlejší, bronzer tmavší a lícenky sú veľmi podobné, len tá nude je viac teplá a do zlata a tá výraznejšia je viac tlmená berry, skôr až taká studená staroružová.




A to bol môj vyčerpávajúci popis Hourglass Ambient Lighting Edit Volume 4, z ktorej som nadšená, lebo je v nej všetko, čo potrebujete k líčeniu, teda, čo sa týka púdrov. Ambient Lighting Edit Volume 4 kúpite na feelunique.com alebo CultBeauty.co.uk. Je to celkom investícia a ak chcete len jeden produkt, tak sa na gramy/veľkosť viac oplatí si ho kúpiť samostatne. Ak však chcete vyskúšať viacero Hourglass produktov, tak táto paletka je skvelá, lebo má v sebe 4 tie najobľúbenejšie odtiene a dve limitky a keď sa vám zapáčia môžete si ich kúpiť veľké, respektíve budete mať predstavu, ktorý odtieň by ste chceli viac. Určite ju využijete, ak veľa cestujete, lebo tam máte všetko spolu s veľkým zrkadlom a toto bol dôvod, prečo som si ju kúpila ja, lebo sú tam moje najobľúbenejšie odtiene a je to super praktické na cestovanie.





#make-up #Hourglass #puder #rozjasnovac #bronzer #licenka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com